Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem to vyřešil ... prostě jsem si spočetl spotřebu bez těch 45 litrů (což je objem nádrže) a při této spotřebě jsem dopočetl imaginární km, které se najely do prvního tankování (841 km).

V podmínkách spritmonitoru píšou, že první tankování musí být do plné ... což jsem opravdu neměl a správně bych měřit od včerejšího tankování.

Odesláno

První tankování do plna byla včera, předtím jsem tam jenom lil \"jenom trochu\".

Ale vím na beton, že při koupi byla nádrž úplně prázdná, protože od prodejce jsem neodjel, musel se dát benzin do nádrže :D

Odesláno

Jak vyměnit?

Spíše jsem měl hned nalít plnou a počítalo by to správně. Jenom potom v tom počítadle ztrácí smysl kolonka na kapacitu nádrže, kterou jsem vyplňoval, protože to prostě počítá z plné do plné a je úplně jedno, zda má nádrž 10 nebo 100 litrů.

Odesláno

Vymeniť v spritmonitore. Proste to tankovanie doplna dať ako prvé a namiesto neho dať to prvé nie do plna. Celkové množstvo paliva bude sedieť a teda aj spotreba a budeš to mať korektne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...