309Tom Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Zdravím, můžete mi nějak v kostce říct jak mám vyplňovat věci ohledně tý spotřeby (na spritmonitor.de)? Dneska jdu jako by poprvý natankovat, mám dát plnou? A co tam teda pak vyplním? a jak budou vypadat další zápisy? Dík, jsem z toho jelen. nebo jestli máte nějaký odkaz, kde je český návod Citovat
Vvitty Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 no pro zacatek je dobre dat plnou a napsat si stav km, ale tusim ze jako prvni je potreba zadat jen stav tacho, pripadne nejake dummy plneni typu 0.01l. a od te doby tam zadavat ty dalsi plneni... a jednou za cas je potreba dat plnou a vyplnit to tam, z poloprazdnych totiz nepocita prumernou spotrebu driv, nez dojede na plnou... Citovat
aaischa Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 chvilku sem s tim monitorem taky experimentoval ale nakonec protoze kdyz beru tak pravidelne zapominam koukat na stav tacho tak sem to vzdal, a obcas vemu plnou a vyjedu ji a spocima rucne, nejak tak uz vim jak jezdim a co to pak zere takze tak moc me ten system nepotesil Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Abych řekl pravdu, tak plnou jsem ještě netankoval, vždy jen půl nebo tak. Debilní dotaz: Strčím pistol, zajistím, nechám tankovat a ono to samo vypne až bude plná? Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 aaischa: v tom podpisu, těch 3,75 litrů, to jsi se přepočítal? To přece není možný Citovat
tomingo Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 309Tom: ano, presne podla Tvojho popisu natankuješ plnú A k tej spotrebe: aaischovi celkom verím, minulé leto som mal rekord menej ako 3,7 na 100... Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 uz je i ceska varianta, takze se nemusis trapit s nemcinou... Citovat
AKCZ Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Ani nevim ze to pocestili.. nicmene zaklad je jasnej.. Prvni zaznam je natankovani plne.. zaznamenani stav tacho a pouzit ikonku 1 v krouzku ... jako prvni tankovani .. a pak pri dalsim tankovani vybrat ikonku bud plne nadrze nebo polovicni.. podle toho jestli si bral do plne nebo ne .. samozrejme logicky Ti to spocita spotrebu az kdyz doplnis do plne.. Ostatni ikonky jsou celkem intuitivni rekl bych jako styl jizdy .. nebo charakter trasy.. Z mych zapisu si moc neber priklad protoze tam pisu vzdy plnou .. a kdyz neberu plnou tak nic nezapisuju ale pak to vse scitnu kdyz dam plnou (sectu poctel L a km a zapisu) Citovat
aaischa Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: 309Tom aaischa: v tom podpisu, těch 3,75 litrů, to jsi se přepočítal? To přece není možný sám sem překvapenej, jezdim tak že nikam nepospíchám, jedu tak jak se na to cejtim , a ted sem byl mile překvapen jinak jindy to vychází třeba i na 4.5 ale i tak je to pro mě dosti slušný Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: 309Tom aaischa: v tom podpisu, těch 3,75 litrů, to jsi se přepočítal? To přece není možný sám sem překvapenej, jezdim tak že nikam nepospíchám, jedu tak jak se na to cejtim , a ted sem byl mile překvapen jinak jindy to vychází třeba i na 4.5 ale i tak je to pro mě dosti slušný To věřím, můžu ti jen závidět Citovat
Jessie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 premyslel jsem o tom taky ale rychle sem si to rozmyslel asi bych se z toho cisla pak slozil :roker Citovat
OK406 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ uz je i ceska varianta, takze se nemusis trapit s nemcinou... Můžeš sem dát odkaz na českou verzi. Citovat
309Tom Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: f3Rd@ uz je i ceska varianta, takze se nemusis trapit s nemcinou... Můžeš sem dát odkaz na českou verzi. K tomu se přikláním, když jsou dvě varianty, tak já radši tu lehčí Citovat
KoNG Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 no já žádnou volbu češtiny nenašel aspoň ne na http://www.spritmonitor.de/ Citovat
Zila Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 a čo tak nejake pdf navodik jak nato v CZ alebo SK nehlaste sa nikto :D:D otvoriš pdf a podla toho to nahadžeš a jeto asi to možne neni čo dakujem a končim :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ uz je i ceska varianta, takze se nemusis trapit s nemcinou... Tak sem dej prosím odkaz;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: f3Rd@ uz je i ceska varianta, takze se nemusis trapit s nemcinou... Tak sem dej prosím odkaz;) Taky bych prosil. Citovat
macik.83 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Sice to neni spritmonitor, ale je to cesky a me slouzi dobre:KLIK!!! Citovat
budvar Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Já sem si vedl knihu jízd v Excelu, ale tady je to pěkně online a má to export / import dat takže jasná volba... total of driven kilometers: 5.957 km 6,06 l/100km 5.957 km and 361 l http://www.spritmonitor.de/en/detail/281913.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.