Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Mam možnost koupit ten tap.dveří kufru na novej model,ale když mi poslal fotku tak se mi nezda že je to na novy model,ja tam totiš ma ještě takove umělej kryt na ruku ale tady žadny výřez na to není,a ma jen prolis na boku.Je to na new nebo old model.Ja mam r.v.99 ten přestupnej modeltak nevím Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 foto dodam hned co se dostanu k pc Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Ja mam tady ještě plast na ruku,jedině že bych tam vyřezal díru Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 me prijde, ze to je na novej model, prvni fotka odpovida tomu memu :-) Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 ale podle schema je tohle starej model old Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 aspon podle toho ma stary model prolis na ruku na boku,ale novy uprostřed new Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ten plast se tam s tim tapecirem nedava, bud je tam ten plast a neni tapec, a nebo je tapec ale neni plast Ja ted daval tapec v utery a plast jsem odsrouboval lezi mi ted na stole kufr se pak zavira za ten vyklenek vpravo na fotce teoreticky by tam ta dira vyriznout sla a ten plast znovu pres ten tapecir prisroubovat ale prijde mi to zbytecny [upravil dne 4/4/08 Ferry] Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Ferry ale ty maš přece starej model,není to tam trochu jinak?Takže tenhle by měl být na nový? Citovat
Michal.B Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Kolik by jste za ten tap. dali? Je takovej potrhanej u těch děr Citovat
Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Shodnete se někdo na kterej model to teda je.Je v nich nějakej zasadní rozdil,že nepasujou stejně? Hoďte tady někdo fotky vaších tap.Dík Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Nenapsal si, jestli nový či starý model. Tak tady je na starý model: Citovat
Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 takže ten na vrchu je na starej model, on mi totiš tvrdí že je to na novej model Citovat
Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Mužete tady někdo dat foto jak vypada tap.na novem modelu,jaky je v tom rozdil.Vidim už rozdil v barvě,ja mam černy tap uvnitř kufru (pokud to nedělá ten odstín fotak) a v tom prolisu na ruku,ale Ferry říkal že jde ten plast sundat a misto něj se ten tap. Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 barev se delalo nekolik hurricane grey - tmavsi seda a mist grey svetle seda, mozna pak i bezova koukal jsem do serviceboxu a u staryho modelu je jako jedina nahrada za predchozi tri ruzne typy tapecirunku uvedene cislo 8748 R7, ktere je jako jedine uvedene u noveho modelu, cili ty dva tapecirunky jsou vzajemne zamnenitelne (tzn. ze kdybys ted kupoval novej tapecirunk u peugeotu na starej model, prodaji ti tapec kterej se daval seriove do noveho modelu ), staci tedy jen odmontovat ten plast co tam mas doposud a misto toho dat tapecirunk, kterej bude mit vyklenek pro ruku v prave casti ( tak jak je to na fotce ) [upravil dne 5/4/08 Ferry] Citovat
Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Pujde mi napasovat ten tap.ze stareho na novej? Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 kuk do predchoziho prispevku, prave jsem to tam doplnil, zkracene - ano pujde Citovat
malypeto Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Novy model : [upravil dne 6.4.08 malypeto] Citovat
Michal.B Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 všiml jsem si že OK406 tam okolo tap. ještě takovou gumu nebo plast,ten tam ma byt taky? Není tam aby držela kraje tap. Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B všiml jsem si že OK406 tam okolo tap. ještě takovou gumu nebo plast,ten tam ma byt taky? Není tam aby držela kraje tap. Žádnou gumu okolo tapicirungu nemám. Držími na těch černých ,,čudlicích\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.