Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,neví náhodou někdo,jestli se dají vyměnit spodní čepy,na přední nápravě,nebo jestli se musí měnit celá ramena.Mám najeto 107 000 a už na pravé straně mlatí a levá má lehkou vůli.:bachaJe to normál,že to defakto po 110 000 odešlo?Díky vřele:papa

Odesláno

čus, tak to máš na výměnu komplet ramene - cca 2000,- Čepy samostatně vyměnit nejdou. Já jsem měnil ramena už na 87000 km. Díky nízkoprofilovým pneu

Odesláno

Když už,tak udělej celej předek.Ramena se mění celá,i když jsem slyšel,že to někdo dělá,že starý čepy vylisuje a nalisuje nový.Jinak vyměň zrovna i stabilizační tyčky,kuláky řízení,no prostě ať máš klid,udělej celej předek.Na mojí 1.4HDi mě to taky začíná ťukat,mám tam 115 tisíc.

Odesláno

JA jsem to delal pri cca 150 tis a delal jsem obje ramena obje tycky stabilizatoru a jeden cep rizeni a technik mi rikal ze takovy ramena jeste nevidel takze to uz bylo opravdu hodne a na to ze jsem to delal v primo v peugeotu tak to nebylo ani drahe a mam tam origo dily

[upravil dne 2-4-2008 Escaper]

Odesláno

Tak jsem to sčítnul a vyšlo mi za ramena,koncové čepy řízení,stabil.tyčky cca 6200-7000kč.Což si myslím že není zas tak hrozné.:potleskKdyž vezmu v potau že můj mechanik bere díly z Meteoru.Nic jiného se tam nemění?Co silenbloky na nápravě?ty jsou prý vpohodě.

Odesláno

žamp - No, rovnou šetři penízky na zadní nápravu :D:D:D

Escaper - takže už máš s celým podvozkem na nějakou dobu pokoj, co? :D Kolik tě stála ta přední náprava v origo servisu?

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...