Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi A4 nebo Peugeot 406  

1. 1. Audi A4 nebo Peugeot 406

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

no ale o 407 zde nemluvil právě se mu jedná zda-li 406 ponechat,i když poslední dobou řešil na ní nějaké mouchy:) nebo jíti do A4.Nevím co se mu nelíbí na 406 ,když je to takový hezký mazel

Priznavam, ze jsem to cely necetl, ale pokud jde o to nechat si 406 nebo vrazit 350 000 do A4, tak jednoznacne 406!!! To jako snad nekdo ceka, ze se na te A4 nebude nic kazit?!?!? Takhle uz aspon vi, co tam menil a co ho jeste ceka. U jineho auta nevi co se tam za chvili vysere, ikdyz se to zda na prvni pohled OK. Navic za servis te audi zaplatis 2x tolik!!

Odesláno

jednoznacne audi.......tu neni co riesit.....alemusi to byt od roku 2001 hore.....najlepsie v nafte....s 2,5 tdi a guatrom...ale aj 1,9 tdi......406 je šopa...ako každy peugeot...

to je len lacna alternativa auta, siahajuca do vyssich mét

Odesláno
Původně zaslal: marisw

jednoznacne audi.......tu neni co riesit.....alemusi to byt od roku 2001 hore.....najlepsie v nafte....s 2,5 tdi a guatrom...ale aj 1,9 tdi......406 je šopa...ako každy peugeot...

tyowe dalsi komik :D:D snad se nam nesnazis namluvit, ze je audi lepsi nez peugeot?? Je lepsi leda tak v ocich ceskych hlupacku, kteri trpi utkvelou predstavou ze koncern VW je osmy div sveta.

Audi rozhonde nepatri mezi nejakou lepsi znacku jako napr. BMW nebo MB! :papa

EDIT: pardon, zapomel jsem dodat, v ocich ceskych a SLOVENSKYCH hlupacku...

[upravil dne 13/3/08 f3Rd@]

Odesláno

A proč máš potom peugeota , když je to šopa..????:grr:grr:grr

Odesláno

Ale koupil jsem si stejně zelený HDI, protože ve 307 je vyšší posez a ve 406 nebo audině bych nebyl za volantem ani vidět ... :aut:D

Ach jo :roll

Odesláno
Původně zaslal: Přema

lebo aj ten moj Peugeot je sopa...a hadam mi tu nechcete povedat ze peugeot je lepsii ako audi....to je uplne na smiech...ale taketo veci by asi maly porovnavat nezainteresovaný ludia.....

Odesláno

Původně zaslal: Přema

lebo aj ten moj Peugeot je sopa...a hadam mi tu nechcete povedat ze peugeot je lepsii ako audi....to je uplne na smiech...ale taketo veci by asi maly porovnavat nezainteresovaný ludia.....

tak si vem stejny rok A4 a 406 treba v nafte a rekni mi v cem je AUDI lepsi???

Odesláno

mňa by teraz zaujímalo, podľa akých kritérií hodnotíte že lepšie je Audi alebo že lepší je Peugeot? alebo niečo iné, nie je to len o tom, že každá líška svoj chvost chváli? ak ma spoľahlivo odvezie to alebo ono auto poiaľ som nie zarytý nepriateľ inej značky ako tej ktorú vlastním tak potom neviem o čom to celé je.

Odesláno

Ajééé. To se to tu pěkně zvrhlo. Ze začátku docela příjemná diskuze a teď alá auto-idnes či jiné povedené hovory plné \"odborníků\":roll Možná bude lepší si připomenout proč si člověk piškota koupil. Já kvůli pohodlí ( vše koncernový je tvrdý a skáče jak koza ) a ceně. A vy :myslim

Odesláno

žeby nakonec vyhrála audi???:mrk Já v ní nikdy nejela,ani ve 406,tak se do toho mohu montovat akorát z hlediska pozorovatele:cool: Jo a náhodou mě tvrdší podvozek peugeotka právě vyhovuje,protože mě bývá v měkých a houpajících se autech špatně..:mad: ble:aut

[upravil dne 13.3.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Ale marisw je ze stejný sorty, jako byl kukikuk

307sw má proto, že ji nemůže střelit a Peugeoty se všeobecně prodávají hůř než koncernová auta (viz příspěvek f3Rd@ )

A navíc, pokud budete porovnávat Peugeota a Passata, tak hádejte, co u něj vyhraje :)

Už mě ani nezajímá, je-li je lepší A4 nebo Passat :)

Mmch, volím pohodlí, ne image.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Ajééé. To se to tu pěkně zvrhlo. Ze začátku docela příjemná diskuze a teď alá auto-idnes či jiné povedené hovory plné \"odborníků\":roll Možná bude lepší si připomenout proč si člověk piškota koupil. Já kvůli pohodlí ( vše koncernový je tvrdý a skáče jak koza ) a ceně. A vy :myslim

chtěl jsem pohodlné auto a cenopvě dostupné tak byl sedánek na světě,kterého jsem po dvou letech provozu vyměnil za break,větší vůz co se týče kufru.Do čeho dnes nevím ještě nebylo cupátko :D

Odesláno

No prostě to řeknu takhle.To jestli jsem nebo nejsem spokojenej s Peugeotem to je jedno prostě člověk nemusí zustat 10 let u jedne značky:autA každej kdo je tady zkoro až vlastenecky zainteresovaný Peugeotak,tak bude plácat pořad jenom to svoje a svoje,prostě nikdy nepřizna že by nějaky auto bylo lepší!!!!!!!!!!!!!!!Ale já vám říkam že 406 je pruměrné auto není nejlepší!!!!!!!!Přeberte si to jak chcete:aut

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

No prostě to řeknu takhle.To jestli jsem nebo nejsem spokojenej s Peugeotem to je jedno prostě člověk nemusí zustat 10 let u jedne značky:autA každej kdo je tady zkoro až vlastenecky zainteresovaný Peugeotak,tak bude plácat pořad jenom to svoje a svoje,prostě nikdy nepřizna že by nějaky auto bylo lepší!!!!!!!!!!!!!!!Ale já vám říkam že 406 je pruměrné auto není nejlepší!!!!!!!!Přeberte si to jak chcete:aut

Tak jsi za to \"nejlepší auto \" připrav tak minimálně o 100 papírů víc........a votom to je.

Guest servisman
Odesláno

Zdenda-406 jestli jsem zainteresovanej peugeoták tak zapomeň,když jsem ti napsal co se mi líbí/F.Stillo/ tak se ti to taky nelíbilo:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Zdenda-406 jestli jsem zainteresovanej peugeoták tak zapomeň,když jsem ti napsal co se mi líbí/F.Stillo/ tak se ti to taky nelíbilo:aut:aut:aut

Sarkomi O tobě vím že ty to nejsi:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...