Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem napsal toto:

...po 170.000 km je ve výborné kondici...:myslim co sem tím asi myslel :D

Týýý woe, tak to sorráč :mad:

Já to úplně přehlídnul:( Ale to jsem celej já:aut

Odesláno

:o jako proti gustu....důležité, že se to líbí tobě.....

Já bych za výraznější tuning prací pána P. lámala ruce/nohy.... to se prostě netuní, to se jen leští, max. výměna kol, to ještě přežiju .....

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Já bych za výraznější tuning prací pána P. lámala ruce/nohy.... to se prostě netuní, to se jen leští, max. výměna kol, to ještě přežiju .....

No vidíš a tohle třeba nechápu zase já. Chodit kolem toho jako kolem svátosti. Je to jen auto.

Jsou lidé co si nechávají upravovat i ferrari :mrk nu to je ta naše lidská touha po odlišení se od stáda :roker

Odesláno

:D ale jooo, ale jooo, to chápu - tu touhu se odlišit....

Ale prostě určité modely by měly zůstat ..... stylově čisté .... :D

Já bych radši měla - být chlap - prostě auto v TOP stavu bez nějakých větších úprav, radši bych se odlišovala od davu něčím jiným ... třeba extra pěknou holkou ... :D:roker:roker:roker

Naštěstí tohle řešit nemusím, na vzhledu u chlapů nezáleží, tak si vozím, koho chci :D

Odesláno

:D ale jooo, ale jooo, to chápu - tu touhu se odlišit....

Ale prostě určité modely by měly zůstat ..... stylově čisté .... :D

Já bych radši měla - být chlap - prostě auto v TOP stavu bez nějakých větších úprav, radši bych se odlišovala od davu něčím jiným ... třeba extra pěknou holkou ... :D:roker:roker:roker

Naštěstí tohle řešit nemusím, na vzhledu u chlapů nezáleží, tak si vozím, koho chci :D

Trochu se odlišit ?? Tady se bude odlišovat!! ale nééé trochu:)

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

No vidíš a tohle třeba nechápu zase já. Chodit kolem toho jako kolem svátosti. Je to jen auto.

Jsou lidé co si nechávají upravovat i ferrari :mrk nu to je ta naše lidská touha po odlišení se od stáda :roker

Souhlasim s tebou, máš ji pěknou..nechce se to bát s tim něco dělat, když budou všechny auta vypadat stejně bude to nuda..

Odesláno

Hmm,hezký.To tu ještě nebylo,mech.dmychadlo na 406.To jsem zvědav jak to pojede.Jak budeš snižovat kompresi?Jiný písty?Nebo nějaký silnější těsnění?A co ŘJ.Stačí upravit původní,nebo jiná?Také oceňuji tvůj klid na některé už skoro rejpavé poznámky.:super

Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

Hmm,hezký.To tu ještě nebylo,mech.dmychadlo na 406.To jsem zvědav jak to pojede.

Nu kdybych měl věřit vzorcům a výpočtům, měl by se pažout dostat na 312 koní. Jenže vzorec nepočítá se ztrátama, podmínkama provozu a pod. Nevim co z něj vyleze, když to po měření bude alespoň 270 HP nebyla to marná práce :D

Jak budeš snižovat kompresi?Jiný písty?Nebo nějaký silnější těsnění?

Je to až k nevíře, ale i v českých luzích a hájích jsou rozumní lidé kteří se rádi podělí o zkušenosti a vědomosti. Díky tom406 sem se dostal k firmě která dělá kovaná těsnění a tak i navzdory vyšším tlakům v motoru bude stačit vyšší těsnění.

Původně zaslal: Jiři II.A co ŘJ.Stačí upravit původní,nebo jiná?

Nu když sem byl na brzdě na změření výkonu, hodil jsem řeč s ladiči motorů a jelikož jsem počítal s budíkem na tlak turba, s budíkem na bohatost směsi a budíkem na tlak paliva, to celé dolpněné o ruční regulaci tlaku turba a paliva, mám to uškrtiti na normal a pomalu mu povolovat uzdu. Měla by si s tím prý i poradit. U klasického turba by to byl rovnou problém, ale kompresor dává malé tlaky, max 0,6 bar. Každopádně v případě problémů je kam se obrátit na úpravu.

