Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sewa tak dnes sa mi stalo nečakané. chcel som umyt predné sklo ostrekovačom a voda nestrieka. neviete čím to može byt. motorček ostrekovača sa točí ale voda nestrieka. dík z a rady...:papa:roker

Odesláno

no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc

A předtím tam voda (kapalina) v ostřikovači byla??;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Ak by nebola ja by som sa po takomto prispevku urcite nepriznal.:D

Ale necistota je dobra vyhovorka, vsak preco nie, mozno aj hej.:aut

Odesláno
Původně zaslal: escorpion

Původně zaslal: OK406

Ak by nebola ja by som sa po takomto prispevku urcite nepriznal.:D

Ale necistota je dobra vyhovorka, vsak preco nie, mozno aj hej.:aut

Hlavní je, že je ostřikovač plně funkční a jaká byla příčina, tak to je vedlejší nebo ne???;)

Odesláno

ale ano voda tam bola dolial som max. 1 liter:D to by bolo hamba keby tam nebola voda. to by som už radšej ani nenapísal:D:roll

Jasne, sorry ja som len srandoval.

To by si musel byt blond zenska s peknymi dlhymi nohami, v kratkej suknicke a vypasovanom tricku bez podprsenky, aby si sem hodil taky prispevok predtym ako by si pozrel hladinu kvapaliny .:D

Co mi pripomina ze by som mal zavolat manzelke ci jej funguje ostrekovac:D Az na to ze nie je blond, ale to neva, ta minisukna, tricko bez podprsenky stoji za to.

Co zavolat, skocim domov osobne a popri kvapaline v ostrekovacoch v manzelkinom aute asi skontrolujem aj manzelku, kedze pri pisani riadkov vyssie som dostal chut na ine radosti.:D

Tak ja uz padam:papa

[upravil dne 7.4.2008 escorpion]

Odesláno
Původně zaslal: escorpion

ale ano voda tam bola dolial som max. 1 liter:D to by bolo hamba keby tam nebola voda. to by som už radšej ani nenapísal:D:roll

Jasne, sorry ja som len srandoval.

To by si musel byt blond zenska s peknymi dlhymi nohami, v kratkej suknicke a vypasovanom tricku bez podprsenky, aby si sem hodil taky prispevok predtym ako by si pozrel hladinu kvapaliny .:D

Jak víš že není?:D:papa

[upravil dne 7/4/08 Laďa]

Odesláno

z toho si nic nedelej, dobry konec vsechno dobre..ja si trhnul v servisu taky ostudu, pred zimou mi chvili sel a chvili nesel ostrikovac a pak v zime prestal jit uplne. Tak sem si procital a prej docela casto uhnijou kontakty na cerpadle u nadobky, tak jsem se jal to sundat, nebyl pristup, musel by naraznik dolu, v servisu pri vymene oleje sem rikal at se na to podiva, ze to nejede a druhy den sem si prijel a za ostrikovac si pan nauctovatl za jednu pojistku, vsecko fungovalo a ja sem radsi ani nic nerikal :))))

Odesláno

ahoj chlapy, já mam s ostřikovačem problém jiný.. Nebo nevím jestli jiný, ale zajímavý:

Kapalinu pravidejně dolývám a blbne mi ostřikovač u řidiče. Vždycky ho profoukám a je to dobré jen nějakou dobu a pak to zase kravne. Nevíte co s tim?? To je první dotaz.

Druhý dotaz je takový, zda je možné použít do 406 jiný typ ostřikovačů předního skla.. Jedná se mi konkrétně o ten beztryskový, který rovnou rozprašuje.. Nemáte zkušenost??

Díky

Odesláno

- Ten ostrekovač sa môže zapchávať usadeninami. Ja so mpoužil na vyčistenie prípravok CW 1:100 - červený. Ten rozpustí usadeniny a je pokoj.

- Niekto tu už písal že sa tie trysky ostrekovačov dajú vymeniť za rozprašovače. Ja mám ostrekovač priamo na ramienkach a som s tým spokojný. Pri každej rýchlosti to funguje skvele.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

- Ten ostrekovač sa môže zapchávať usadeninami. Ja so mpoužil na vyčistenie prípravok CW 1:100 - červený. Ten rozpustí usadeniny a je pokoj.

- Niekto tu už písal že sa tie trysky ostrekovačov dajú vymeniť za rozprašovače. Ja mám ostrekovač priamo na ramienkach a som s tým spokojný. Pri každej rýchlosti to funguje skvele.

taky zajímavý nápad mít ostřikovače přímo na ramínkách.. Neměl bys fotku?? Docela by mě zajímalo jak to je udělaný a hlavně kde a za kolik se to á sehnat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...