jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Tak až na tom bude takhle nějak, budu celkem spokojenej.... I ta barva by se mi líbila, trochu jiná, ale originál:) Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 No - práce jak na kostele a v podstatě minimální efekt (protože je s VAZem 2102 zcela identickej, tak si toho, že jde o FIAT všimne jen málokdo). Já jsem měl v roce 1987 ve Španělsku vyhlídnutýho SEATa 124 D, ten se od klasickho FIATu lišil světlama, maskou a podobnýma ptákovinama, hlavně ale 1,8 nafťákem (hučel jsem do táty jak blázen, že to koupíme, dovezem do Čech a postavíme na Žigulský doklady - naštěstí byl táta trvrdej až neoblomnej a nám nezbyla před barákem kupa nepřihlásitelnýho železa). Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd No - práce jak na kostele a v podstatě minimální efekt (protože je s VAZem 2102 zcela identickej, tak si toho, že jde o FIAT všimne jen málokdo). Já jsem měl v roce 1987 ve Španělsku vyhlídnutýho SEATa 124 D, ten se od klasickho FIATu lišil světlama, maskou a podobnýma ptákovinama, hlavně ale 1,8 nafťákem (hučel jsem do táty jak blázen, že to koupíme, dovezem do Čech a postavíme na Žigulský doklady - naštěstí byl táta trvrdej až neoblomnej a nám nezbyla před barákem kupa nepřihlásitelnýho železa). To Ti musím oponovat předsedo, protože to není zcela pravda. Když vezmu jen karoserii, liší se už na první pohled maskou, jiné dorazy, kliky dveří, není tak brutálně vysoký jako VAZ, na tu dobu měl 4 kotoučové brzdy a posilovač brzd, naproti tomu nemá takové věci jako předehřev karburátoru, pořádný topení, kliku (která by se sakra hodila..), věci které si soudruzi přidali a přizpůsobili ho tak polárním podmínkám:D:D Detaily, kterých si možná na první pohled nikdo nevšimne, ale co na tom, byl za dobré peníze- cena šrotu- 4000,- a za ty prachy kdo by to nevzal. Nehledě na to, že je to zřejmě jediný originál Ital na území ČR a jiný kousek jsem zatím ani jinde nenašel. Inzerát na něj žádný, po tom autě se zem slehla. Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd No - práce jak na kostele a v podstatě minimální efekt (protože je s VAZem 2102 zcela identickej, tak si toho, že jde o FIAT všimne jen málokdo). Já jsem měl v roce 1987 ve Španělsku vyhlídnutýho SEATa 124 D, ten se od klasickho FIATu lišil světlama, maskou a podobnýma ptákovinama, hlavně ale 1,8 nafťákem (hučel jsem do táty jak blázen, že to koupíme, dovezem do Čech a postavíme na Žigulský doklady - naštěstí byl táta trvrdej až neoblomnej a nám nezbyla před barákem kupa nepřihlásitelnýho železa). No a co si budeme nalhávat, vidět dneska krásné dvanáctkové kombi je prakticky taky nesmysl... Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd No - práce jak na kostele a v podstatě minimální efekt (protože je s VAZem 2102 zcela identickej, tak si toho, že jde o FIAT všimne jen málokdo). Já jsem měl v roce 1987 ve Španělsku vyhlídnutýho SEATa 124 D, ten se od klasickho FIATu lišil světlama, maskou a podobnýma ptákovinama, hlavně ale 1,8 nafťákem (hučel jsem do táty jak blázen, že to koupíme, dovezem do Čech a postavíme na Žigulský doklady - naštěstí byl táta trvrdej až neoblomnej a nám nezbyla před barákem kupa nepřihlásitelnýho železa). No a co si budeme nalhávat, vidět dneska krásné dvanáctkové kombi je prakticky taky nesmysl... Tak v tomhle máš asi pravdu, já si holt moc dobře pamatuju doby, kdy se po našem území těch Žigulů prohánělo až hrůza (dnes už jsou odvezeny zpět do země své výroby, kde jich ještě většina určitě jezdí - stejně dopadly i Moskviče, Volhy a třeba i rumunské Dacie, kterých v Rumunsku ještě nyní potkávám spousty). Takže jsem se s odsouzením koupě možná poněkud unáhlil. Každopádně ale trvám na tom, že detaily, kterými se Ital liší od Žigula postřehne jen fanda, ale ten je zase umí ocenit. Za totáče měla matka mého kamaráda FIAT 125 Speciál II. , od poláka se lišil jinými předními světly (hranaté), blinkry (pod nárazníkem), maskou a hlavně motorem 1600 2x OHC, což v té době z relativně usedlého auta dělalo letadlo uhánějící po dálnici vysoce přes 170 km/h (zezadu byl zcela identický polskému Fiatu, takže někteří jen zírali na ten nádherně sytý zvuk, co vycházel z pod kapoty). Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Tady máš ten Tvůj tmavozelenej krasavec staršího bráchu http://www.trmac.net/vaclav/fiat.html Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd No - práce jak na kostele a v podstatě minimální efekt (protože je s VAZem 2102 zcela identickej, tak si toho, že jde o FIAT všimne jen málokdo). Já jsem měl v roce 1987 ve Španělsku vyhlídnutýho SEATa 124 D, ten se od klasickho FIATu lišil světlama, maskou a podobnýma ptákovinama, hlavně ale 1,8 nafťákem (hučel jsem do táty jak blázen, že to koupíme, dovezem do Čech a postavíme na Žigulský doklady - naštěstí byl táta trvrdej až neoblomnej a nám nezbyla před barákem kupa nepřihlásitelnýho železa). No a co si budeme nalhávat, vidět dneska krásné dvanáctkové kombi je prakticky taky nesmysl... Tak v tomhle máš asi pravdu, já si holt moc dobře pamatuju doby, kdy se po našem území těch Žigulů prohánělo až hrůza (dnes už jsou odvezeny zpět do země své výroby, kde jich ještě většina určitě jezdí - stejně dopadly i Moskviče, Volhy a třeba i rumunské Dacie, kterých v Rumunsku ještě nyní potkávám spousty). Takže jsem se s odsouzením koupě možná poněkud unáhlil. Každopádně ale trvám na tom, že detaily, kterými se Ital liší od Žigula postřehne jen fanda, ale ten je zase umí ocenit. Za totáče měla matka mého kamaráda FIAT 125 Speciál II. , od poláka se lišil jinými předními světly (hranaté), blinkry (pod nárazníkem), maskou a hlavně motorem 1600 2x OHC, což v té době z relativně usedlého auta dělalo letadlo uhánějící po dálnici vysoce přes 170 km/h (zezadu byl zcela identický polskému Fiatu, takže někteří jen zírali na ten nádherně sytý zvuk, co vycházel z pod kapoty). Detaily to jsou, to je pravda, ale do restaurování Žigula bych se nepouštěl, tohle má alespoň punc rarity. Jo, jak jsem tu již někde zmiňoval, kamarád (dokonce ten co mi dohodil tohle... má Fiat 131 SuperMirafiori s touto šestnáctkou a letadlo to je i na dnešní poměry..tachometr do 180km/h a auto má naměřenou maximálku 204km/h.... O tom, zda je rozumné s tímto vozem jet tak rychle nebo ne, to je asi každému naprosto jasné...ale 130PS udělá svoje.. ) Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Tady máš ten Tvůj tmavozelenej krasavec staršího bráchu http://www.trmac.net/vaclav/fiat.html Jestli myslíš mýho VAZe, tak to je modrozelená petrol:aut:D:D:D:D:D Citovat
Driver Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 No když to dáš do stavu jako je ten tvůj žigul tak budeš mít pěkný autopark. Líbí se mi jak píšeš originál Ital a na štítku má napsáno Deutsche Fiat Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Driver No když to dáš do stavu jako je ten tvůj žigul tak budeš mít pěkný autopark. Líbí se mi jak píšeš originál Ital a na štítku má napsáno Deutsche Fiat No jo, napsaný to tam je:D:D Ale že by se Fiat někdy dělal v Německu, to teda asi těžko:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Driver No když to dáš do stavu jako je ten tvůj žigul tak budeš mít pěkný autopark. Líbí se mi jak píšeš originál Ital a na štítku má napsáno Deutsche Fiat Jo, tak než (a jestli) to bude v takovým top stavu, to uteče ještě moc moc moc vody........... Citovat
adraj Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Jarajarda: sice uteče hodně vody,než to dáš do kupi,ale výsledek bude určitě stát za to. Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 V Německu se FIATy opravdu kompletovaly, viz. http://www.fiat.mysteria.cz/ .......Produkce sedanu zkončila v roce 1974, kdy byl nahrazen modelem 131. Přesto produkce pokračovala v mnoha dalších zemích. Přibližně 1.543.000 sedanů a combi bylo vyrobeno jen v Itálii. Celková produkce je odhadována na 4 miliony automobilů. Zeměmi, kde se 124 vyráběla bylo SSSR, Španělsko, Turecko, Jižní Afrika a Jugoslávie. Další byly kompletovány v Německu, Bulharsku, Irsku, Malajsii, Maroku, Portugalsku a v mnohých jihoamerických státech. Citovat
Maverick Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Ty jo, má to tak někdo kliku. Sehnat starou 124ku byl kdysi můj sen, jenže já ji chtěl v sedanu:D Teď se mi rýsuje taky jeden veteránek. Fiat 125p super originální stav a na tachecu něco kolum 25 - 30tkm, tak uvidíme jestli to vyjde:D Citovat
Dundee Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Koukám, že to tu bude za chvíli samej Veteránista a Zachránce;):D:D Citovat
jarajarda Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Původně zaslal: Dundee Koukám, že to tu bude za chvíli samej Veteránista a Zachránce;):D:D No jo...tak jsem si ji dneska odvezl domů..respektive ke známému na dvůr. Do 14 dnů by snad už mohl stát v garáži u souseda, kterou musím vyklidit...a to bude největší oříšek, řešil to už někdo předemnou:D Kam s t(n)ím? Překvapilo mne, že jsem zabrzdil a brzdy opět ihned po puštění pedálu povolili, ručka funguje 100%, pravá přední brzda je dle majitele rozdělaná, ale to jsem zatím nezkoumal.. Citovat
Pata Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 drzim palce... a hlavne nervy... ja zacinam delat na kyvacce, predbezne jsem to napocital a malem me odvezli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.