roxbury7 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 sewa tak dnes sa mi stalo nečakané. chcel som umyt predné sklo ostrekovačom a voda nestrieka. neviete čím to može byt. motorček ostrekovača sa točí ale voda nestrieka. dík z a rady...:roker Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Ak tam máš vodu tak najskôr vadné čerpadlo ale i vypadnutá hadička, zapchaté trysky... v tomto poradí. Citovat
malypeto Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Vcera som riesil nieco take ale na hyundai,tam boli total neprechodne spatne ventilky a zasrane sitko v motorceku.Skus dat dolu hadicku od motorceku a fukat :-) Citovat
roxbury7 Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 ok. dík za rady. potom napíšem ako to dopadlo;) Citovat
Guest servisman Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 zde aby ti to pomohlo kde to najít Citovat
roxbury7 Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: roxbury7 no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc A předtím tam voda (kapalina) v ostřikovači byla?? Citovat
escorpion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: roxbury7 no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc A předtím tam voda (kapalina) v ostřikovači byla?? Ak by nebola ja by som sa po takomto prispevku urcite nepriznal. Ale necistota je dobra vyhovorka, vsak preco nie, mozno aj hej. Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: roxbury7 no hošani... tak už to fachčí. dolial som do plna vodu a ono to ide.normálne to opat strieka. neviem či tam náhodou v tej kanistri ostrekovača nepláva nejaká nečistota. tak ked budem mat čas kuknem na to... inak dík za pomoc A předtím tam voda (kapalina) v ostřikovači byla?? Ak by nebola ja by som sa po takomto prispevku urcite nepriznal. Ale necistota je dobra vyhovorka, vsak preco nie, mozno aj hej. Hlavní je, že je ostřikovač plně funkční a jaká byla příčina, tak to je vedlejší nebo ne??? Citovat
roxbury7 Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 ale ano voda tam bola dolial som max. 1 liter:D to by bolo hamba keby tam nebola voda. to by som už radšej ani nenapísal:D:roll Citovat
escorpion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: roxbury7 ale ano voda tam bola dolial som max. 1 liter:D to by bolo hamba keby tam nebola voda. to by som už radšej ani nenapísal:D:roll Jasne, sorry ja som len srandoval. To by si musel byt blond zenska s peknymi dlhymi nohami, v kratkej suknicke a vypasovanom tricku bez podprsenky, aby si sem hodil taky prispevok predtym ako by si pozrel hladinu kvapaliny . Co mi pripomina ze by som mal zavolat manzelke ci jej funguje ostrekovac:D Az na to ze nie je blond, ale to neva, ta minisukna, tricko bez podprsenky stoji za to. Co zavolat, skocim domov osobne a popri kvapaline v ostrekovacoch v manzelkinom aute asi skontrolujem aj manzelku, kedze pri pisani riadkov vyssie som dostal chut na ine radosti. Tak ja uz padam:papa [upravil dne 7.4.2008 escorpion] Citovat
Laďa Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: roxbury7 ale ano voda tam bola dolial som max. 1 liter:D to by bolo hamba keby tam nebola voda. to by som už radšej ani nenapísal:D:roll Jasne, sorry ja som len srandoval. To by si musel byt blond zenska s peknymi dlhymi nohami, v kratkej suknicke a vypasovanom tricku bez podprsenky, aby si sem hodil taky prispevok predtym ako by si pozrel hladinu kvapaliny . Jak víš že není?:papa [upravil dne 7/4/08 Laďa] Citovat
pastorek Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Na prsaté blondýnky založme nové vlákno, bude toho hojne. Citovat
rimmer Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 z toho si nic nedelej, dobry konec vsechno dobre..ja si trhnul v servisu taky ostudu, pred zimou mi chvili sel a chvili nesel ostrikovac a pak v zime prestal jit uplne. Tak sem si procital a prej docela casto uhnijou kontakty na cerpadle u nadobky, tak jsem se jal to sundat, nebyl pristup, musel by naraznik dolu, v servisu pri vymene oleje sem rikal at se na to podiva, ze to nejede a druhy den sem si prijel a za ostrikovac si pan nauctovatl za jednu pojistku, vsecko fungovalo a ja sem radsi ani nic nerikal ))) Citovat
Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 rimmer: bez razeni je to pohoda vid? C5 nevim, ale chevrolet je gutovni ale raci sem si moc nezvykal, 5 litr .... Citovat
stalmik Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ahoj chlapy, já mam s ostřikovačem problém jiný.. Nebo nevím jestli jiný, ale zajímavý: Kapalinu pravidejně dolývám a blbne mi ostřikovač u řidiče. Vždycky ho profoukám a je to dobré jen nějakou dobu a pak to zase kravne. Nevíte co s tim?? To je první dotaz. Druhý dotaz je takový, zda je možné použít do 406 jiný typ ostřikovačů předního skla.. Jedná se mi konkrétně o ten beztryskový, který rovnou rozprašuje.. Nemáte zkušenost?? Díky Citovat
pastorek Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 - Ten ostrekovač sa môže zapchávať usadeninami. Ja so mpoužil na vyčistenie prípravok CW 1:100 - červený. Ten rozpustí usadeniny a je pokoj. - Niekto tu už písal že sa tie trysky ostrekovačov dajú vymeniť za rozprašovače. Ja mám ostrekovač priamo na ramienkach a som s tým spokojný. Pri každej rýchlosti to funguje skvele. Citovat
stalmik Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Hledal jsema nic nenašel. docela bych ty rozprašovače chtěl. Je to super systém. Nevíte někdo kde a jaké se dají bez problémů použít?? Děkuji.. Citovat
stalmik Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: pastorek - Ten ostrekovač sa môže zapchávať usadeninami. Ja so mpoužil na vyčistenie prípravok CW 1:100 - červený. Ten rozpustí usadeniny a je pokoj. - Niekto tu už písal že sa tie trysky ostrekovačov dajú vymeniť za rozprašovače. Ja mám ostrekovač priamo na ramienkach a som s tým spokojný. Pri každej rýchlosti to funguje skvele. taky zajímavý nápad mít ostřikovače přímo na ramínkách.. Neměl bys fotku?? Docela by mě zajímalo jak to je udělaný a hlavně kde a za kolik se to á sehnat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.