Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Ale to, že to některým připomíná Přemu se tu řešilo hned ten den, kdy se tu smajlík - ranař objevil poprvé (SORRY, ALE HOLT JSEM ČEKAL JINŠÍ PIŠKUNTÁLII - nebo jsem na fóru moc často a mám čas moc číst). Aha tak to se poví Řebíkovi že máš moc času To nedělej, pak ho bude mít ještě víc:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz To nedělej, pak ho bude mít ještě víc:D:D:D:D:D:D:D Takovej začarovanej kruh, co? Ačkoliv v našem případě spíše začarovanej klub. A vůbec: kde se tu vzal novej smajl? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz To nedělej, pak ho bude mít ještě víc:D:D:D:D:D:D:D Takovej začarovanej kruh, co? Ačkoliv v našem případě spíše začarovanej klub. A vůbec: kde se tu vzal novej smajl? Se ptáš mě jo, já o tom nic nevím, to ty:o:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 čeče chtelo by to ještě par smajliku-karikatur , to by byl hukot. třeba vlasaty a fousaty smile jako Medved ale co by vystihoval? Citovat
Harlley Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Neznám Přemu osobně,ale neni ten smajlík na něho nějak zarostlej:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Zarostlej jo? To se asi chytlo semínko z pampelišky na tom smajlovi:D:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Harlley Neznám Přemu osobně,ale neni ten smajlík na něho nějak zarostlej:D:D To bud rád.......:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz To nedělej, pak ho bude mít ještě víc:D:D:D:D:D:D:D Takovej začarovanej kruh, co? Ačkoliv v našem případě spíše začarovanej klub. A vůbec: kde se tu vzal novej smajl? Hehe, to se nějak jaksi nedořešilo:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Zarostlej jo? To se asi chytlo semínko z pampelišky na tom smajlovi:D:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] No co, holá hlava je praktická a toho smajla by měl teda autor upravit:D:D:D Citovat
Harlley Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Harlley Neznám Přemu osobně,ale neni ten smajlík na něho nějak zarostlej:D:D To bud rád.......:D:D Já myslím že by to nebylo tak zlé...:D Citovat
Harlley Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Zarostlej jo? To se asi chytlo semínko z pampelišky na tom smajlovi:D:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] No co, holá hlava je praktická a toho smajla by měl teda autor upravit:D:D:D jj kdýžtak dodám mašinku na vlasy a pak už jen naleštit:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Harlley Neznám Přemu osobně,ale neni ten smajlík na něho nějak zarostlej:D:D To bud rád.......:D:D Na mě jsi působil v pohodě a hlavně pokaždý když vidim Tvou 406 byť i jen na obrázku tak slintám... Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Harlley Neznám Přemu osobně,ale neni ten smajlík na něho nějak zarostlej:D:D To bud rád.......:D:D Na mě jsi působil v pohodě a hlavně pokaždý když vidim Tvou 406 byť i jen na obrázku tak slintám... Dík......:papa:papa:papa Citovat
Marlin Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 to budeme mit kazdy vlastni smajl? :aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Marlin to budeme mit kazdy vlastni smajl? :aut No Marline tvyho vidím uplně před sebou:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 modrobila vrtulka? bo neco ineho. Ja uz vim, brodici se smajlik Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin to budeme mit kazdy vlastni smajl? :aut No Marline tvyho vidím uplně před sebou:D:D:D:D s fotakem vid Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Marlin modrobila vrtulka? bo neco ineho. Ja uz vim, brodici se smajlik Jo, Marlin po kolena ve vodě:D Citovat
aka Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 jo kazdej, jo? my meli v msn drive zmensene fotky samozrejme vzdy fotky, kde jsme vypadali strasne chytre Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.