Ferry Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 ja bych koupil univerzalni central bez dalkoveho ovladani bezne za 300Kc , treba tento http://www.aukro.cz/item325753056_akce_centralni_zamykani_uni_na_4dvere_.html a k tomu dalkove ovladani s vyklapecim klicem za nejakych 800-900Kc http://www.aukro.cz/item329554609_totalni_vyprodej_dalka_vystrelovaci_klice.html Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 macik.83 - ach boze, budeme to dale resit? myslim, ze lidi je na svete hodne, nehodlam se zalibit kazdemu. nebavi me resit kraviny, a nemam rada, kdyz se nekdo vnucuje do rozhovoru jinym lidem. myslis, ze on se o sebe nedokaze postarat sam? nicmene nevim jak ty, ale ja jsem dost zamestnana, a nehodlam svuj volny cas plytvat dohadem o tom, kdo to tady prehnal atd atd.. je mi to fuk. jen si myslim, ze jeho reakce mohla byt o neco vlidnejsi, proto jsem mu take napsala to, co jsem napsala. tecka. nejsem zvedava na arogantni machry, co si mysli, ze vsechno umi a ostatnimi, co tomu nerozumi, opovrhuji. ja se nad nikoho nepovysuji a od ostatnich ocekavam to same. diskuzni forum je zde od toho, aby se ten, co tomu nerozumi mohl zeptat ostatnich, co o tom neco vi. Nebo mas pocit, ze se zajimam o auta a vsechno o nic vim? asi tezko, vybrala jsem si o neco jinou praci a te rozumim dokonale... neumim si predstavit, ze by za mnou rpisla zakaznice se o necem poradit a ja bych ji s kyselym xichtem odsekla.. tohle nejde. a pokud se tak chce chovat, at si vsima jinych lidi. co jsem cetla na jinych dizkuzich, odpovidal slusne a byl mily, tak proc ta averze na holky? ... no, napsala jsem toho az az, at si o me kazdy udela svuj obrazek, ja nehodlam nic resit. jsem rada a demokracii a svobodu slova. takze, rada jsem te poznala, ale prace vola. Pekny zbytek dne Citovat
MJSytic Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Já teda nevím jo, ale jedinej, kdo na celým světě maká jsem já!!! A jestli si někdo myslí něco jinýho, a dovolí si mi něco vytknout, tak je *o*ot nebo *r*va :aut:D:aut Nazdar.... ___________ S takovýmhle přístupem bych tu jako nováček před třemi lety asi moc nezapadl :D Ale to je ta dnešní dravá mládež ... Jen vpřed:aut:bacha A pánove, jste tu od toho, aby jste bez připomínek poradili, jasný?! Citovat
kujon106 Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Myslim že si se uvedla \"skvěle\" :-) Ty to nechceš řešit, ale já to řešit budu, nenechám si přeci jen tak pro nic za nic nadávat. Vznést dotaz je jedna věc, nicméně zbuhdarna někomu nadávat je úplně něco jiného. Já jsem taky mohl směle napsat že si namyšlená nána bez kouska taktu a intelektu, která si evidentně nevidí do huby Ale nenapsal sem, protože jsem se nechtěl hádat, nicméně co je moc, je příliš. Jsem toho názoru, že moje reakce na tvůj dotaz byla naprosto adekvátní a za tim že si líná si stojim, najít na netu článek, věnovanej montáži dodatečnýho centrálu, je otázka 2-3 kliků, protože ať koukám jak koukám, tak první dotaz zněl - jestli máme centrál a kolik stál. Jo a k averzi na holky - ano, ale pouze v případě který jsem psal výše - na holky, které si nevidí do huby Jsem sice velmi klidný člověk, ale od někoho jako ty si rozhodně nenechám lidově řečeno srát na hlavu :-) Zamysli se nad svým přístupem holka. I tobě pěkný zbytek dne Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 :D:D:D:D:D:D:D:D:D jak jsem rekla, namachrovany borecek.. chytrejsi ustoupi, a od tebe to necekam takze koncim ja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a namyslena urcite jsem, vsak mam na co.ciao Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 MJsytic - mas pravdu, omlouvam se, ale vazne me to vytocilo. uz se to nebude opakovat. ale napsal jsi to logicky, proto priznavam svou vinu. Ahoj Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: mishiczka :D:D:D:D:D:D:D:D:D jak jsem rekla, namachrovany borecek.. chytrejsi ustoupi, a od tebe to necekam takze koncim ja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a namyslena urcite jsem, vsak mam na co.ciao No Kujon je naprosto normalní boreček , ale ty si zřejmě nepochopila nebo nechtěla pochopit jeho přízpěvek s gůůglem , možná by to chtělo vnímat i ty smajlíky .Ty totiž leckdy pomáhají pochopit význam vět. Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 pe.tr - za to on me smajly urcite vnima..no jo, jeden za vsechny.. jen tak dale, perte to do me, vsak se to do me vleze vsechno :D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: mishiczka pe.tr - za to on me smajly urcite vnima..no jo, jeden za vsechny.. jen tak dale, perte to do me, vsak se to do me vleze vsechno :D:D:D:D:D Já na tebe neútočím , jen nemám rád když se někdo bezdůvodně naváží do mych kamarádů. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: mishiczka tak jako sorry, ale jde videt, ze nekdy uvazujete jako maly deti. nestydim se za to, ze jsekm holka, a lina rozhodne nejsem, ale zkratka nevim, kde mam hledat a kdyz mi nikdo neporadi, tak jak to mam asi vedet. fakt super jednani, jako by tobe vsechnho spadlo do klina hned po narozeni.. trapne.. nicmene diky, od tebe uz nic potreovat nebudu. hm nikde smajlíka nevidím, čím to ? Tohle je útok, braň se!:D:D Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 vzdyt rikam, ze jste tady vsichni \"kamaradi\":potlesk Citovat
Pata Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: mishiczka tak jako sorry, ale jde videt, ze nekdy uvazujete jako maly deti. nestydim se za to, ze jsekm holka, a lina rozhodne nejsem, ale zkratka nevim, kde mam hledat a kdyz mi nikdo neporadi, tak jak to mam asi vedet. fakt super jednani, jako by tobe vsechnho spadlo do klina hned po narozeni.. trapne.. nicmene diky, od tebe uz nic potreovat nebudu. hm nikde smajlíka nevidím, čím to ? Tohle je útok, braň se!:D:D A neber to jako utok na holku:aut:D Citovat
mishiczka Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 No v tom pripade vas tu necham samotne, at nevyrusuji. par lidem dekuji, nejak to poresim. bye bye Citovat
MJSytic Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Pata mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Ale copak??? Budete spolu adoptovat mimčo? :D:D Citovat
Pata Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pata mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Ale copak??? Budete spolu adoptovat mimčo? :D:D kazdopadne... jeste s panem Radkem Hurvajzem, cela akce se chysta na jarnim srazu .. ze kuci? :D:D Citovat
macik.83 Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 :oTo mi hlava nebere:myslim Pochopila jsi, o co nam vsem slo? Asi ne, vid... Nicmene, nechavam to byt:nevim Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pata mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Ale copak??? Budete spolu adoptovat mimčo? :D:D kazdopadne... jeste s panem Radkem Hurvajzem, cela akce se chysta na jarnim srazu .. ze kuci? :D:D a musim se koupat? Citovat
macik.83 Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pata mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Ale copak??? Budete spolu adoptovat mimčo? :D:D kazdopadne... jeste s panem Radkem Hurvajzem, cela akce se chysta na jarnim srazu .. ze kuci? :D:D a musim se koupat? nemusis:D spravnej chlap ma smrdet i na fotce:D Citovat
Pata Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pata mish: ale vetsinou opravdu jsme, leckdy uz to prerusta v rodinu, vid Pe.To? :bacha:bacha :D:D Ale copak??? Budete spolu adoptovat mimčo? :D:D kazdopadne... jeste s panem Radkem Hurvajzem, cela akce se chysta na jarnim srazu .. ze kuci? :D:D a musim se koupat? Irenka si te vykoupe :mrk:mrk Marlin bude delat odvoz s E30... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.