MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Když jsem napsal toto: ...po 170.000 km je ve výborné kondici... co sem tím asi myslel Týýý woe, tak to sorráč Já to úplně přehlídnul:( Ale to jsem celej já Citovat
Netopýrka Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 jako proti gustu....důležité, že se to líbí tobě..... Já bych za výraznější tuning prací pána P. lámala ruce/nohy.... to se prostě netuní, to se jen leští, max. výměna kol, to ještě přežiju ..... Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka jako proti gustu....důležité, že se to líbí tobě..... Já bych za výraznější tuning prací pána P. lámala ruce/nohy.... to se prostě netuní, to se jen leští, max. výměna kol, to ještě přežiju ..... No vidíš a tohle třeba nechápu zase já. Chodit kolem toho jako kolem svátosti. Je to jen auto. Jsou lidé co si nechávají upravovat i ferrari nu to je ta naše lidská touha po odlišení se od stáda Citovat
Netopýrka Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 ale jooo, ale jooo, to chápu - tu touhu se odlišit.... Ale prostě určité modely by měly zůstat ..... stylově čisté .... Já bych radši měla - být chlap - prostě auto v TOP stavu bez nějakých větších úprav, radši bych se odlišovala od davu něčím jiným ... třeba extra pěknou holkou ... :roker:roker Naštěstí tohle řešit nemusím, na vzhledu u chlapů nezáleží, tak si vozím, koho chci Citovat
tom406 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka ale jooo, ale jooo, to chápu - tu touhu se odlišit.... Ale prostě určité modely by měly zůstat ..... stylově čisté .... Já bych radši měla - být chlap - prostě auto v TOP stavu bez nějakých větších úprav, radši bych se odlišovala od davu něčím jiným ... třeba extra pěknou holkou ... :roker:roker Naštěstí tohle řešit nemusím, na vzhledu u chlapů nezáleží, tak si vozím, koho chci Trochu se odlišit ?? Tady se bude odlišovat!! ale nééé trochu:) Citovat
Hirrogen Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: Netopýrka jako proti gustu....důležité, že se to líbí tobě..... Já bych za výraznější tuning prací pána P. lámala ruce/nohy.... to se prostě netuní, to se jen leští, max. výměna kol, to ještě přežiju ..... No vidíš a tohle třeba nechápu zase já. Chodit kolem toho jako kolem svátosti. Je to jen auto. Jsou lidé co si nechávají upravovat i ferrari nu to je ta naše lidská touha po odlišení se od stáda Souhlasim s tebou, máš ji pěknou..nechce se to bát s tim něco dělat, když budou všechny auta vypadat stejně bude to nuda.. Citovat
Southie Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 jj paradni kousek.. taky sem mezi tema kterym se auti libi.. a narvat tam charger to uz chce hodne nadseni a za to ti blahopreju Citovat
igels Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Ahoj. Chtel sem se te zeptat, jaka prace byla s upravami narazniku. Popravde uvazuju o tom samym a rad bych predem vedel, kolik je s tim prace Díky Citovat
Jiři II. Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Hmm,hezký.To tu ještě nebylo,mech.dmychadlo na 406.To jsem zvědav jak to pojede.Jak budeš snižovat kompresi?Jiný písty?Nebo nějaký silnější těsnění?A co ŘJ.Stačí upravit původní,nebo jiná?Také oceňuji tvůj klid na některé už skoro rejpavé poznámky. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Jiři II. Hmm,hezký.To tu ještě nebylo,mech.dmychadlo na 406.To jsem zvědav jak to pojede. Nu kdybych měl věřit vzorcům a výpočtům, měl by se pažout dostat na 312 koní. Jenže vzorec nepočítá se ztrátama, podmínkama provozu a pod. Nevim co z něj vyleze, když to po měření bude alespoň 270 HP nebyla to marná práce Původně zaslal: Jiři II. Jak budeš snižovat kompresi?Jiný písty?Nebo nějaký silnější těsnění? Je to až k nevíře, ale i v českých luzích a hájích jsou rozumní lidé kteří se rádi podělí o zkušenosti a vědomosti. Díky tom406 sem se dostal k firmě která dělá kovaná těsnění a tak i navzdory vyšším tlakům v motoru bude stačit vyšší těsnění. Původně zaslal: Jiři II.A co ŘJ.Stačí upravit původní,nebo jiná? Nu když sem byl na brzdě na změření výkonu, hodil jsem řeč s ladiči motorů a jelikož jsem počítal s budíkem na tlak turba, s budíkem na bohatost směsi a budíkem na tlak paliva, to