chuck11 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 No a komlet,jenom budíky chybí do modra Citovat
Stifler Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 No a komlet,jenom budíky chybí do modra a ovladač klimy nebude v modrym??? Citovat
chuck11 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: chuck11 No a komlet,jenom budíky chybí do modra a ovladač klimy nebude v modrym??? Ten chci pro zatím nechat v červeným,časem uvidím;) Citovat
bednarir Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 chuck11: Jak jsi dosahl toho modryho displeje hodin a tech tlacitek na ovladani oken ve dverich? Rucicky u budiku proste jenom stahnes dolu (doporucuji si oznacit puvodni polohu) ... a zpatky je zase jenom nacvaknes ;-) Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: bednarir chuck11: Jak jsi dosahl toho modryho displeje hodin a tech tlacitek na ovladani oken ve dverich? Rucicky u budiku proste jenom stahnes dolu (doporucuji si oznacit puvodni polohu) ... a zpatky je zase jenom nacvaknes ;-) U hodin sem rozebral ten displej,vybral tu oranžovou folií,místo ní jsem tam dal bílí papír,aby rozptyloval světlo těch modrých diod které tam jsou.No a tlačítka oken,jsem jenom vymněnil za modré vysokosvítívé diody:super Citovat
bednarir Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 U tech hodin myslis takovou tu folii, co je na krajich cerna a uprostred je zluta, predpokladam, ze? .. Nebo jsi sloupl nejakou vrstvu primo z toho LCD displeje? Ja dal do tlacitka na okno bilou (6000K) LEDku a sviti porad do oranzova ... tak tam zkusim hodit modrou a uvidim ;-) Citovat
bednarir Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 u tech budiku ... nemusis vubec menit folii, staci jenom smirkem oskrabnout tu oranzovou barvu z te folie a potom tam dat nejakou barevnou folii, ktera propousti jenom jednu barvu, a nebo neco, co rozptyli svetlo tech diod at je to rovnomerny ;-) Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: bednarir U tech hodin myslis takovou tu folii, co je na krajich cerna a uprostred je zluta, predpokladam, ze? .. Nebo jsi sloupl nejakou vrstvu primo z toho LCD displeje? Ja dal do tlacitka na okno bilou (6000K) LEDku a sviti porad do oranzova ... tak tam zkusim hodit modrou a uvidim ;-) Jojo tu folii mám na mysli,dělal jsem to před dvěma rokama,tak na detaily si už nevzpomínám;) Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: bednarir u tech budiku ... nemusis vubec menit folii, staci jenom smirkem oskrabnout tu oranzovou barvu z te folie a potom tam dat nejakou barevnou folii, ktera propousti jenom jednu barvu, a nebo neco, co rozptyli svetlo tech diod at je to rovnomerny ;-) Smirkem odškrábnout tu oranžovou,no udělat bych to mohl,ale na těch origo to nechci dělat,kdybych to v budoucnu předělával zpátky na původní barvu,tak by to už nešlo.Takže jedině s nějakých náhradních budíků což je problém:nevim PS.ty jsi to už zkoušel odškrábnout ,jestli jo tak mi pošli na meil výsledné foto jak to vypadá,nebo dej foto tady na forum. Citovat
VIP3R Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Smirkem odškrábnout tu oranžovou,no udělat bych to mohl,ale na těch origo to nechci dělat,kdybych to v budoucnu předělával zpátky na původní barvu,tak by to už nešlo.Takže jedině s nějakých náhradních budíků což je problém:nevim PS.ty jsi to už zkoušel odškrábnout ,jestli jo tak mi pošli na meil výsledné foto jak to vypadá,nebo dej foto tady na forum. Tady je foto folie ze 406 - princip je asi stejný, je tam nanesená oranžová vrstva, kterou jsem seškrábnul šmirglem (je to vidět na prvním \"budíku\"): Citovat
bednarir Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Jeste jsem to nedelal ... jenom jsem to odsrabl z te folie na tech hodinach. Vychazim z podsviceni Kekrose (o par prispevku nahoru). Asi o vikendu se do toho dam, tak to sem potom hodim. Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Muzete mi poradit kdo mi udela nove \"terciky\" budiku (budiky)? Ptal jsem se na newmantuning jsem se ptal, cekam 2 mesice a nic :-( Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: chuck11 Smirkem odškrábnout tu oranžovou,no udělat bych to mohl,ale na těch origo to nechci dělat,kdybych to v budoucnu předělával zpátky na původní barvu,tak by to už nešlo.Takže jedině s nějakých náhradních budíků což je problém:nevim PS.ty jsi to už zkoušel odškrábnout ,jestli jo tak mi pošli na meil výsledné foto jak to vypadá,nebo dej foto tady na forum. Tady je foto folie ze 406 - princip je asi stejný, je tam nanesená oranžová vrstva, kterou jsem seškrábnul šmirglem (je to vidět na prvním \"budíku\"): A foto jak to vypadá po celém zbroušení + už namontované se změněnou barvou náhodou nemáš? Citovat
bednarir Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 chuck11: Jaky LEDky jsi pouzil do tech cudliku ve dverich? ... premejslim o 3mm, 20°, 3500mcd ... nebude to malo? Citovat
VIP3R Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 A foto jak to vypadá po celém zbroušení + už namontované se změněnou barvou náhodou nemáš? Bohužel jsem si to asi celé oškrábané nevyfotil, nemůžu to najít... Ale vypadá to prostě jako na tom kraji - je tam jen bílá... Jinak podsvětlené modrými LED to vypadá zhruba takhle: Teď jsem to trochu předělal a vylepšil na kombinaci modrá/červená, vypadá to skvěle, ale nemám ještě foto, ale to snad dodám. A ještě panel topení: [upravil dne 29.5.2008 VIP3R] Citovat
čakom Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 VIP3R : v tom topení jsou jen diody nebo tam máš i nějakou folii že to máš dvojbarevný? [upravil dne 29.5.2008 čakom] Citovat
VIP3R Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: čakom VIP3R : v tom topení jsou jen diody nebo tam máš i nějakou folii že to máš dvojbarevný? No původně jsem tam měl jen diody místo origo žároviček, ale to svítilo na ... , nakonec jsem to pošéfoval tak, že jsem tam dal 4 další diody (každé kolečko je podsvíceno 4mi), z toho ty 2 pod červeným polem jsou červené, zbytek modrý. V reálu to vypadá moc hezky. Navíc na té fotce ještě nejsou podsvícené čárky na otočkých knoflících... Přidal jsem tam toto: A takhle to svítilo zkušebně: [upravil dne 29.5.2008 VIP3R] Citovat
Kekros Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Venouš : tady máš vyfocenou tu diodu je to 5 mm bílá vysocesvítivá Citovat
Wenouš Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Super,to jsi tu diodu nasadil do patice žárovky? Dík za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.