Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počul som, že by to malo byť len v sobotu (hľadanie ubytovania na blink). V iný deň v týždni je problém s ubytovaním. Zrejme to má súvisieť z turnusmi v cestovkách.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: Solim1

Ahojte Pežot-chorváti ;)

Nemáte niekdo internetové spojenie na nejaké chorvátske stránky ponúkajúce ubytovanie? Najlepšie súkromné www-stránky nejakých súkromných penziónov v chorvátsku. Nie cestovky. Doporučte! :super

Dík.

ked dojdes na miesto v chorvatsku,tak sa okamzite zbehne 5 chorvatov co ti budu ponukat ubytko.takze hladat si nieco doma mozno nema vyznam,ked si na mieste vyberies kde sa ti bude pacit

taky si myslím:) Jestli autkem,tak si nějaký hezký domeček na hezkém místě vyber přímo tam.Nevím jak až moc se kolem tebe seběhnou,ale když u dveří zaklepeš,pozvou tě dál to okouknout a domluvíte se nebo popojdeš o dům dál, ale prý tak do 20minut natuti jsi ubytovaný,co znám z doslechu:) Když se jede autem..člověk ani neví,dojede li a máš po záloze cos musel předem zaplatit.. U nás ted\' pěkné průtrže vám povím:myslim

[upravil dne 4.7.2008 peugeotkovic]

[upravil dne 4.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Počul som, že by to malo byť len v sobotu (hľadanie ubytovania na blink). V iný deň v týždni je problém s ubytovaním. Zrejme to má súvisieť z turnusmi v cestovkách.

ano v sobotu je toho viac volneho,ale je tam toho volneho dost stale.neobaval by som sa

Odesláno

Ze zkušenosti je toho asi nejméně volného na Istrii a směrem na jih se to zlepšuje. Také v každé vesničce fungují turistické informace, které dohazují místním klienty a nabídnou vždy něco volného (otázkou je jak daleko to bude umístěno od moře). Ty nejlepší místa bývají většinou zamluveny stálými klienty, kteří mají kontakty přímo na majitele.

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Ze zkušenosti je toho asi nejméně volného na Istrii a směrem na jih se to zlepšuje. Také v každé vesničce fungují turistické informace, které dohazují místním klienty a nabídnou vždy něco volného (otázkou je jak daleko to bude umístěno od moře). Ty nejlepší místa bývají většinou zamluveny stálými klienty, kteří mají kontakty přímo na majitele.

:super:potlesk:super:potlesk:super:potlesk

Odesláno

viem ešte o volnom ubytovaní pre dve osoby v termíne 24.-31.7. mesto Karin cca 15 km od Zadaru

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Ideal je nekam dojet, najit na GPS POI ubytovani a jdeme bydlet... Tak to asi udelam letos... Trosku bojovka :)

Tak to budeš mít i telefonní číslo a můžeš jim zavolat z ČR a mít to zjištěno ještě před startem. Akorát mám obavy, že v POI toho ubytování moc nebude (podle toho jak moc to máš aktualizované pro danou oblast).

Odesláno

Právě jsem se vrátil z hradu....kopeček zmrzliny 5 kun, ubytování - Omiš - Lokva cca 10-15 eur osoba, apartmány pro 4 osoby s kuchyní, klimou atd - luxus kolem 80 eur na den ( Baška Voda, Brela ). Co je ale bomba, tak kurz kuny - za 1000 Kč jsem dostal 275 kun. Jinak - byli jsme s manželkou od neděle tuším 29.6 do včerejška a sakum pikum s jídlem, skůtrama, raftem, mrakama zmrzliny, cestou a kapesným - měnil jsem 15tis Kč a vyšel jsem akorát. Jo, a chorvati mají pěkně debilní mytnice - poslední na cestě zpět vrací na eura kuny. Jinak vracely na eura zase eura. Jo, a kdyby si někdo usmyslel objet tunel nad Zadarem přes Sv. roh, tak ať si to sakra rozmyslí, protože je to asi 20 km na šotolině a stoupání od 200m do 1100 m nad mořem v rozmezí asi 5km. Jdu spát a kdo bude mít dotazy, rád zodpovím. :) Jo, a to Slovinsko se dá objet mimo dálnici, ale je to hodně zmatený.

Odesláno

Tak jsem si to propočítala:roker za 1000kč v přepočtu zmrzka po 5kunách.. ..tak mi to vychází na 5 zmrzlinek denně budu mít:mrk:aut

Ještě se zeptám..je lépe tedy směnit až na místě než u nás v bance?Tam jsou kantory jak v Polsku..?Na každém rohu?Děkuji:papa

Jo a jaká tam teče voda z kohoutku?Dá se pít?Nechci tahat pití a na vodu jsem zvyklá..

V Itálii třeba ta voda byla úplně nechutná:bojim mléčná a slaná nějaká..no fuj,ani čaj mi tam z ní nechutnal.

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Tak jsem si to propočítala:roker za 1000kč v přepočtu zmrzka po 5kunách.. ..tak mi to vychází na 5 zmrzlinek denně budu mít:mrk:aut

Ještě se zeptám..je lépe tedy směnit až na místě než u nás v bance?Tam jsou kantory jak v Polsku..?Na každém rohu?Děkuji:papa

Jo a jaká tam teče voda z kohoutku?Dá se pít?Nechci tahat pití a na vodu jsem zvyklá..

V Itálii třeba ta voda byla úplně nechutná:bojim mléčná a slaná nějaká..no fuj,ani čaj mi tam z ní nechutnal.

Já nevím, já vodu nepil :) Směnárny jsou tam na každém rohu, ale dej bacha, dokážou i ošidit. Nám vyšel kurz, že lepší bylo měnit kačky až tam ( ale kdo to mohl vědět ). Jinak za 100 Eur je 712 kun. I v Makarské, i v Omiši. Jinak třeba skůtr na celý den stojí 300 kun + benzín ( v Baška Voda ), vodní skůtr 120 - 170 / 10 min, rafty po Cetině v Omiši 100kun za osobu, Pizza XL na makarské - 60 kun. Pití je v obchodech levnější než v hospodách, pivo stojí kolem 13-16 kun ( bavím se o Omiši - Makarské )

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

My jsme si vyměnili nějaké Kuny v naší bance, převážně na mýto na Chorvatských dálnicích a na jídlo (např. na oběd odpočivadle Dobra na dálnici. Doporučuji-jinde vám klidně kouří pět kuřáků do talíře).Co se týká pitné vody, asi záleží na oblasti. Třeba na ostrově Pašman jsem měl tu zkušenost, že po pořádném dešti byla voda výborná, ale čím bylo déle po dešti, tím byla slanější.

Teď ale jezdím do Duće u Omiše. Tam se vlévá do moře řeka Cetina a proto je kvalitní pitné vody dost a dost.

[upravil dne 6.7.2008 Matuska]

Odesláno

tak ta princezna, s kterou bydlim jet nechce (a asi tu 405 bude parkovat znovu u sebe doma :) ) Takze bych mohl vzit sebou jednu osobu... Znacka ideal je 185 cm vysoka blondyna s poradnymi prednostmi...:mad::mad::roker

Odesláno
Původně zaslal: Demo

tak ta princezna, s kterou bydlim jet nechce (a asi tu 405 bude parkovat znovu u sebe doma :) ) Takze bych mohl vzit sebou jednu osobu... Znacka ideal je 185 cm vysoka blondyna s poradnymi prednostmi...:mad::mad::roker

Boha kolik měříš Ty? Když máš požadavek blondýna 185cm? :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...