Kvasky Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Jinde není místo pro ten kompresor? Takhle nahoře, nevím nevím. Jako kolena budeš používat ty odpadové roury? Myslím, že by bylo lepší nakoupit jiná kolena, protože ty opadové trubky mají docela ostré hrany a tím si stížíš přívod a rychlost vzduchu. [upravil dne 5.6.08 Kvasky] Citovat
jozefsv Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Kvasky Jinde není místo pro ten kompresor? Takhle nahoře, nevím nevím. Jako kolena budeš používat ty odpadové roury? Myslím, že by bylo lepší nakoupit jiná kolena, protože ty opadové trubky mají docela ostré hrany a tím si stížíš přívod a rychlost vzduchu. [upravil dne 5.6.08 Kvasky] u v6 nie je naozaj nikde miesto.ruku tam je problem vopchat. Citovat
Stifler Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Kvasky Jinde není místo pro ten kompresor? Takhle nahoře, nevím nevím. Kdybys četl pozorně starší příspěvky, tak tady psal, že Charger nebude takhle nahoře na motoru... Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Kvasky Jinde není místo pro ten kompresor? Takhle nahoře, nevím nevím. Kdybys četl pozorně starší příspěvky, tak tady psal, že Charger nebude takhle nahoře na motoru... prave ze psal ze jo, ze bude na kapote boule, ale ze pres to uvidi. Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Tak jak projekt pokracuje?? Jeste ti nevybuchl motor? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Tak jak projekt pokracuje?? Jeste ti nevybuchl motor? Zdarec, vše jde jak na drátkách ;-) přidal jsem new silnější těsnění pod hlavu pro snížení kompresního poměru. Včíl se už majster hrabe v compu a ladí ho na kompre provoz ;-) říká že snad tenhle týden bude hotovo. Pak už jen říznout do haubny a pažout je ready. Jde to dobře a tak myslím že na podzimních Milovicích už budeme trápit soupeře ve sprintu Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Tak to je pěknej posun. Přeju aby to už bylo komplet hotový a aby to pořádně šlapalo. Nechtěl bych být soupeř v Milovicích. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Tak to je pěknej posun. Přeju aby to už bylo komplet hotový a aby to pořádně šlapalo. Nechtěl bych být soupeř v Milovicích. Díky Citovat
Qweer Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 tak až to bude všecno v cajku a pofakčí to tak jak má a najdeš si kůska času, tak sem hoď nějaké ty foto, video a hlavně konečné parametry z brzdy:potlesk Citovat
Gargamell Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Tak to se mi hodně líbí. Oceňuji, když se majitel snaží synchornizovat vzhled s výkonem vozu. Když to nekončí jen u plastů. Tohle je hodně pěkný kousek. Dávám maximální počet bodů Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Uaaaa, už to vypadá sqěle!!! byl sem se mrknout na ladění compu v autě a motor je jak bestie Z kompre leze zvuk jak z formule. No už se to tedy krátí a termín stanovený na podzimní tuning sraz v Milovicích se zdá být reálný Citovat
Y2K Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Zaujimala by ma cena celej tejto srandy...hmm Citovat
King Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 dneska sem jaxe zdá viděl GOD Mr.Brady car live. mno, až se dokončí bude to asi pořádnej d\'áblův ná-stroj. :super Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: King dneska sem jaxe zdá viděl GOD Mr.Brady car live. mno, až se dokončí bude to asi pořádnej d\'áblův ná-stroj. :super Jj, to je můj drakouš. Tenhle weekend byl proveden test po prvním nástřelu softwaru a díky tomu že dopadl sqěle, zítra valí na dotažení celkové úpravy dat. Haubna je tam jak vidíte stará, pomačkaná, ale pro účel testování je v pohodě. Po dokončení prořízneme tu druhou fajnovější haubnu ;-) Nu myslím že bejt ďábel, tak by se asi chtěl povozit P.S. to mě řekni kde si vyskytl v Bobrové? Citovat
bosslibor Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 no já ti nevím taku lochnu v kapotě autí je nejhezčí jak ho udělali kaž dá uprava je sázka buť to bude mega nebo hrůza ale to sa dá posoudit až bude dokončeno ale prořízlá kapota a čučící motor jde spíš k amerycké káře než k štíhlému a hladkému peugeotu navíc ještě cupé ale autí mosí dělat radost prvně majiteli jinak držím palce ať to máž už v kopě Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 připomíná mi to Delorejna z jednoho filmu ale fandím ti a jsem zvědav na Finále:super Citovat
paul jane Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 no to je teda MONSTRUM rad bych to chtel videt nazivo :mrk :o Citovat
King Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 GOD Mr.Brady: hmm, vypadá to, že to dobře pokračuje. naživo ten kompresor budí (zaručenej) respect , jak leze z haubny Citovat
King Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: GOD Mr.Brady P.S. to mě řekni kde si vyskytl v Bobrové? byl sem se projet, do Křižanova Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: King Původně zaslal: GOD Mr.Brady P.S. to mě řekni kde si se vyskytl v Bobrové? byl sem se projet, do Křižanova Tož to ju, ten barák to je naše chalupa, dneska v 11:00 sem odsud odjel. Nu tak třeba příště se tam potkáme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.