Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak rychle lze vypít pivo  

1. 1. Jak rychle lze vypít pivo

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak si to někdo zkus te a bude te překvapeni. Jinak opravdu ten co měl pivo, byl skoro na ,,šrot\"!!:D

Dobra inspirace. Asi to v sobotu v hospode zkusime taky. Hospodskej z nas bude mit zas jednou radost:D:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Sakra ta umí teda polykat:D:D:D

No právě že ne. Kdyby polykala, tak to nestihne tak rychle. Musíš otevřít záklopku a prostě to do toho krku vylejt. Já to neumím, proto musím polykat a proto to pod 8 sekund nedám... :)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: chuck11

Sakra ta umí teda polykat:D:D:D

No právě že ne. Kdyby polykala, tak to nestihne tak rychle. Musíš otevřít záklopku a prostě to do toho krku vylejt. Já to neumím, proto musím polykat a proto to pod 8 sekund nedám... :)

Jednou sem to zkousel s tou zaklopkou a nedopadlo to moc dobre:(

Odesláno
Jednou sem to zkousel s tou zaklopkou a nedopadlo to moc dobre:(

ROFL. Si jí otevřel na druhou stranu a nalil sis to do plic?

Já vim, není to jednoduchý, taky jsem to zkoušel a taky jsem se málem udusil, poprskal a poblil. Už to zkoušet nebudu :)

Guest servisman
Odesláno

já to včera viděl a mohu komentovat jen jedno.Pivo se má vychutnat a ne jako vylít.;)

Odesláno

Ale když budeš pivo vychutnávat, tak zemřeš jako úplně neznámý tuctový pivař, kterých je v každé putyce desítky - tahle holka má za 3 vteřiny slávu na minimálně jeden den (a jednou se bude chlubit vnoučatům:\"Hele, tady o mě v roce 2008 psali v novinách, tady mám záznam z televize a tady ................... tady o mně psali dokonce i na Peugeot - clubu, to by mě třeba nikdy nenapadlo\" - a dětičky s pootevřenou pusou sedí kolem své babičky a poslouchají, jaká to babča byla slavná štramanda a čekají na další vývoj pohádky).

A u některých piv mi Tvé \"jako vylít\" přijde to nejlepší, co s nima lze udělat (páč to prostě pít NELZE !!!!!)

[upravil dne 4/4/2008 Medvěd]

Guest servisman
Odesláno

to máš pravdu já se mezi pivaře nepočítám:D ,ale vem jak je tak slavná nyní to každý pak řekne jedno Ta teda chlastá.pivko za 3 s chce jíti ještě pod 3 s

Odesláno

Před léty jsme pořádali\"pokus o rekord\" tzv. pivní štafetu: 100lidí s pulitrem piva,první vypil naex,ťuknul druhýmu ten vypil ´tuknul třetímu atd až ke stýmu.Přetahovali jsme se s nějakou vesnicí u Prahy o rekord,ale pak se jim povedl neuvěřitelný čas a už jsme na ně neměli.Účast notáře byla podmínka.Pak byla soutěž jednotlivců,vítěz p.Charouz ze Dvora Králové vypil půlitr za 2vteřiny/podotýkám-polykal/ ještě to u někde máme na videu.A pro zajímavost,na vojně jsem se vsadil s kolegou,že vypije 5 LITRů!!!! najednou.Pivo nebylo takže vody.Jestli se dobře pamatuji čas jsem mu na to dal 2minuty.Vypil.Stihnul to.Samozřejmě to v sobě neudržel.Nikdy bych před tím nevěřil že to je,abych tak řekl,technicky možné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...