Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: smashing

a ake pneu teda za dobru cenu vela muziky? ....

Bridgestone Turanza ER300

no najezd 38t na predku me moc nepresvedcil:(

Jen 38 tisic? Kua chtel jsem je kupovat, ale tohle teda neni moc :(

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Máte někdo zkušenosti s pneu GOODRIDE? Cěnově jsou jedny z nejlevnějších, jak jsou na tom kvalitativně? V zastoupení to vyrábí Michelin.

Já je mam na Octavii 3tí rok najeto 60000km je to Čína teda asi jo je tam madei P.R.G. ....zatím mi to nic nedělá.:myslim

[upravil dne 4.7.2008 Pegoo]

Odesláno

Jo a jinak sem k nim přišel jak slepej k houslím,nedával jsem pozor když mi známej říkal jaké chci a kolik kč stojí pneu.Prijel jsem k nim do práce a majitel říká nechceč dobré gumy ,,godýrky ,,cena slušná a v zápalu pokecu s kámošem jsem reagoval jen na cenu.Šup a jsou tam zjistil jsem to až doma,co vlastně tam mám.Chvilku jsem nadával jak jsem blbej,ale což stalose. Sám jsem zvědav jak tam dlouho budou,cena pro mě byla fakt suprová,tak proto jsem to moc neřešil jen jsem si říkal jak člověk jednoduše udělá botu.:roll

Odesláno

Já měl nas dodávce Kleberky a spokojenost, pak jsem měl na 309ce a 405ce VREDESTEINY, s těma jsem byl taky spokojenej - ale úplnej děs byly na dodávce MICHELINY a SEMPERITY - první hvízdali v každé zatáčce, druhé se sjely za půl roku na plátno.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já měl nas dodávce Kleberky a spokojenost, pak jsem měl na 309ce a 405ce VREDESTEINY, s těma jsem byl taky spokojenej - ale úplnej děs byly na dodávce MICHELINY a SEMPERITY - první hvízdali v každé zatáčce, druhé se sjely za půl roku na plátno.

No já měl na dodavce NISSAN trade 100 pneu Firestone v Q a spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...