Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož na mě začalo poblikávat \"hladové oko\" brzdových destiček (překvapivě to funguje :D ), chci se jen zeptat, jaké destičky byste mi doporučili koupit a jestli je mezi nimi vůbec nějaký podstatný rozdíl. S destičkama na 406 nemám zkušenosti, tak se radši hloupě ptám. Díky :papa

Odesláno

Ja mam vzadu ATE a vpredu Textary. Na zadnych kotucoch sa mi zacinaju objavovat ryhy ako keby bolo nieco medzi doskami a kotucom a to maju 10000 km a pekne ma to stve.( vzadu boli menene naraz aj Brembo kotuce)

Ked som kupoval predne tak sa ma znamy opytal ci chcem lacne, alebo poriadne. Zarobit nechcel cena textar v elite 2750 moja 1700. Tak asi tam bude nejaky rozdiel:nevim

Odesláno

Bry vecer...tiez zhánam predné brzdove dsoticky na 406 81kw HDI 2000 a v predajni som sa dozvedel, ze si mam pozriet tvar tych povodnych, pretoze sa vyskytuju v dvoch roznych prevedeniach.Nevie mi niekto poradit v com moze byt ten zasadny rozdiel a ktory druh by sa mohol nachadat na mojej 406???:myslim

Odesláno
Původně zaslal: miru333

Bry vecer...tiez zhánam predné brzdove dsoticky na 406 81kw HDI 2000 a v predajni som sa dozvedel, ze si mam pozriet tvar tych povodnych, pretoze sa vyskytuju v dvoch roznych prevedeniach.Nevie mi niekto poradit v com moze byt ten zasadny rozdiel a ktory druh by sa mohol nachadat na mojej 406???:myslim

Mal by tam byť systém Lucas a dva typy doštičiek podľa priemeru disku 14\" alebo 15\". Až 2,2 HDI a 3,0 24V kombi a kupé majú systém Brembo. Rodiel medzi tými dvomi je v šírke 53 a 56,5 mm a trochu v tvare. Najistejšie by bolo jednu vytiahnuť a podľa nej kupovať, prípadne si ju nakresliť na papier a v obchode porovnať.

[upravil dne 4/4/08 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...