Kurt Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Na flyer mám obdobný názor, jako Berkoff. K problému: máš alespoň povolenou konfiguraci přes .htaccess? Pokun ne, počkej, až ti to borci zapnou, pokud ano zkus do něj vepsat řádek: php_flag register_globals On Citovat
Berkoff Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 jeste neco ke cteni http://www.lupa.cz/clanky/flyer-cz-podivny-pristup-k-zakaznikovi/ Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Kurt: je tam #<IfModule mod_php4.c> # php_value session.use_trans_sid 0 # php_value register_globals 1 #</IfModule> Citovat
Berkoff Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Kurt: myslim ze nema, a bude muset chudak pockat Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Berkoff: já vím, všechno sem četl když server spadl na dva dny Neřekl bych, že sou podvodníci, udělali co sem potřeboval, spíš totální amatéři a flákači. Citovat
Berkoff Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 echjo, me lehnout servery na dva dny, balim a utikam pryc z CR Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Berkoff echjo, me lehnout servery na dva dny, balim a utikam pryc z CR já sem raploval jak starej JZDák. Email nic, telefony nic, podpora na nic. To není jak živej chat na forpsi Už sem aji dumal jak se soudit o ušlej zisk ale to mají chytře podchycený. Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Takže - upgradovali ně PHP5, kterej sice register_globals podporuje ale z bezp. má být off. Je potřeba instalovat contrib na to, tak to zkusím, dočasně mě to zapli. PHP6 už nebude vůbec reg_glo podporovat. Díky za rady, kdyby podpora odpověděla už včera když sem psal tak nebylo co řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.