celé dolpněné o ruční regulaci tlaku turba a paliva, mám to uškrtiti na normal a pomalu mu povolovat uzdu. Měla by si s tím prý i poradit. U klasického turba by to byl rovnou problém, ale kompresor dává malé tlaky, max 0,6 bar. Každopádně v případě problémů je kam se obrátit na úpravu. Původně zaslal: Jiři II. Také oceňuji tvůj klid na některé už skoro rejpavé poznámky. Někde vejš jsem už psal, že většinou je rejpal ten,který by rád měl doma totéž, ale nemá odvahu (v tom lepším případě), nemá prachy (není to tak strašný, ty ceny) a nebo je to jen línej závistivec. Říká si, já to nemám, tak každej kdo s tím autem něco provede je blbec, protože já to mám na krásu a jedině origo stav je krásný. Ale mě to nechává v klidu Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: igels Ahoj. Chtel sem se te zeptat, jaka prace byla s upravami narazniku. Popravde uvazuju o tom samym a rad bych predem vedel, kolik je s tim prace Díky Nebýt české pošty, která zanechala na povrchu dílů pár poznámek o své péči o svěřené balíky, bylo by to OK. Fakt hladký, sem tam to jemně přetáhneš kitem, ale nic tragického. Díly sedí. Za ty prachy jsem čekal že to bude fašírka a bude umnění to na pažouta dostat,ale fakt pohoda. Můžu bez černého svědomí doporučit Citovat
Ronnie008 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 To je pravda, ze za tu cenu tych naraznikov a prahov je to fakt v celkom kvalitnom prevedeni. Ja mam ten isty zandny naraznik a aj prahy. Ale mohol by mi niekto poradit, kde mam zohnat pod predny orig naraznik tu listu, (spoiler) co je gumena ..... plastovu. Gumu neviem pekne nastriekat. [upravil dne 25.4.2008 Ronnie008] Citovat
asaad Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Ronnie008 To je pravda, ze za tu cenu tych naraznikov a prahov je to fakt v celkom kvalitnom prevedeni. Ja mam ten isty zandny naraznik a aj prahy. Ale mohol by mi niekto poradit, kde mam zohnat pod predny orig naraznik tu listu, (spoiler) co je gumena ..... plastovu. Gumu neviem pekne nastriekat. [upravil dne 25.4.2008 Ronnie008] Kup to v peugeotu..taky ji chci dneska jsem tam byl..cena 1200:D Citovat
Ronnie008 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 A v Peugeote maju aj plastovu? Ne ze mi objednaju taku jak mam. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 A už se tu začínají scházet díly, krom wastegate a boost controlleru tu již máme všechno. Pár fotek new budíků: Gallerii najdete zde na motoru si už trůní držák kompre a díky Tom406 máme i potřebnou kladku navíc fotky sem v zápětí dodám, a přidám video dvou pitomců, tedy mě a Smažáka, jak se snažíme roztočit kompre vrtačkou Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Tak jsem dneska vesele drátoval, až se zě mě hulilo ;-) Zapojuji budíky pro kompresor. vytvořil jsem jednotlivé žíly svazku Drátuju to motaným spojem: je to jeden z nejlepších druhů spojů. Oholim kus bužírky udělám si v drátu očko druhej rozpůlím pak se jeden provleče druhým a utáhne trochu proletovat a smršťovací bužírku přes spoj a další žíla je hotová Na budíky jsem nacvakal samce fastonu ještě prozvonit pro ověřeníí funkčnosti a takhle to dopadne Zítra se bude hledat +/- a spínané + a tahat dráty do sloupků a do motoru zkusím také pár foto Citovat
Fusion Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Se mě líbí že si to děláš sám, protože na zakázku si to může nechat udělat každej jouda. Já jediný co snad nechám dělat v servise je přezutí gum a to jenom protože nemám přezouvačku Citovat
suno Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 GOD Mr.: supercharger na 3.0 V6 som riesil par mesiacov dozadu, nikto mi s tym nevedel poradit, kontaktoval som aj par firiem co sa zaobera motormi a neni to take jednoduche ako som si to predstavoval (ako si to predstavujes ty) ale ak sa ti to nahodou podari rozchodit tak urcite pridem na pokec po nejake rady... velmi ma zaujima kde si nasiel miesto pre kompresor a ako sa ti to vsetko podari spolu zosynchronizovat aby auto chodilo vela stastia Citovat
Lentilka Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 dozadu duplex a nějaké slušivé kola a je to moc super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.