průšvih Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 ahoj,povedl se mi husarský kousek,před 2 měsíci sem si koupil peugeota 406 hdi,r.v.99 ke kterému byl jen jeden klíč a já osel dřív než sem si ho stihl nechat udělat ještě jednou tak sem ho stihl ztratit. Myslím že to mělo imobilizer v klíči. Poraďte mi někdo prosím co ted´,auto zustalo zamklé(kličky mi odjeli na kámošově autě na kufru... Citovat
ladoun Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 vypada to na vsechny novy zamky a ten imobiliter se da odpojit. jinak budes musez kamosovi zavolat kudy jel a hledat Citovat
kobra Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Komplet výměna klíčů, nebo stopování kamaráda. To první drahé. To druhé časově nákladné. Nenašel by původní majitel ještě jeden klíč v průjezdu na okenním parapetu ? Citovat
ladoun Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: ladoun ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu ten je jen k otevřeni dveři , nenastartuje snim . Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,- Citovat
hnusoba Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: ladoun ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu ten je jen k otevřeni dveři , nenastartuje snim . Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,- Nuž neviem ako v ČR ale na Slovensku to trvá týždeň Citovat
kobra Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 to bude tím , že českej úředník nikam nespěchá Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: ladoun ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu ten je jen k otevřeni dveři , nenastartuje snim . Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,- Nuž neviem ako v ČR ale na Slovensku to trvá týždeň to závidím , posledni dva klíče čekam už druhy mesic posledni odpoved ze spilernu je ze na vystrelovaci kliče je zmenen vyrobce Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: kobra to bude tím , že českej úředník nikam nespěchá rakouskej Citovat
kobra Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 to máš jedno , von to bude HELMUT NOVACEK Citovat
průšvih Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 trasu vím kudy jel,už to mám prolezlé i s hledačkou na kovy a nic,s původním majitelem sem o tom mluvil,ten si nechával poslat druhý klíč podle vinka a přišel jiný,dal mi ho k autu,asi už mám měněné zámky. Zámky asi nebudou problém ale ten imobilizér,odpojit ale jak,kde,kdo? a nedá se nějak nahrát aby fungoval na jiný klíč? Jo a kolik stoji sada zamků s klíčem s dálkou? Citovat
hnusoba Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: ladoun ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu ten je jen k otevřeni dveři , nenastartuje snim . Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,- Nuž neviem ako v ČR ale na Slovensku to trvá týždeň to závidím , posledni dva klíče čekam už druhy mesic posledni odpoved ze spilernu je ze na vystrelovaci kliče je zmenen vyrobce Síce keď Spilern toto povedal nečudujem sa tomu... O čakacích dobách na náhradné diely by som vedel vydať knihu Citovat
průšvih Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Do auta sem se už dostal,mírně sem zabral za horní roh dveří a drátem zatáhl za kličku na druhé straně,ještě dotaz,jak poznám jakou sem měl dálku,prý sou dva druhy,infra a radio. Citovat
Neon Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Infra maj nahoře u zrcátka infra přijímač. A hlavně to poznáš tak, že musíš na auto hodně mířit ... Citovat
průšvih Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 aha,tak to já mám radio,na netu kdosi prodava zamky,spinačku,klič s dalkou a přijmač ale podle toho co psal Neon to je INFRA,to asi nejde jentak přehodit? Citovat
průšvih Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 jak mám vydrátováno? co to znamená? Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Už jsem v životě pár klíčů našla.. Ani si nedovedu představit,jak OBROVSKOU radost by měl majitel ztraceného klíče,kdybych mu o nálezu řekla:aut:D:aut:D Přitom stačí tak málo-na přívěšek ke klíčům napsat či vyrýt telefonní čísílko:bacha Mám ho tam taky,a moje mamka už taky,a všem to doporučuji.I sám nálezce je z nálezu nakonec nešt\'astný,protože rád by pomohl,ale nemůže:bojim Ale kdyby mohl-byl by to krásný den pro oba:aut (rytý kontakt bude asi jistější-pro případ,že by klíče ležely pár dní v nějaké kaluži..) Citovat
Dave_k Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: průšvih jak mám vydrátováno? co to znamená? No že v autě bývají podle různý výbavy natahaný kabely, který pak jsou dodatečně využitý pro osazení výbavy kterou si zákazník vymyslí. Já třeba neměl u sedana mlhovky, ale konektory s drátama tam všude byly. Takže jsem jen nandal mlhovky, doplnil relátko a vyměnil páčku a mlhovky fungovaly. Tak tam máš třeba připravený dráty na infra a stačí to tam jen nacvakat. Ale jak je to přesně s imobilizérem v klíči a spínačce nevím. Já tam mám klávesnici, ale v klíči místo pro tyčinku je. [upravil dne 6/4/08 Dave_k] Citovat
průšvih Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 Ahoj lidičky! tak klíček se našel, sem šťastnej jak blecha:super Akorat od té doby mi nefunguje D.O. po najití dioda bud´nesvítila nebo svitila pořad,po vysušení už při zmáčknutí dioda blika jako dříve ale auto nereaguje,nevíte proč? Zkoušel sem podle zdejších rad ruzné doržení kličku deset v teřin při zapnutém zapalovaní apd ale nic,poraďte mi někdo co s tím. dik.mam radio Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.