macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 studie prdu [upravil dne 19/3/08 macik.83] Studie_prdu(VYBORNE).pps Citovat
slayer83 Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 co všechno se dá porovnávat že.... kašloprd je taky můj favorit... Citovat
Pepito Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Tak to mne pobavilo :D Můj favorit je \"blaťák\" Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Pepito Tak to mne pobavilo :D Můj favorit je \"blaťák\" ale asi bys ho nechtel zazit, ne? Citovat
adraj Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Počkej já necitoval Tebe, já myslel celé to, že se nad tím někdo tak zamyslel a sepsal to:D:D Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Počkej já necitoval Tebe, já myslel celé to, že se nad tím někdo tak zamyslel a sepsal to:D:D a me to neva, ja se u toh i pobavil:D Citovat
adraj Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Počkej já necitoval Tebe, já myslel celé to, že se nad tím někdo tak zamyslel a sepsal to:D:D no už jsem se leknul:D.At žije lpg:D Citovat
Zila Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 kašloprd :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Počkej já necitoval Tebe, já myslel celé to, že se nad tím někdo tak zamyslel a sepsal to:D:D no už jsem se leknul:D.At žije lpg:D Mmmmm....nafta je nafta...:D Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda No to snad.... to měl být jenom humor:bacha snad si o mě nemyslíš,že...... Počkej já necitoval Tebe, já myslel celé to, že se nad tím někdo tak zamyslel a sepsal to:D:D no už jsem se leknul:D.At žije lpg:D Mmmmm....nafta je nafta...:D takze blatak?:D Citovat
adraj Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 koukám,že vyhrává kašloprd. Takže jsou zde stydlivky:D:D:D Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: adraj koukám,že vyhrává kašloprd. Takže jsou zde stydlivky:D:D:D prdlajs stydlivky:D Proste se to vzdycky nehodi no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.