Gorgo Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Frčím si jí takhle po dálnici, a najednou se mi z ničeho nic rozsvitila na palubce kontrolka (chyba palivovyho systemu) a v kile třiceti mi zdechnul motor... krajnice, stopka, výstražný. říkám si, tak, a jsem v hajzlu... sice jsem o chvíli déle, než normálně točil, ale naštěstí motor opět naskočil... dorazil jsem domů s tím, že jsem si tuto proceduru po cestě cvičně asi pětkrát zopakoval. Připadá mi, že jde k motoru málo nafty, a když se pořádně šlápne na pedál, prostě zdechne, protože nemá na co vrčet Při \"ekonomické\" jízdě (1/4 až 1/2 plynu) naprosto bez problémů.... (teda doufám, neměl jsem tímto stylem i při rozsvicene kontrolce chyby jediné chcípnutí motoru) Čím by to mohlo být? Palivový filtr - po vyfoukání asi 4 dny vpořádku (kontrolka zhasnuta) - najednou znovu. Filtr vyměněn za nový, dělá to stejně. (kontakty na čidle (zásuvka) prostříknuty kontaktolem) Koukal jsem i do nádrže ... sítko u čerpadla čisté, čerpadlo to do filtru cpe naprosto v pořádku. pro jistotu opět kontaktol na konektoru... a ted babo rad, kde je zakopanej pes ... svítí chyba, občas na pár minut zhasne, když jedu ekonomickym stylem, není sebemenší problém, když tomu tzv. šlápnu na krk, někdy chcípne po cca 15-30 vteřinách, někdy ne... (dá se příčina střelit od boku, nebo se budu muset ukázat na nultym kilometru Teplické ?) 406 2.0 HDI, r.v. 2001, 66kW, čerpadlo od boshe. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Těším se na shledání při sepisu zakázkového listu na diagnostiku tvého vozu:papa Citovat
robil Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ahoj,povedlo se závadu odstranit ??? Řeším podobný problém,sice je to 2.0 hdi 16v 80kW,ale závada hodně podobná.Většinou motor zhasne,když je v nádrži míň než cca 30 litrů nafty.Po znovu nastartování motor při rozjezdu dost cvaká a v přívodu z nádrže jde spíš pěna než nafta.Někdy jde pěna ,ale motor nechcípne ,jenom cvaká.Prostě každý předjíždění je dost adrenalinový sport (chcípne nebo nechcípne). Citovat
brutall Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Zdravím, mám také podobný problem , měl jsem na něj dotaz v jiném vlákně, ale tuto závadu nikdo nerozluští?!? Citovat
brutall Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Těším se na shledání při sepisu zakázkového listu na diagnostiku tvého vozu:papa byl jsem na diagnostice třikrát a pokaždé hlásí kontrola tlaku rozvodu paliva-těsnost-(1112) Citovat
MatrixChose Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Taky mě to dělalo a byl vadný regulátor na vysokotlakým čerpadle. Už se tady o to taky psalo několikrát. Novej stojí cca 3500,- Citovat
brutall Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 ptal jsem se v Autobenexu tam je nový za 4900kč, v Pečkách z vraku za 2500kč. Citovat
iliuschin Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 zdravim mam ten samej problem ale u combiku... už viš čim to bylo??? Citovat
brutall Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 byl to regulátor tlaku tzv. DRV ventil. Repasovat nejde, nejlepe koupit novej, z vraku neni jistota. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.