Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a je to tu, čekla jsem to každým dnem a je to tu!! Mám za tenhle rok lvího krále (peugeot coupe) tak nějak plné zuby a proto vyhlašuji lvům karanténu. Zima bude indiánská, tedy bude patři okřídlenému šípu. Ano, je to tak, vzal těžkých 3.000,-Kč a koupil jsem Škodu 1203!!!

t___1203__1973_828.jpg

No tak, netlemte se :D Tom se taky nejdřív divil, ale až Vám vypovim svůj zimní plán, bude sranda ještě větší.

Lepší dvě fotky, než stránka textu:

S6300049.jpg

S6300230.jpg

Jasně, bude z toho pickup ale US cars. Vejfuky vedené v děrovaném plechu za kabinou až ke střeše, nerez plech na celé korbě, na ní pípa s chlazením a plynovej grill. Na zadím okně VESA držák a na něm 106cm plazma Panasonic co se válí delší dobu pod postelí, no prostě party car!!

Možná se budete čertit že je to offtopic, ale já jsem fakt za ten rok už přepažoutěnej a nebudete mě věřit, jak mě tímhle nápadem opět začala chuť na auta. Stačilo k tomu včera 6 desítek a dneska už je 1203 na dílně a klepe se strachy co s ní provedeme. A protože je to fakt prča, dovolím si stavbu dokumentovat v tomto topicu.

Zapřísáhlejm pažouťákům se omlouvám, ale já už fakt potřeboval ochutna jinej chleba. :roker

Díky za přízeň a těšte se, bude to mazec :aut

[upravil dne 15/12/08 GOD Mr.Brady]

Odesláno

A začneme hnedle ještě za tepla.

Na zadek přijdou napasovat tyhle světýlka:

58703.jpg

Dárcem je fiat puňťa II

Na předek ještě není rozhodnuto, ale máme dva favority:

Audi%20A4%20745456.jpg

dárce Audi A4 8E 01

a nebo

SWA03GXBa.jpg

od Audi A3 8L

Nu a další akce budou muset jít ráz naráz, aby se stihla první jarní grilovačka :papa

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Akorat se obavam, ze s 1203 bude kupa prace jeste pred samotnymi upravami.

Neboj, nebude, škodivka jede jak drak a na xichtě má jen kosmetické vady, jinak vše 100% funkční ;-) prostě fajnej kauf :super

Odesláno

A máme tu první neumělej rychlonávrh ve photoshopu ;-)

Berte to jen jako hrubé nastínění záměru

Všimni si té boční linky, od ní dolů zářivá oranžová (máme ji asi 5kg) a od linky nahoru zářivá bílá, vše překrytou čirým lakem.

post-0-14109603695286_thumb.jpg

Odesláno

:o:o

Tak na tohle se opravdu těšim...:)

Čéče teď jsem si všiml, že si z kolína- já z hory a do ko jezdim každej den do práce takže až bude šáde kompletní, doufám že jí potkám na silnici!:)

Odesláno
Původně zaslal: Klabrdon

Čéče teď jsem si všiml, že si z kolína- já z hory a do ko jezdim každej den do práce takže až bude šáde kompletní, doufám že jí potkám na silnici!:)

Já jsem taky z KH, ale již pátým rokem Kolíňák ;-)

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Původně zaslal: Klabrdon

Já jsem taky z KH, ale již pátým rokem Kolíňák ;-)

Já mám ke kolínu taky dobrý vazby..tata z něj pochází, byla z něj má první velká láska..první práce a ted i současná práce:-)

Ale zpět k tématu- myslíš že bych se pak mohl na dvánáctset trosku přijet někdy mrknout live?:) Tenhle projekt mě fakt zajímá:cool::)

[upravil dne 16.12.2008 Klabrdon]

Odesláno

No takhle to vypadá když někdo neví co s prachama...........;) myslím si že se s tím hodně natrápíš...přecejenom (bez urážky)nejsi zrovna Boyd Coddington(R.I.P.) , a i lidi takovýho jména a možností by s tím asi měli problém,je to starý,všechno budeš muset vyměnit za nový..Pochybuju že pokud se do toho pustíš tak tam chceš nechat původní motor,převodovku,podvozek atd atd-(vpodstatě všechno).........

nadruhou stranu pokud ti to výjde,jako že doufám že jo,tak to bude pecka,a dostaví se zaslouženej úspěch třeba na srazech atd........

Pokud by si chtěl pomoct s designem,tak dej vědět...Dělám virtual Tuning,pár prací bylo i v časákách,takže photoshop ovládám-kdyby jsi potřeboval,napiš SZ..... Držím palce :super

[upravil dne 17.12.2008 razor]

Odesláno

Tak tu máme první nástřel od razora.

skoda1203tuningnvrhgodmxg9.jpg

musím říci že se pochlapil ;-) je to zatím jen v hrubém náčrtu, ale tahle cesta se nám líbí :roker

jinak podvozek je OK, jen lehce oškrábnout a práškově nalakovat.. Motor tam přijde ze stejného vozu, ale vyšší objem, tedy 1500ccm. Stejně tak i převodovka. Kola jsou v garáži i s gumama, zatím o velikosti 16\". Ale případné výhodné koupi se nebráníme. Co se týče vnitřku, zůstaneme věrni firmě, tedy palubka z některé ze škodivek a trocha laminátu.

Korba bude mít podlahu z borovejch podlahovek, boky z palubek, to celé v mahagonovém mořidle. Hrany korby budou olištovány a ozdobeny chromem, všude dostupným v OBI apod.. Nějaké chromové šrouby, či krytky na šrouby a pohoda. Není šance z toho dělat formuli. Je to tvárnice na kolech ;-) Ale jde nám o vizuální efekt. Ona ta patnáctistovka na 100km/hod bohatě stačí. Muzika jee prakticky vyřešena, bude to cca 12 kusů 16,5cm komponentních repro, pro každý pár jeden zesik. 4 woofery, 30cm a 4 kusy monobloků. Nepaseme po TOP značkách. Vklidu tam osadíme Spectrona, či jinou firmu, již jednám o nabídkách pro firemní presentace a následnou slevu na zboží :D obchod je obchod.

Nebude to restaurování, ale přestavba. Jo a včíl už víme že to není dodávka, ale dle papírů je to přestavba na kombajn, tedy kombi :potlesk

ve středu vyřídíme ježucha mezi svátky hurá do dílny na první operační den. Neboj, přijde foto a video ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...