Béďa Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Kdopak ma zapsany na 306ce 16ky a jaky tam mate rozmer disku a pneu??.. Chtel bych je pristi rok obout tak me zajima kdo co mate.. Citovat
wewe Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Tak ja mam 7,5x16 a ET 13, pneu 205/45. Ale zapsané je nemám jelikož mi na technické řekli ať se na to vybodnu a jezdím tak. Je to zbytečně komplikované. Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: wewe Tak ja mam 7,5x16 a ET 13, pneu 205/45. Ale zapsané je nemám jelikož mi na technické řekli ať se na to vybodnu a jezdím tak. Je to zbytečně komplikované. Zbytečně komplikované je to až do chvíle, než se staneš účastníkem nehody a pojišťovna Ti odmítne uhradit škodu pro technickou nezpůsobilost auta. Takže podle mě jsou jen dvě varianty - buď to papírově srovnat nebo nechat schválené obutí, třetí cesta je o prů*er Citovat
Béďa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 wewe: no radeji bych to resil tou ofiko cestou.. uvidime jak to poresim, chci koupit novy kola s typovim listem.. jen me zajima kdo to ma a jaky maj presne rozmery disku a pneu.. jinak tech 7,5 jak mas ty uz je asi dost spis bych chtel 7ku.. Citovat
Stifler Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Béďa Kdopak ma zapsany na 306ce 16ky a jaky tam mate rozmer disku a pneu??.. Chtel bych je pristi rok obout tak me zajima kdo co mate.. Já v techničáku nemam ohledně alternativních kol ani čárku...jediný co tam mam je, že můžu mít v autě nadstandardní výbavu, jako je klima, ABS, atd.......jinak se tam nic nepíše... Citovat
Béďa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Davidf Já mám,ale už jsem to tak koupil.:super a ty si to kupoval od nekoho nebo dovoz?? na cem ted jezdis?? nebo co tam mas krom 16tek?? Citovat
wewe Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Já už v techničáku mám jako alternativní kola 15\" a bylo mi řečeno, že 16\" zapsat už nepůjdou a když jo tak jedině přes peugeot. A na to jsem zas slyšel, že peugeot to málo kdy schválí. Ale pokud se ti to povede tak pak dej vědět a zkusím to taky. Citovat
Davidf Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Davidf Já mám,ale už jsem to tak koupil.:super a ty si to kupoval od nekoho nebo dovoz?? na cem ted jezdis?? nebo co tam mas krom 16tek?? Kola 16\'\'už nemám a jezdím na 14\'\' jo je to dovoz z Dánska. [upravil dne 2/4/08 Davidf] Citovat
Davidf Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Davidf Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Davidf Já mám,ale už jsem to tak koupil.:super a ty si to kupoval od nekoho nebo dovoz?? na cem ted jezdis?? nebo co tam mas krom 16tek?? Kola 16\'\'už nemám a jezdím na 14\'\' jo je to dovoz z Dánska. [upravil dne 2/4/08 Davidf] Jak to kámoš dovezl tak to bylo na 16\'\' a dělal se nový tech. průkaz tak to tam mám. Citovat
Béďa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Davidf: ty 16ky si teda mel pri koupi a prodal nebo uz ti to dovezl na 14kach?? Citovat
Davidf Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Béďa Davidf: ty 16ky si teda mel pri koupi a prodal nebo uz ti to dovezl na 14kach?? [/quote On to dovezl na 16\'\' a musel se udělat nový techničák byl první majitel v ČR a po 3 měsících to prodal mě.:super Citovat
Béďa Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 jasny, posledni dotaz.. foto jak vypadalo auto s tema 16kama, kvuli identifikaci kol asi nemas vid?? Citovat
Davidf Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Béďa jasny, posledni dotaz.. foto jak vypadalo auto s tema 16kama, kvuli identifikaci kol asi nemas vid?? Nemám,koupil jsem to v zimě a kola jsem dostal v kufru.Kola měly 6 tlustých paprsků a vypadaly skvěle:super.Přišlo jaro,pro jistotu jsem je nechal vyvážit a byl jsem hodně smutný:bojim.Kola házela na všechny strany.I přesto jsem je nahodil.Vypadaly skvěle.Po přejezdu prvního retardéru se ozval škaredý zvuk,dřely o lemy a když jsem to rozjel na 100km tak se vše třepalo,děs.Za týden jsem kola prodal za 2000kč.:( Vypadaly podobně. http://www.eobchodnidum.cz/epneukola/alu-kola/ford/galaxy/alu-disk-dezent-65x16-5x112-et48-153495.html [upravil dne 4/4/08 Davidf] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Prepac, ale to si predal za dobre blbu cenu. Mal si si ich dat vyrovnat. U nas to firmy robia bezne. Pred mesiacom som tam kolegovi viezol 17 ku elektron z grande punto, co bol prasknuty od toho jak jebol do obrubnika. Rovnanie, Zvaranie, Smaltovanie a nakoniec striekanie disku vyslo 1200SK. A to bolo na tom hodne roboty. Tvoje kolesa by sa dali teoreticky opravit za nejakych 2 max 4 litre. A potom by si ich predal urcite cez 10 litrov. .... Takze podla mna si spravil hlupost. Ja idem elektrony este len kupovat, ale co som sa pytal, nechcu mi tam dovolit viac ako 15. Sused s vedlajsej ulice tam ma 16 tky OZ , krasne, ale on to tak kupil. Mne maju problem dovolit 15tky. Asi mame dobre pri..ebany inspektorat... Citovat
Béďa Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Davidf: aha, takze zadny originaly.. to jsem chtel vedet, diky.. Lubk0: a tak to je kazdyho vec jestli to necha opravit a proda a nebo to proda pred.. proste se mu s tim nechce sr..t!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Béďa Davidf: aha, takze zadny originaly.. to jsem chtel vedet, diky.. Lubk0: a tak to je kazdyho vec jestli to necha opravit a proda a nebo to proda pred.. proste se mu s tim nechce sr..t!! Je to kazdeho vec, ale to je jako keby ti niekto priniesol 4 - 8 000KC a ty si povedal nie nechcem ich, zoberte si ich prec. Co je na tom hodit tie kola do kufra a vyhodit ich v nejakom pneuservise kde to opravuju ? Ved s tym sa ty srat nemusis , len ich tam zavezes, a potom si ich zoberes. Citovat
Béďa Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 jasny ale nekdo si nechce dat praci ani s tim je nekam vozit a davat opravovat.. proste kazdyho vec, to jsme ale trosku Citovat
Ohryy Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Mám 16 zapsané v TP,zapsali mě to do protokolu na tech. kontrole (pri technicke na dovoz auta ze zahrničí) a při přihlašovaní na uřadě nebyl vubec žádný problém! Nemyslím si,že by to mel být velký problém to zapsat... Dnes jdu popít s dobrým kámošem,tak to zjistím,co by to obnášelo Citovat
Davidf Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Béďa jasny ale nekdo si nechce dat praci ani s tim je nekam vozit a davat opravovat.. proste kazdyho vec, to jsme ale trosku Ještě dodám,že to tak nebylo o práci,ale o penězích. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.