Radececek Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Zdravím, chtěl bych sundat držák zpětného vnitřního zrcátka nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě neméte nějaké peugeotacke zrcátko na prodej:) Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Radececek Zdravím, chtěl bych sundat držák zpětného vnitřního zrcátka nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě neméte nějaké peugeotacke zrcátko na prodej:) jako skličko z plastu , nebo zrcatko jako komplet sundat od celniho skla??? Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 ono ale co typ auta to ruzny uchyceni, a treba 406tka ma dokonce dva ruzny zpusoby, podle toho zda mas sensor deste nebo ne, mam jedno zpetne zrcatko ze 406, za 100Kc bych ho nechal, kdyztak vyfotim jak vypada uchyceni Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Ferry ono ale co typ auta to ruzny uchyceni, a treba 406tka ma dokonce dva ruzny zpusoby, podle toho zda mas sensor deste nebo ne, mam jedno zpetne zrcatko ze 406, za 100Kc bych ho nechal, kdyztak vyfotim jak vypada uchyceni počítam žr mu jde o 307 co ma v podpisu Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 no to vim ze to chce na 307, ale kdyby to uchyceni bylo nahodou stejny tak bych mu mohl prodat to moje, ktery nepotrebuju Citovat
Radececek Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Zdar chlapi byl jsem ted mimo tak uz jsem tu mam 307 a mam ulomene zrcatko vnitřní a do noveho se mi nechce tak uvazuji ze sundam i drzak ze skla a koupim nejake jine... kdyby jsi ferry mel na prodej bylo by fajn... diky za info Citovat
bagr Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ono ale co typ auta to ruzny uchyceni, a treba 406tka ma dokonce dva ruzny zpusoby, podle toho zda mas sensor deste nebo ne, mam jedno zpetne zrcatko ze 406, za 100Kc bych ho nechal, kdyztak vyfotim jak vypada uchyceni S tou fotkou neváhej, určitě pomuže nejen Radececekovi. Citovat
Radececek Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 To by mi teda hodne pomohlo.. diky Citovat
Radececek Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Ferry jak to s tebou vypada? Mas moznost nejake ty zrcátka sehnat? díky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.