Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: chuck11

No a komlet,jenom budíky chybí do modra

a ovladač klimy nebude v modrym??? :mrk

Ten chci pro zatím nechat v červeným,časem uvidím;)

Odesláno

chuck11: Jak jsi dosahl toho modryho displeje hodin a tech tlacitek na ovladani oken ve dverich? Rucicky u budiku proste jenom stahnes dolu (doporucuji si oznacit puvodni polohu) ... a zpatky je zase jenom nacvaknes ;-)

Odesláno
Původně zaslal: bednarir

chuck11: Jak jsi dosahl toho modryho displeje hodin a tech tlacitek na ovladani oken ve dverich? Rucicky u budiku proste jenom stahnes dolu (doporucuji si oznacit puvodni polohu) ... a zpatky je zase jenom nacvaknes ;-)

U hodin sem rozebral ten displej,vybral tu oranžovou folií,místo ní jsem tam dal bílí papír,aby rozptyloval světlo těch modrých diod které tam jsou.No a tlačítka oken,jsem jenom vymněnil za modré vysokosvítívé diody:super

Odesláno

U tech hodin myslis takovou tu folii, co je na krajich cerna a uprostred je zluta, predpokladam, ze? .. Nebo jsi sloupl nejakou vrstvu primo z toho LCD displeje?

Ja dal do tlacitka na okno bilou (6000K) LEDku a sviti porad do oranzova ... tak tam zkusim hodit modrou a uvidim ;-)

Odesláno

u tech budiku ... nemusis vubec menit folii, staci jenom smirkem oskrabnout tu oranzovou barvu z te folie a potom tam dat nejakou barevnou folii, ktera propousti jenom jednu barvu, a nebo neco, co rozptyli svetlo tech diod at je to rovnomerny ;-)

Odesláno

U tech hodin myslis takovou tu folii, co je na krajich cerna a uprostred je zluta, predpokladam, ze? .. Nebo jsi sloupl nejakou vrstvu primo z toho LCD displeje?

Ja dal do tlacitka na okno bilou (6000K) LEDku a sviti porad do oranzova ... tak tam zkusim hodit modrou a uvidim ;-)

Jojo tu folii mám na mysli,dělal jsem to před dvěma rokama,tak na detaily si už nevzpomínám;)

Odesláno

u tech budiku ... nemusis vubec menit folii, staci jenom smirkem oskrabnout tu oranzovou barvu z te folie a potom tam dat nejakou barevnou folii, ktera propousti jenom jednu barvu, a nebo neco, co rozptyli svetlo tech diod at je to rovnomerny ;-)

Smirkem odškrábnout tu oranžovou,no udělat bych to mohl,ale na těch origo to nechci dělat,kdybych to v budoucnu předělával zpátky na původní barvu,tak by to už nešlo.Takže jedině s nějakých náhradních budíků což je problém:nevim

PS.ty jsi to už zkoušel odškrábnout ,jestli jo tak mi pošli na meil výsledné foto jak to vypadá,nebo dej foto tady na forum.:super

Odesláno

Smirkem odškrábnout tu oranžovou,no udělat bych to mohl,ale na těch origo to nechci dělat,kdybych to v budoucnu předělával zpátky na původní barvu,tak by to už nešlo.Takže jedině s nějakých náhradních budíků což je problém:nevim

PS.ty jsi to už zkoušel odškrábnout ,jestli jo tak mi pošli na meil výsledné foto jak to vypadá,nebo dej foto tady na forum.:super

Tady je foto folie ze 406 - princip je asi stejný, je tam nanesená oranžová vrstva, kterou jsem seškrábnul šmirglem (je to vidět na prvním \"budíku\"):

folie.jpg

Odesláno

Jeste jsem to nedelal ... jenom jsem to odsrabl z te folie na tech hodinach. Vychazim z podsviceni Kekrose (o par prispevku nahoru). Asi o vikendu se do toho dam, tak to sem potom hodim.

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Tady je foto folie ze 406 - princip je asi stejný, je tam nanesená oranžová vrstva, kterou jsem seškrábnul šmirglem (je to vidět na prvním \"budíku\"):

folie.jpg

A foto jak to vypadá po celém zbroušení + už namontované se změněnou barvou náhodou nemáš?;)

Odesláno

A foto jak to vypadá po celém zbroušení + už namontované se změněnou barvou náhodou nemáš?;)

Bohužel jsem si to asi celé oškrábané nevyfotil, nemůžu to najít... :( Ale vypadá to prostě jako na tom kraji - je tam jen bílá...

Jinak podsvětlené modrými LED to vypadá zhruba takhle:

blueonly.JPG

Teď jsem to trochu předělal a vylepšil na kombinaci modrá/červená, vypadá to skvěle, ale nemám ještě foto, ale to snad dodám.

A ještě panel topení:

topeni.jpg

[upravil dne 29.5.2008 VIP3R]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

VIP3R : v tom topení jsou jen diody nebo tam máš i nějakou folii že to máš dvojbarevný?

No původně jsem tam měl jen diody místo origo žároviček, ale to svítilo na ... , nakonec jsem to pošéfoval tak, že jsem tam dal 4 další diody (každé kolečko je podsvíceno 4mi), z toho ty 2 pod červeným polem jsou červené, zbytek modrý. V reálu to vypadá moc hezky. Navíc na té fotce ještě nejsou podsvícené čárky na otočkých knoflících...

Přidal jsem tam toto:

budiky1.jpg

A takhle to svítilo zkušebně:

budiky2.jpg

[upravil dne 29.5.2008 VIP3R]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...