Také oceňuji tvůj klid na některé už skoro rejpavé poznámky.:super

Někde vejš jsem už psal, že většinou je rejpal ten,který by rád měl doma totéž, ale nemá odvahu (v tom lepším případě), nemá prachy (není to tak strašný, ty ceny) a nebo je to jen línej závistivec. Říká si, já to nemám, tak každej kdo s tím autem něco provede je blbec, protože já to mám na krásu a jedině origo stav je krásný. Ale mě to nechává v klidu :roker

Odesláno
Původně zaslal: igels

Ahoj. Chtel sem se te zeptat, jaka prace byla s upravami narazniku. Popravde uvazuju o tom samym a rad bych predem vedel, kolik je s tim prace ;) Díky

Nebýt české pošty, která zanechala na povrchu dílů pár poznámek o své péči o svěřené balíky, bylo by to OK. Fakt hladký, sem tam to jemně přetáhneš kitem, ale nic tragického. Díly sedí. Za ty prachy jsem čekal že to bude fašírka a bude umnění to na pažouta dostat,ale fakt pohoda. Můžu bez černého svědomí doporučit :super

Odesláno

To je pravda, ze za tu cenu tych naraznikov a prahov je to fakt v celkom kvalitnom prevedeni. Ja mam ten isty zandny naraznik a aj prahy. :potlesk Ale mohol by mi niekto poradit, kde mam zohnat pod predny orig naraznik tu listu, (spoiler) co je gumena ..... plastovu. Gumu neviem pekne nastriekat.

[upravil dne 25.4.2008 Ronnie008]

post-0-14109600303025_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ronnie008

To je pravda, ze za tu cenu tych naraznikov a prahov je to fakt v celkom kvalitnom prevedeni. Ja mam ten isty zandny naraznik a aj prahy. :potlesk Ale mohol by mi niekto poradit, kde mam zohnat pod predny orig naraznik tu listu, (spoiler) co je gumena ..... plastovu. Gumu neviem pekne nastriekat.

[upravil dne 25.4.2008 Ronnie008]

Kup to v peugeotu..taky ji chci dneska jsem tam byl..cena 1200:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

A už se tu začínají scházet díly, krom wastegate a boost controlleru tu již máme všechno.

Pár fotek new budíků:

b_8.jpg

Gallerii najdete zde

na motoru si už trůní držák kompre a díky Tom406 máme i potřebnou kladku navíc :potlesk

fotky sem v zápětí dodám, a přidám video dvou pitomců, tedy mě a Smažáka, jak se snažíme roztočit kompre vrtačkou :D

Odesláno

Tak jsem dneska vesele drátoval, až se zě mě hulilo ;-) Zapojuji budíky pro kompresor.

1.JPG

vytvořil jsem jednotlivé žíly svazku

2.JPG

Drátuju to motaným spojem:

3.JPG

je to jeden z nejlepších druhů spojů. Oholim kus bužírky

4.JPG

udělám si v drátu očko druhej rozpůlím

5.JPG

pak se jeden provleče druhým a utáhne

6.JPG

trochu proletovat

7.JPG

a smršťovací bužírku přes spoj

10.JPG

a další žíla je hotová

11.JPG

Na budíky jsem nacvakal samce fastonu

12.JPG

ještě prozvonit pro ověřeníí funkčnosti

13.JPG

a takhle to dopadne

14.JPG

Zítra se bude hledat +/- a spínané + a tahat dráty do sloupků a do motoru :roker zkusím také pár foto :papa

Odesláno

Se mě líbí že si to děláš sám, protože na zakázku si to může nechat udělat každej jouda.

Já jediný co snad nechám dělat v servise je přezutí gum a to jenom protože nemám přezouvačku :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

GOD Mr.: supercharger na 3.0 V6 som riesil par mesiacov dozadu, nikto mi s tym nevedel poradit, kontaktoval som aj par firiem co sa zaobera motormi a neni to take jednoduche ako som si to predstavoval (ako si to predstavujes ty) ale ak sa ti to nahodou podari rozchodit tak urcite pridem na pokec po nejake rady...

velmi ma zaujima kde si nasiel miesto pre kompresor a ako sa ti to vsetko podari spolu zosynchronizovat aby auto chodilo

vela stastia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...