maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? Citovat
maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? Nebyla, tak ošlivý bytosti, jako jsem já, nikdo nefotí. A navíc ty taky nemáš nikde fotku, nebo jo? [upravil dne 31.7.2008 maturantka] Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? Nebyla, tak ošlivý bytosti, jako jsem já, nikdo nefotí. A navíc ty taky nemáš nikde fotku, nebo jo? [upravil dne 31.7.2008 maturantka] Ošklivé bytosti..?Všichni nakonec budou STEJNEˇ krásní....... Citovat
Marcel505 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Nebyla, tak ošlivý bytosti, jako jsem já, nikdo nefotí. A navíc ty taky nemáš nikde fotku, nebo jo? [upravil dne 31.7.2008 maturantka] O první větě bych si dovolil pochybovat... Citovat
maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic maturantka: jedeš na sraz..? To se pozná, spíš ne... a ty? Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic maturantka: jedeš na sraz..? To se pozná, spíš ne... a ty? žebychom si spolu vzaly chatku č.7:mrk;) Né-dělám si svandu-nejedu:roker Citovat
Marlin Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: maturantka Nebyla, tak ošlivý bytosti, jako jsem já, nikdo nefotí. A navíc ty taky nemáš nikde fotku, nebo jo? [upravil dne 31.7.2008 maturantka] O první větě bych si dovolil pochybovat... napodobne.... Citovat
Marlin Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? jak jako co? Nejdrive tvoji fotku :bacha ty ji mas dat ako prva:D Citovat
maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic maturantka: jedeš na sraz..? To se pozná, spíš ne... a ty? žebychom si spolu vzaly chatku č.7:mrk;) Né-dělám si svandu-nejedu:roker A proč řešíš, jestli jedu já? Že bys na mě vzpomínala v dobrým, když budu na srazu (a bude mi zle:)) a ty pěkně doma? Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic maturantka: jedeš na sraz..? To se pozná, spíš ne... a ty? žebychom si spolu vzaly chatku č.7:mrk;) Né-dělám si svandu-nejedu:roker A proč řešíš, jestli jedu já? Že bys na mě vzpomínala v dobrým, když budu na srazu (a bude mi zle:)) a ty pěkně doma? Tobě bude zle? Ty se chystáš opít..? to neděléj.. A na Marlina bacha:bacha:D Citovat
maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic maturantka: jedeš na sraz..? To se pozná, spíš ne... a ty? žebychom si spolu vzaly chatku č.7:mrk;) Né-dělám si svandu-nejedu:roker A proč řešíš, jestli jedu já? Že bys na mě vzpomínala v dobrým, když budu na srazu (a bude mi zle:)) a ty pěkně doma? Tobě bude zle? Ty se chystáš opít..? to neděléj.. A na Marlina bacha:bacha:D Pít? Nikdy! Na Marlina? Co je to zač? Citovat
Marlin Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? jak jako co? Nejdrive tvoji fotku :bacha ty ji mas dat ako prva:D tak nate-tu od moře:roker a už dej s tím patykem pokoj:bacha:bacha:bacha to byt jako ty? A neco zepredu by nebylo?? No, MAturantko, ted je to na tobe Citovat
Marlin Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: peugeotkovic [ Tobě bude zle? Ty se chystáš opít..? to neděléj.. A na Marlina bacha:bacha:D Pít? Nikdy! Na Marlina? Co je to zač? cozeto??? Proc to??:bacha JA sem dobrak od kosti Citovat
maturantka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: maturantka Jo, to máš pravdu, já taky cestuju jenom prstem po mapě (a nebo po webkách ) Jo a která ty nám vlastně jsi..? Fotečka by nebyla..? A co máš za piškotka? Sem s ním at\' ho okouknem,né..? jak jako co? Nejdrive tvoji fotku :bacha ty ji mas dat ako prva:D tak nate-tu od moře:roker a už dej s tím patykem pokoj:bacha:bacha:bacha to byt jako ty? A neco zepredu by nebylo?? No, MAturantko, ted je to na tobe Maturantka se vyfotí v květnu na tablo, jo? Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Peugeotkovic - srazy klubu nejsou ani zdaleka o tom se opít, byť večer v hospodě samozřejmě sedíme. Je to spíš o tom, že se tak nějak přiřadí obličej k někomu, s kterým třeba několik měsíců tlacháme na fóru a probíráme všechno možné - pak se s dotyčným(ou) vidíme z oka do oka a většinou je pak konverzace ještě mnohem otevřenější a přátelštější. Vím, sice jsi napsala, že na sraz 100% jet nechceš (a nutit Tě fakt nehodlám), ale když jsi na žádném nebyla tak tu nevykřikuj, že kdo jede na sraz, tak se nutně jede opít - to totiž opravdu není pravda, opít se můžu kdykoli a kdekoli, proto nemusím jet několik set km Citovat
Marlin Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Teda Medo ja nevim jak ty, ale ja se v poslednich letech poradne napiji jen na sraze. Ale tim nic nehodlam zlehcovat. Nejezdim tam kvuli alkoholu, ale hlavne kvuli bezvadne a perfektni particce lidi, o kterych vim ze je s nima sranda a mohu se na ne kdykoliv spolehnout. A podle me, kdo jeste nebyl na sraze, na klubu jakoby neexistoval A jestli se Pezotkovic boji.... Tak neni ceho. Vseci sme slusny a hodny. Zkus to aspon jednou a uvidis, jestli ti to vyhovuje nebo ne. Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Teda Medo ja nevim jak ty, ale ja se v poslednich letech poradne napiji jen na sraze. Ale tim nic nehodlam zlehcovat. Nejezdim tam kvuli alkoholu, ale hlavne kvuli bezvadne a perfektni particce lidi, o kterych vim ze je s nima sranda a mohu se na ne kdykoliv spolehnout. A podle me, kdo jeste nebyl na sraze, na klubu jakoby neexistoval A jestli se Pezotkovic boji.... Tak neni ceho. Vseci sme slusny a hodny. Zkus to aspon jednou a uvidis, jestli ti to vyhovuje nebo ne. Tos napsal hezky:D Tu první větu;) Citovat
Marlin Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 neco proti abstinentum co piji jen na sraze, aby zapili zal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.