Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,povedl se mi husarský kousek,před 2 měsíci sem si koupil peugeota 406 hdi,r.v.99 ke kterému byl jen jeden klíč a já osel dřív než sem si ho stihl nechat udělat ještě jednou tak sem ho stihl ztratit. Myslím že to mělo imobilizer v klíči. Poraďte mi někdo prosím co ted´,auto zustalo zamklé(kličky mi odjeli na kámošově autě na kufru...:potlesk

Odesláno

Komplet výměna klíčů, nebo stopování kamaráda.

To první drahé.

To druhé časově nákladné.

Nenašel by původní majitel ještě jeden klíč v průjezdu na okenním parapetu ?

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

ale jeste existuje neco jako servsni klic zeptej se v peugeotu

ten je jen k otevřeni dveři , nenastartuje snim .

Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,-

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Dá se udělat nový klíč podle Vin kodu , ale trva to i měsíc a u te 406 pokud neměla superblokadu tak to jde udelat do 3000,-

Nuž neviem ako v ČR ale na Slovensku to trvá týždeň :papa

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

to závidím , posledni dva klíče čekam už druhy mesic :( posledni odpoved ze spilernu je ze na vystrelovaci kliče je zmenen vyrobce :grr

Odesláno

trasu vím kudy jel,už to mám prolezlé i s hledačkou na kovy a nic,s původním majitelem sem o tom mluvil,ten si nechával poslat druhý klíč podle vinka a přišel jiný,dal mi ho k autu,asi už mám měněné zámky. Zámky asi nebudou problém ale ten imobilizér,odpojit ale jak,kde,kdo? a nedá se nějak nahrát aby fungoval na jiný klíč? Jo a kolik stoji sada zamků s klíčem s dálkou?

Odesláno

Původně zaslal: hnusoba

to závidím , posledni dva klíče čekam už druhy mesic :( posledni odpoved ze spilernu je ze na vystrelovaci kliče je zmenen vyrobce :grr

Síce keď Spilern toto povedal nečudujem sa tomu...

O čakacích dobách na náhradné diely by som vedel vydať knihu :bojim:(

Odesláno

Do auta sem se už dostal,mírně sem zabral za horní roh dveří a drátem zatáhl za kličku na druhé straně,ještě dotaz,jak poznám jakou sem měl dálku,prý sou dva druhy,infra a radio.:myslim

Odesláno

Už jsem v životě pár klíčů našla.. :roll Ani si nedovedu představit,jak OBROVSKOU radost by měl majitel ztraceného klíče,kdybych mu o nálezu řekla:aut:D:aut:D Přitom stačí tak málo-na přívěšek ke klíčům napsat či vyrýt telefonní čísílko:bacha Mám ho tam taky,a moje mamka už taky,a všem to doporučuji.I sám nálezce je z nálezu nakonec nešt\'astný,protože rád by pomohl,ale nemůže:bojim Ale kdyby mohl-byl by to krásný den pro oba:aut

(rytý kontakt bude asi jistější-pro případ,že by klíče ležely pár dní v nějaké kaluži..)

Odesláno
Původně zaslal: průšvih

jak mám vydrátováno? co to znamená?:myslim

No že v autě bývají podle různý výbavy natahaný kabely, který pak jsou dodatečně využitý pro osazení výbavy kterou si zákazník vymyslí. Já třeba neměl u sedana mlhovky, ale konektory s drátama tam všude byly. Takže jsem jen nandal mlhovky, doplnil relátko a vyměnil páčku a mlhovky fungovaly. Tak tam máš třeba připravený dráty na infra a stačí to tam jen nacvakat. :papa

Ale jak je to přesně s imobilizérem v klíči a spínačce nevím. Já tam mám klávesnici, ale v klíči místo pro tyčinku je. :myslim

[upravil dne 6/4/08 Dave_k]

Odesláno

Ahoj lidičky! tak klíček se našel, sem šťastnej jak blecha:super

Akorat od té doby mi nefunguje D.O. po najití dioda bud´nesvítila nebo svitila pořad,po vysušení už při zmáčknutí dioda blika jako dříve ale auto nereaguje,nevíte proč? Zkoušel sem podle zdejších rad ruzné doržení kličku deset v teřin při zapnutém zapalovaní apd ale nic,poraďte mi někdo co s tím. dik.mam radio

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...