John Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Tak co jsem tak předběžne zjištoval tak účast by měla být solidni ,,docela\" jako vždy tak už se těším na tradičně supr pokec a vpohodě odreagování od všedního dne Citovat
Neon Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: John Tak co jsem tak předběžne zjištoval tak účast by měla být solidni ,,docela\" jako vždy tak už se těším na tradičně supr pokec a vpohodě odreagování od všedního dne A Johne ... všedně si udělej místo v kufru, přivezu Ti barelíky a kuželíky ... Citovat
John Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Neon A Johne ... všedně si udělej místo v kufru, přivezu Ti barelíky a kuželíky ... Ok to je vpohodě to se mi vejde i do druhýho auta kdybych s ním náhodou jel...... :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 tak priijedu, neone, vem ty euresty :-) Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Vzhledem ke vcerejsimu minisrazu v teto restauraci, ktereho jsem se tez ucastnil a vyridil vse potrebne a k tomu, ze by se mi dnesni sraz krizil jeste s jinou akci dnes nedorazim, mejte se fajn a uzijte si prijemny vecer Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 na vysvetlenou ten minuly sraz - ten spatny smazak byl z alternativniho syra, je to strasna sracka, ale zacina to pouzivat mnoho restauraci, je totiz hodne levny (uz na hotelovce me to ucili pouzivat), stejne tak krehcene kureci maso ......... A neone, v kolik dorazis? Potrebuju pak jeste do sconta nebo tam nekam. Teda ja moc ne, spis mlada, bo maji ve scontu neco do garage? Citovat
Jirkap Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Bohužel nedorazím, ale zamávám Vám z Žižkovského vysílače Citovat
Dundee Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Dneska dopoledne mě upíři v ÚVNce vysáli, takže se z toho ještě trošku vzpamatuju a vyrazim:D:D Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Měl bych dorazit lehce po šestý ... Mám předtím volno ... PS.: Něco do garáže tam mít budou, třeba nějakej pěknej botník ... Původně zaslal: Scratch A neone, v kolik dorazis? Potrebuju pak jeste do sconta nebo tam nekam. Teda ja moc ne, spis mlada, bo maji ve scontu neco do garage???? Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 ok v poho ja tam jedu na sestou, ale v kolik tam dorazim to nevim, podle prujezdnosti rahy. Uz mam obuto na letni, tak koleje a obrubniky nepripadaji v uvahu :-DDD Citovat
John Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Tak chci jako vždy poděkovat všem,kteří přijeli nebo přišli na minisraz za supr pokec... Jinak pro všechny a pro pořádek další minisraz již 40(se mi tomu ani nechce věřit že už je to tak vysoké číslo) bude až 5.6. (čtvrtek) z důvodu,že na začátku května je oficiální sraz P-C o kterým myslím už většina členů ví. Citovat
Dundee Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Srazík byl super a pro mě bezva relax:super:potlesk Rád jsem pokecal a na červen se těšim;) Jen ten vzduch v restauraci:bojim P.S.: Odvoz \"daru\" na Seč s velkou pravděpodobností klapne:super:D Citovat
aka Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 tak ja se ze srdce omlouvam DDmu a ostatni sem rada videla Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Už je v jednání i Marcel, tak se kdyžtak podělíte ... Původně zaslal: Dundee Srazík byl super a pro mě bezva relax:super:potlesk Rád jsem pokecal a na červen se těšim;) Jen ten vzduch v restauraci:bojim P.S.: Odvoz \"daru\" na Seč s velkou pravděpodobností klapne:super:D Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Čtyřicátý minisraz??? Jak to oslavit??? Chtělo by to asi nějakou předváděčku, ta ale na Zahraďáku postrádá smysl ............................................. :myslim:myslim Citovat
Dundee Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Čtyřicátý minisraz??? Jak to oslavit??? Chtělo by to asi nějakou předváděčku, ta ale na Zahraďáku postrádá smysl ............................................. :myslim:myslim Tak bysme pro jednou mohli risknout Džbán (ten by byl asi lepší) nebo Koráb:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.