Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hledal sem ale nenasel, nemate nekdo rady a porady, jak na alarm do P406, benzin, RV 2002? nebo ma to neco aby me to jen tak nekdo neukrad? imobilizer atp? mam o auti strach no ....:myslim

Odesláno

co neco s pagerem ? treba magicar, nemusi byt ani verze s dalkovym startem, mam a jsem spokojen, dosah to ma hodne slusnej, na volnem prostranstvi odzkouseno 3km, doma pres nekolik betonovych zdi panelaku taky v pohode, nez jsem sesteloval otresove cidlo, parkrat jsem v noci vybihal k autu z postele :D

Odesláno

Alarmy jsou pro dobrej pocit, když někdo bude chtít tak to vezme na podvál a jede. Ale proti obyčejnejm zlodějům chválej Magicary, není drahej je to s Pagerem a funkčně je na tom docela dobře

Edit: Ferry je ale rychlejší:D

[upravil dne 31/3/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

no ja ybch raci neclo levnejsiho, co krici, mam auto pod voknem u rodinyho domku, a na predchozi 405 byl alarm s otresovkou, a rvalo to dyz projel nekdo s ladenym vejfukem, taxem vedel ze tam je, tahat to nekdo na podval, nebo kopnout jen do dveri, zacne to jecet, to bych chtel, ale spojeny na jeden klic :( privesek navic by me zabil :)

Odesláno

sirenu mam, cidla mam, jak otresovy, tak pohybovy, infra na baterky, dyz si nekdo posviti dovnitr, mel sem je na zemi, ale nemam misto kam pripojit nakou jednotku, netusim kde vzit neco, krome stropnich lampicek, kde by se dalo zistit otevreni dveri nebo neco, a jesi to ma Imobilizer netusim, jaxe to pozna?

[upravil dne 31/3/08 Berkoff]

Odesláno

ale ke klicku sem dostal nakou karticku, na kery je klic, v nem napis CODE a za tim WA6B to je asi kod k centralu? na radio bude ten druhej, na papirovym stitku, na tom je 3368 to beru jako kod radia ...

Guest servisman
Odesláno

kartička pokud se bude přidělávat klíč kod je v řj co jsem jen tak slyšel,přesně ti nepovím jsem ještě spjat se starým modelem :)

Odesláno

petikoruna se tam nevesla, ale otevrel sem teda ten original s dalkou, cip tam je, neco cernyho tam je v ty drasce, u fabie je to jiny ale asi je to ono

Odesláno

kuci, snad si nemyslite ze sem to opsal, oba kody sou vymysleny :D delam v IT a zadny hesl ani kody nikde nepisu, psal sem to jen jako ze aby bylo jasny, ze jeden je jen ciselnej, a druhej je i pismennej ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...