Pata Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Neon: nase rodinna 309tka ma tachometrovych 200tkm cerstve za sebou a na motoru ani zbytku auta to neni nijak znat .... rozvody, oleje, filtry, svicky ... valce maji porad stopy po honovani (delal jsem hlavu + gufera) ... spotreba oleje na 12tis km byla do 1dl ... a to se s tim jezdi kousky... tyhle motory musi vydrzet daleko, daleko vic a mam za to, ze v realu je ten tachometr o min 80tkm dal... Citovat
kobra Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Stav tachometru je pouze číslo. Skutečnost je jinde Citovat
Fakir Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Já osobně po zkušenosti s Fabií 1.2 HTP bych do maloobjemovýho motoru už nešel. Žere to jak prokopnutý. Je pravda, že Fábie je na tom ještě hůř, než 206 s 1.1, protože nějakýho génia v Boleslav Motorwerke napadlo nacpat 47 kW motor do tunu a čtvrt těžký krávy; 206 1.1 bude mít odhadem tak tunu (pětidvířko), což je mnohem lepší. Nicméně ve městě jezdím s Fábií za 10 l a mimo město za 9 l. Tohle vědět, tak fakt radši připlatím na povinným za 1.4ku, pojede to líp a bude to míň žrát. Pro srovnání, když má drahá polovička jede s Fíbí ve městě na spotřebu (tzn. jak šnek), tak se dostane cca na 7.5 - 8 litrů. Jel jsem za ní schválně s 206kou přesně jejím tempem a pobavila mně výsledná spotřeba 4.5 litru. Když jedu s 206kou velmi svižně, tak jezdím za stejný prachy, jako Fábie stylem důchodce před smrtí. Navíc mimo město s tím skoro nejde předjíždět, protože každou chvíli zarážím o omezovač (což se mi s Peugeotem ještě nepovedlo). Takže jak říkám - maloobjemový motor už nikdy. Maximálně si to umím představit v lehkých autech, jako je třeba Swift, Saxo, nebo 106, ale na 1.1 44 kW je podle mně 206ka těžká. Nepojede to a vyšší spotřeba dorovná levnější povinný. Citovat
ketulinka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Ahoj, sama mám 206tku s tímto motorem a nemůžu si to vynachválit. jezdí nádherně, kupoval mi jí manžel jako novou , ročník 04 a zpočátku se mi zdála pomalá, ale v současné době má najeto skoro 30 tis., naprosto bez závad a motor se mi zdá daleko pružnější než zpočátku. Spotřeba se stále drží okolo 7 litrů a opravdu to moc nešetřím. Od podzimu dojíždím do Prahy z Benešova do práce a tak každý den spolykám okolo 100 km. Jen to řezení je bolest, ale to je podle příspěvků zde na foru asi u všech 206tek. Jinak to auto nemá chybu. Vřele doporučuji. Citovat
Vyghum Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Všem co se jim zdá P206 1,1 jako pomalá kára doporučuji na čas přesednout do rozhrkanýho favorita, dneska jsem přesedlal zpět do 206 a chrochtal jsem blahem, jakej to má krásnej vodhul ..... a to ticho..... balada Citovat
vinorak Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 tak mám osobní zkušenost s 206 1.1 a můžu říct, že je opravdu rozdíl oproti mé 205 1.1 prostě kila šla nahoru, ale motor je na tom pořád stejně. osobně bych zakázal vyrábět auta, která mají míň jak jeden 100 koní na tunu jo a ještě pardon, ale nedá mi to. Máme fábii 1.2 47kw a teď má 60000 a průměrná spotřeba je kolem 6 litrů. Je pravda, že asi největší problém je v elektrickém plynu. je rozdíl třeba 2 litry ve spotřebě (palubní počítač) podle tlaku na pedál a auto jede pořád stejně. Zlatý lanko Citovat
Piro Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Osobne mam 206 1.1 44kW a musím říct, že do města skvělé auto. Spotřebu cca 7l, jezdim s tim cca 30km useky mezi mestama a parkrat za rok vetsi trasy cca 1000km a dobré. Je to moje první auto, takze oproti rodinné Felícii 1.3 jsem v sedmém nebi, ale kdybych kupoval vozítko znova, už bych se více díval na vyšší obsahy, protože hlavně po dálnici 140km/h dáš uplně v pohodě a s nádherným pocitem, dal jsem i 150km/h, ale otáčky máš už moc vysoko, není to úplně ono pro todle vozítko. Citovat
peugeotkovic Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Piro Osobne mam 206 1.1 44kW a musím říct, že do města skvělé auto. Spotřebu cca 7l, jezdim s tim cca 30km useky mezi mestama a parkrat za rok vetsi trasy cca 1000km a dobré. Je to moje první auto, takze oproti rodinné Felícii 1.3 jsem v sedmém nebi, ale kdybych kupoval vozítko znova, už bych se více díval na vyšší obsahy, protože hlavně po dálnici 140km/h dáš uplně v pohodě a s nádherným pocitem, dal jsem i 150km/h, ale otáčky máš už moc vysoko, není to úplně ono pro todle vozítko. jj:mrk v sedmém nebi.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 testík dvou malých,milých,bílých.. http://www.autohit.cz/clanek/1016/peugeot_206_xa_11.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.