Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radececek

Zdravím, chtěl bych sundat držák zpětného vnitřního zrcátka nemáte s tím někdo zkušenost?

Popřípadě neméte nějaké peugeotacke zrcátko na prodej:)

jako skličko z plastu , nebo zrcatko jako komplet sundat od celniho skla???

Odesláno

ono ale co typ auta to ruzny uchyceni, a treba 406tka ma dokonce dva ruzny zpusoby, podle toho zda mas sensor deste nebo ne, mam jedno zpetne zrcatko ze 406, za 100Kc bych ho nechal, kdyztak vyfotim jak vypada uchyceni

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ono ale co typ auta to ruzny uchyceni, a treba 406tka ma dokonce dva ruzny zpusoby, podle toho zda mas sensor deste nebo ne, mam jedno zpetne zrcatko ze 406, za 100Kc bych ho nechal, kdyztak vyfotim jak vypada uchyceni

počítam žr mu jde o 307 co ma v podpisu

Odesláno

no to vim ze to chce na 307, ale kdyby to uchyceni bylo nahodou stejny tak bych mu mohl prodat to moje, ktery nepotrebuju

Odesláno

Zdar chlapi byl jsem ted mimo tak uz jsem tu mam 307 a mam ulomene zrcatko vnitřní a do noveho se mi nechce tak uvazuji ze sundam i drzak ze skla a koupim nejake jine... kdyby jsi ferry mel na prodej bylo by fajn... diky za info

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

S tou fotkou neváhej, určitě pomuže nejen Radececekovi.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...