nanux Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Milý 407ičkáři a ostatní členové, nedávno jsem založil topic se sháňkou origo 17\" alu, nicméně marně . A pač se výměna zimních pneu za letní blíží, rozhodl jsem se koupit kola od jiné značky. Prošel jsem desítky serverů a vybíral z obrovské nabídky položek - nakonec jsem vybral tyhle. Co myslíte, budou 407ičce slušet? Uvítám jakýkoliv názor... P.S. Barva auta je stříbrná... Citovat
Béďa Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 tyhle kola jsou dost pouzivane a autum vzdy slusej v 17ce padnou na 407mu jak ulity.. Citovat
KoNG Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 taky je budu mít na 206 a myslím že slušej každýmu lvíčeti Citovat
Laďa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Zde se můžeš podívat jak to bude vypadat na autě. Aspoň orientačně. www.elektrony.cz [upravil dne 2/4/08 Laďa] Citovat
nanux Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Mno ještě nic, přemejšlim nad nima, proto tahle recenze, chci znát názor od více lidí... Ale jinak mě přijdou asi na 12t. Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: nanux PrtScr z elektrony.cz http://img239.imageshack.us/img239/6528/modelwk4.jpg tak tady na té fotce se mě zrovna moc nelíbí.. ale asi tomu nerozumím.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim ještě mě něco napadlo Jak tam maj ten konfigurátor na odkaze-že by to mohli doladit tak,že by to autko člověk mohl rozjet,aby bylo vidět,jak ty kola ještě vypadaj za jízdy:mrk Takže by člověk spustil kliknutím pomalý rozjezd až po frmol a zase dojetí do klidu:aut Nejlépe pak videjka každého točícího se kola v reálu zvlášt\'? Jen tak pro představu,no:) Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Na samotnej fotke vyzerajú pekne, ale na tom aute sa mi zdajú nejaké prázdne. Ja by som zvolil viacej lúčov. To sa fakt podobá na ventilátor. Citovat
Pechy Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: peugeotkovic už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim ještě mě něco napadlo Jak tam maj ten konfigurátor na odkaze-že by to mohli doladit tak,že by to autko člověk mohl rozjet,aby bylo vidět,jak ty kola ještě vypadaj za jízdy:mrk Takže by člověk spustil kliknutím pomalý rozjezd až po frmol a zase dojetí do klidu:aut Nejlépe pak videjka každého točícího se kola v reálu zvlášt\'? Jen tak pro představu,no:) Tak šup, rychle se probud z toho snu.. Citovat
nanux Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Pechy Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: peugeotkovic už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim ještě mě něco napadlo Jak tam maj ten konfigurátor na odkaze-že by to mohli doladit tak,že by to autko člověk mohl rozjet,aby bylo vidět,jak ty kola ještě vypadaj za jízdy:mrk Takže by člověk spustil kliknutím pomalý rozjezd až po frmol a zase dojetí do klidu:aut Nejlépe pak videjka každého točícího se kola v reálu zvlášt\'? Jen tak pro představu,no:) Tak šup, rychle se probud z toho snu.. Jj, ale můžeš jim to zkusit napsat Citovat
nanux Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Na samotnej fotke vyzerajú pekne, ale na tom aute sa mi zdajú nejaké prázdne. Ja by som zvolil viacej lúčov. To sa fakt podobá na ventilátor. Mno tak sem hoď nějakej odkázek, které by se ti na tom líbily, mě by to zajímalo... Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: nanux Původně zaslal: Pechy Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: peugeotkovic už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim ještě mě něco napadlo Jak tam maj ten konfigurátor na odkaze-že by to mohli doladit tak,že by to autko člověk mohl rozjet,aby bylo vidět,jak ty kola ještě vypadaj za jízdy:mrk Takže by člověk spustil kliknutím pomalý rozjezd až po frmol a zase dojetí do klidu:aut Nejlépe pak videjka každého točícího se kola v reálu zvlášt\'? Jen tak pro představu,no:) Tak šup, rychle se probud z toho snu.. Jj, ale můžeš jim to zkusit napsat dříve nebo později to stejně příjde-i bez toho,že bych jim o svých představách něco psala:) Nebudou první oni-bude v tom první někdo jiný.. Všechno chce svůj čas.. jj:papa Citovat
Pechy Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: nanux Původně zaslal: Pechy Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: peugeotkovic už vím,co mě připoměly:mrk stropní větrák:myslim ještě mě něco napadlo Jak tam maj ten konfigurátor na odkaze-že by to mohli doladit tak,že by to autko člověk mohl rozjet,aby bylo vidět,jak ty kola ještě vypadaj za jízdy:mrk Takže by člověk spustil kliknutím pomalý rozjezd až po frmol a zase dojetí do klidu:aut Nejlépe pak videjka každého točícího se kola v reálu zvlášt\'? Jen tak pro představu,no:) Tak šup, rychle se probud z toho snu.. Jj, ale můžeš jim to zkusit napsat dříve nebo později to stejně příjde-i bez toho,že bych jim o svých představách něco psala:) Nebudou první oni-bude v tom první někdo jiný.. Všechno chce svůj čas.. jj:papa Hmms, něco podobnýho jako se dřív čekalo na barevnou tv? Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: nanux Původně zaslal: pastorek Na samotnej fotke vyzerajú pekne, ale na tom aute sa mi zdajú nejaké prázdne. Ja by som zvolil viacej lúčov. To sa fakt podobá na ventilátor. Mno tak sem hoď nějakej odkázek, které by se ti na tom líbily, mě by to zajímalo... Priznám sa že som nenašiel nič čo by ma chytilo za srdce, ale tu je zopár čo by tomu autu pasovali. http://www.preauto.sk/17-bbs-cv-75x17-p-1497.html http://www.preauto.sk/dotz-mugello-8x17-p-11326.html http://www.preauto.sk/dezent-d-7x17-p-11229.html http://www.preauto.sk/17palcove-alessio-spider-75x17-p-1370.html Neber to ako najaké rýpanie alebo kritizovanie. Každému sa páči niečo iné. Zo skúseností viem že je lepšie mať viacej lúčov a ideálny je párny počet. Každý materiál \"pracuje\". Jednak pri chladnutí vo výrobe a jednak pri jazdení. Nezanedbateľná je i údržba. Ostré hrany sa ľahko obijú a ostré kúty sa špatne udržiavajú. Disk ktorý si vybral je s oblými prechodmi a čirokými lúčmi , dobre sa bude udržiavať, ten umyjú i kefy na umyvárke. [upravil dne 6/4/08 pastorek] Citovat
martin1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Mam ty same na 307. Viz. foto zde: S prichodem jara uz jsem je videl na hodne autech, takze bych mozna volil neco min proflaknuteho :-) jinak si ale nemuzu stezovat. Ja jsem s nima spokojeny. Citovat
nanux Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Neber to ako najaké rýpanie alebo kritizovanie. Každému sa páči niečo iné. Neberu, jsem rád za každej názor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.