Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tým dementom s vrakmi čo na parkovisku oškierajú ostatným autá želám, nech si raz zarobia a kúpia parádne auto a zažijú tiež ten strach. Vždy keď nechám auto na parkovisku ho pri príchode obchádzam a tŕpnem kde zas niečo nové objavím. Zatiaľ chválabohu nič vážne.

Odesláno

šak ono i na hovado dojde,ono sa mu to vrati.a možno i dvakrát oin časom natrafí este na večsieho dementa a nebude to preličina ale napr.rozbite sklo.

hlavu hore .

Odesláno

ja uz som prisiel na to, preco niektori parkuju na prazdnej polovicke parkoviska pred hypermarketom.. je to sice par krokov dalej, ale tie kroky si kludne dam, hlavne ze ma nejake h... o neoskre.

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

no úplně stejné zkušenosti.....prázdné parkoviště a člověk se postaví na kraj aby nikomu nevadil a prijede debil vedle mě a práskne mi do auta dveřma.... to je úpně normální....přemýšlel jsem o novém autě, ale když si tohle uvědomím tak ho ani nechci, protože bych se z toho zbláznil...no asi to znáte

Taky jsem uvažoval o novém autě během dvou let, ale nemám moc odvahu do toho jít. Já nezavinil ani ťuk, ale auto už mám obouchané kolem dokola jak kdybych neuměl jezdit. A to všechno od jinejch hovad. Když si představím, že by mě to čekalo s novým autem, radši je nechci.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

ja uz som prisiel na to, preco niektori parkuju na prazdnej polovicke parkoviska pred hypermarketom.. je to sice par krokov dalej, ale tie kroky si kludne dam, hlavne ze ma nejake h... o neoskre.

No právě takhle jsem přišel k poslednímu promáčknutí - prázdné parkoviště, po chvíli vedle mě jediné auto a díra ve sloupku. Tomu se nevyhneš.

Odesláno

ano to vzdy nastve, ale u noveho auta ako pises by clovek doslova vrazdil. je fakt ze sa pred tim utiect neda, ale aspon to trochu minimalizujem, ked sa netrepem na frekventovane miesta, aj ked niekedy sa neda.

Odesláno

No jako na taketo veci som tiez dost alergicky. Ked som kupil GT ckove punto, tak za 3 dni uz som mal na nom (asi od zavistliveho suseda) skrkanec cez cele zadne dvere ktory pokracoval na zadny naraznik a prisiel az k svetlu.

Bol som s toho priam nadseny, na tej sedej metalize sa vynimal priam bohovsky. Ked som tamto predal, a kupil druhe s TDckovym motorom, nieco podobne. Za ten roko co som ho mal skrkanec cez zadne dvere (podobny, len kratsi), s pestou buchnute do predneho blatnika, prevaleny v tom zagulateny, tiez sa nedalo vyrovnat a nakoniec mo nejaky dobrodinec nacuval do predneho lavaho rohu a znicil mi vsetky uchyty na svetlo, a cele mi ho polamal....

+ neratam asi 5 buchancov od dveri vedla parkujucich aut

Tak som kupil do tretice tretie auto, konecne nieco normalne, bol som na lyzovacke, a nejaky dobrodinec si o moje auto oprel lyze, a tie sa mu zosuchly ostrou hranou po aute. Jedine stastie je to, ze mi to chytilo iba ten ostry len, a oskrkalo iba tam.

Takze normalne by som sa bal kupit nove auto. A to prosim pekne byvam v rodinom DOME a nie na sidlisku kde parkaju auta vedla seba .... AAAah blbi to narod...

Ja neviem ci iba ja som taky sveti, ale vzivote som nikomu nic neodrel, neoskrkal ani nic podobne. To sa stava len mne.

PS: keby som si kupil nove auto, asi do tyzdna by som mal na nom urcite aspom metrovi skrkanec od kluca... To je tu bezne...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: macik.83

Je to hnus, ale myslim ze jsou lidi vsude stejny. Nebo aspon ta zavist je vsude:bacha

Já myslím, že všude ne. Nebo když už se závidí, tak se závidí potichu a rozhodně se neničí cizí majetek. Je to všechno o lidech...

moje zkusenost je bohuzel jina cekal sem ze na vesnici bude dobre, jenze party hulicu a podobne tam k mymu prekvapeni byli takyh zavis a jen chut nicit........

My se stehujeme z mesta na vesnici ted, kvuli nasim, musim ale rict ze mam vetsi strach parkovat tam nez na sidlisti, kdyz vidim tu vesnickou mladez, 3/4 jsou nezamestnani, 1/2 z nich huli travu, 1/4 chlasta zpusobem vyvolavajici nahle privaly agrese, ktere se daji vybit jen nicenim autobusovych zastavek, hozenim cihly do celniho skla sousedova auta (byť uz odstaveneho), no a prinejmensim 3 grazlove z teto sebranky vykradli minuly tyden samosku hned vedle naseho domecku, coz delaji pravidelne 2x do roka, ale nikdo jim neda pres drzku, policajti nikdy nic nenajdou ale vi se kdo to dela, ku*va pak jdete na vesnici kvuli vetsimu klidu....:bacha

Odesláno

Kdepak vesnice a klid, tady máme taky sebranku, která dělá jen bordel, všechno ničí a mají z toho radost. Souseda na ně vyjela a jedna něžná dívenka si stáhla kalhoty a vystrčila na ni prdel. To je taková sběř, že je máma měla všechny vychcat kravám do koryta. Na nic jinýho se to nehodí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...