Medvěd Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Tak jsme s Helčou přes weekend poněkud postoupili s přípravami na \"akci\" a proto tu oživuju toto téma Potřebujeme několik ochotných rukou, které by nám pomohli vystěhovat nábytek + nějaké krabice a to v sobotu 29. 3. 2008 - odměna je samozřejmě připravena. Za nabídky ke spolupráci předem děkuju Citovat
Vvitty Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 bohuzel, tou dobou stehuji garaz na vysocine Citovat
MirasCC Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Snad to nebude vypadat jakože se na poslední chvíli vymlouvám, ale... Moje případná účast je značně nejistá. Zkomplikovalo se mi to tím, že se k nám tu mění spolubydlící. Ten nový nevládne češtinou a já sem tu jedinej, kdo se s ním domluví, takže moje přítomnost je nezbytná. Plus do toho nějaký menší stěhování v rámci bytu. Uvidím jak to ještě vyjde, ale nebudu to vědět dřív jak v pátek pozdě večer... Citovat
Neon Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Tak koukám do \"papírovýho mozku\" a mám nakonec volno ... Takže bude-li málo ručiček, rád vypomohu, kdyžtak mi dej méďo vědět v pátek SZ, nebo po telefounovi. Jenom bude asi problém s parkingem, že jo?? EDIT: jo, jenom ještě v kolik zhruba hodin?? já jenom, že se budu vracet tak kolem druhý ranní z pátka na sobotu, takže bude-li to v 7 ráno, tak je to pasé ... [upravil dne 25/3/2008 Neon] Citovat
Schreek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Pokud nebudu muset do práce, tak rád pomůžu... Svojí účast mohu potvrdit bohužel nejdříve v pátek odpoledne Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Parkování by snad až takovej problém být nemusel - vytvořil jsem cedule, které si umístíte za okna Vašich aut a věřím, že MPíci by to mohli tolerovat (po zavedení zón se o weekendu parkuje absolutně v pohodě). Jinak začátek akce bych viděl tak na 9 hodinu, konec je ve hvězdách (někdy odpoledne). Citovat
Jirkap Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Vypadá to, že bych mohl pomoci i já... ale ještě dám 100 % vědět Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Začátek \"akce\" bych viděl kolem 9 hodiny, naložíme Pe.Trova Boxera + sneseme do jiného auta kuchyňskou linku a pojedeme do Vinoře, kde věci mohu uskladnit (kolik pojedeme kol, to neumím odhadnout). Na nábytek by měli dorazit v 15 hodin stěhováci, byl bych rád, kdybychom byli do té doby se vším hotovi (včetně oběda). [upravil dne 28/3/2008 Medvěd] Citovat
snow Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Omlouvám se slíbil jsem že zavolám ve středu odpoledne.Bohužel jsem do ted nevěděl jak to bude s prací.Sice zde končím ale musím dodělat co mám rozdělaný.Takže nemohu.Ještě jednou se omlouvám. Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Tak s kým tedy mohu počítat??? Pe.Tr + jeho Boxer Neon (pokud se vyspí) Shreek (ještě potvrdí) JirkaP + 3 moji další kamarádi - tzn. že by nás v ideálním stavu mohlo být 8 Citovat
Neon Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Tak pane Svoboda, se mnou můžete také počítat ... Jenom možná dorazím později - přijdu pozdě domů a mám nepatrný spánkový deficit, takže si ráno trochu schrupnu, ale myslim, že Kryštof to jistí, takže zase ne o tolik ... Citovat
Schreek Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Takže já dorazim společně s Pe.Trem, můžete se mnou taky počítat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.