Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Frčím si jí takhle po dálnici, a najednou se mi z ničeho nic rozsvitila na palubce kontrolka (chyba palivovyho systemu) a v kile třiceti mi zdechnul motor... krajnice, stopka, výstražný. říkám si, tak, a jsem v hajzlu... sice jsem o chvíli déle, než normálně točil, ale naštěstí motor opět naskočil... dorazil jsem domů s tím, že jsem si tuto proceduru po cestě cvičně asi pětkrát zopakoval.

Připadá mi, že jde k motoru málo nafty, a když se pořádně šlápne na pedál, prostě zdechne, protože nemá na co vrčet

Při \"ekonomické\" jízdě (1/4 až 1/2 plynu) naprosto bez problémů.... (teda doufám, neměl jsem tímto stylem i při rozsvicene kontrolce chyby jediné chcípnutí motoru)

Čím by to mohlo být?

Palivový filtr - po vyfoukání asi 4 dny vpořádku (kontrolka zhasnuta) - najednou znovu. Filtr vyměněn za nový, dělá to stejně. (kontakty na čidle (zásuvka) prostříknuty kontaktolem)

Koukal jsem i do nádrže ... sítko u čerpadla čisté, čerpadlo to do filtru cpe naprosto v pořádku. pro jistotu opět kontaktol na konektoru...

a ted babo rad, kde je zakopanej pes ...

svítí chyba, občas na pár minut zhasne, když jedu ekonomickym stylem, není sebemenší problém, když tomu tzv. šlápnu na krk, někdy chcípne po cca 15-30 vteřinách, někdy ne...

(dá se příčina střelit od boku, nebo se budu muset ukázat na nultym kilometru Teplické ?)

406 2.0 HDI, r.v. 2001, 66kW, čerpadlo od boshe.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,povedlo se závadu odstranit ??? Řeším podobný problém,sice je to 2.0 hdi 16v 80kW,ale závada hodně podobná.Většinou motor zhasne,když je v nádrži míň než cca 30 litrů nafty.Po znovu nastartování motor při rozjezdu dost cvaká a v přívodu z nádrže jde spíš pěna než nafta.Někdy jde pěna ,ale motor nechcípne ,jenom cvaká.Prostě každý předjíždění je dost adrenalinový sport (chcípne nebo nechcípne).

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Těším se na shledání při sepisu zakázkového listu na diagnostiku tvého vozu:papa

byl jsem na diagnostice třikrát a pokaždé hlásí kontrola tlaku rozvodu paliva-těsnost-(1112)
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...