VIP3R Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Jelikož na mě začalo poblikávat \"hladové oko\" brzdových destiček (překvapivě to funguje ), chci se jen zeptat, jaké destičky byste mi doporučili koupit a jestli je mezi nimi vůbec nějaký podstatný rozdíl. S destičkama na 406 nemám zkušenosti, tak se radši hloupě ptám. Díky Citovat
Alek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Kupoval jsem standardní od výrobce ATE jak destičky, tak kotouče....spokojenost....cena snad ještě přijatelná... Citovat
genzer Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 a kdyby jsi potreboval kotouce,tak mam na prodej na 1.8 vrtany zimmermanny,uplne novy,nepouzity.Desticky doporucuji ATE Citovat
tomike Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Ja mam vzadu ATE a vpredu Textary. Na zadnych kotucoch sa mi zacinaju objavovat ryhy ako keby bolo nieco medzi doskami a kotucom a to maju 10000 km a pekne ma to stve.( vzadu boli menene naraz aj Brembo kotuce) Ked som kupoval predne tak sa ma znamy opytal ci chcem lacne, alebo poriadne. Zarobit nechcel cena textar v elite 2750 moja 1700. Tak asi tam bude nejaky rozdiel:nevim Citovat
miru333 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Bry vecer...tiez zhánam predné brzdove dsoticky na 406 81kw HDI 2000 a v predajni som sa dozvedel, ze si mam pozriet tvar tych povodnych, pretoze sa vyskytuju v dvoch roznych prevedeniach.Nevie mi niekto poradit v com moze byt ten zasadny rozdiel a ktory druh by sa mohol nachadat na mojej 406??? Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: miru333 Bry vecer...tiez zhánam predné brzdove dsoticky na 406 81kw HDI 2000 a v predajni som sa dozvedel, ze si mam pozriet tvar tych povodnych, pretoze sa vyskytuju v dvoch roznych prevedeniach.Nevie mi niekto poradit v com moze byt ten zasadny rozdiel a ktory druh by sa mohol nachadat na mojej 406??? Mal by tam byť systém Lucas a dva typy doštičiek podľa priemeru disku 14\" alebo 15\". Až 2,2 HDI a 3,0 24V kombi a kupé majú systém Brembo. Rodiel medzi tými dvomi je v šírke 53 a 56,5 mm a trochu v tvare. Najistejšie by bolo jednu vytiahnuť a podľa nej kupovať, prípadne si ju nakresliť na papier a v obchode porovnať. [upravil dne 4/4/08 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.