Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jinde není místo pro ten kompresor? Takhle nahoře, nevím nevím.

Jako kolena budeš používat ty odpadové roury? Myslím, že by bylo lepší nakoupit jiná kolena, protože ty opadové trubky mají docela ostré hrany a tím si stížíš přívod a rychlost vzduchu.

[upravil dne 5.6.08 Kvasky]

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Jako kolena budeš používat ty odpadové roury? Myslím, že by bylo lepší nakoupit jiná kolena, protože ty opadové trubky mají docela ostré hrany a tím si stížíš přívod a rychlost vzduchu.

[upravil dne 5.6.08 Kvasky]

u v6 nie je naozaj nikde miesto.ruku tam je problem vopchat.

Odesláno

Kdybys četl pozorně starší příspěvky, tak tady psal, že Charger nebude takhle nahoře na motoru... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Kdybys četl pozorně starší příspěvky, tak tady psal, že Charger nebude takhle nahoře na motoru... :papa

prave ze psal ze jo, ze bude na kapote boule, ale ze pres to uvidi.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Tak jak projekt pokracuje?? Jeste ti nevybuchl motor? ;)

Zdarec, vše jde jak na drátkách ;-) přidal jsem new silnější těsnění pod hlavu pro snížení kompresního poměru. Včíl se už majster hrabe v compu a ladí ho na kompre provoz ;-) říká že snad tenhle týden bude hotovo. Pak už jen říznout do haubny a pažout je ready. Jde to dobře a tak myslím že na podzimních Milovicích už budeme trápit soupeře ve sprintu :roker

Odesláno

Tak to se mi hodně líbí. Oceňuji, když se majitel snaží synchornizovat vzhled s výkonem vozu. Když to nekončí jen u plastů. Tohle je hodně pěkný kousek. Dávám maximální počet bodů :super

Odesláno

Uaaaa, už to vypadá sqěle!!! byl sem se mrknout na ladění compu v autě a motor je jak bestie :bacha

Z kompre leze zvuk jak z formule. No už se to tedy krátí a termín stanovený na podzimní tuning sraz v Milovicích se zdá být reálný :roker

Odesláno
Původně zaslal: King

dneska sem jaxe zdá viděl GOD Mr.Brady car live. :)

mno, až se dokončí bude to asi pořádnej d\'áblův ná-stroj. :D:super

Jj, to je můj drakouš. Tenhle weekend byl proveden test po prvním nástřelu softwaru a díky tomu že dopadl sqěle, zítra valí na dotažení celkové úpravy dat. Haubna je tam jak vidíte stará, pomačkaná, ale pro účel testování je v pohodě. Po dokončení prořízneme tu druhou fajnovější haubnu ;-)

Nu myslím že bejt ďábel, tak by se asi chtěl povozit :roker

P.S. to mě řekni kde si vyskytl v Bobrové?

Odesláno

no já ti nevím taku lochnu v kapotě :roll autí je nejhezčí jak ho udělali kaž dá uprava je sázka buť to bude mega nebo hrůza ale to sa dá posoudit až bude dokončeno ;) ale prořízlá kapota a čučící motor jde spíš k amerycké káře než k štíhlému a hladkému peugeotu navíc ještě cupé :myslim ale autí mosí dělat radost prvně majiteli :cool: jinak držím palce ať to máž už v kopě:super

Odesláno
Původně zaslal: King

Původně zaslal: GOD Mr.Brady

P.S. to mě řekni kde si se vyskytl v Bobrové?

byl sem se projet, do Křižanova :)

Tož to ju, ten barák to je naše chalupa, dneska v 11:00 sem odsud odjel. Nu tak třeba příště se tam potkáme :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...