Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Paprsková kola 16\'\' s roztečí 4x108

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte kde bych mohl najít bílá kola stylu ve stylu wrc za cenu kolem 13000Kč/sada?Nedávno jich bylo na netu plno jenže se hrozně rychle vyprodali a už jsem nikde kola za takovou cenu nenašel, možná by mi stačili i zachovalé ojeté.Chci prostě něco na styl co je na obrázku

[upravil dne 25.3.2008 Viper86]

post-0-14109599631572_thumb.jpg

Odesláno

16\" OZ stoji necelych 20 tis sada na www.mzb.cz, jestli jsi je nekde videl za 13, tak to nebyly OZ nebo ta kola byla o dost mensi

Odesláno

no ty kola jak ste posílali ty zlaté tak ty samé měli na té stránce ale v bílé a byli k sežrání a ty sem právě prošvihnul.........ty zlaté jsou taky pěkné ale asi by se mi vůbec nehodili na auto, protože mám modré s bílou střechou, prostě bílé by tam padli jako prdel na hrnec:aut

Odesláno

tome to mas sice pekny, ale jak asi vetsina lidi vi, dostat neco z ebaye do evropy je nekdy problem :) napis USONLY me strasi pokazdy, dyz se neco nekde na ebay sustne, treba ted sme objednavali panty na notebook, pac v evrope nejsou, a ebay je borec nechaval za $25, ale dostat to sem, no sileny, zasilkovasluzba a sem zvedaf ...

Odesláno

no já mám např. kola 18\" s roztečí 4x100 a mám podložky na změnu rozteče protože na E-bay mají všichni velké ET kolem 40 tak je to super.Dáš podložku 25 a jsi na ET 15.ale koupíš tam rozteč 4x108 ale jen na forda.Ale má to výhodu protože to pak určitě líp prodáš protože tak blbý rozměr jak má peugeot nemá nikdo. 4x100 to je v pohodě to má hodně vozů

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...