adraj Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 tak toto mě opravdu pobavilo:D:D:D http://www.komik.cz/videa/434-pokuta-pro-traktor/ takže pozor co Vás předjíždí:D:D doufám,že to tu nebylo Citovat
Majar Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 čemu se divíte víte kolik by na té fotce vydělal sázkama v hospodě!:D:super Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Béďa tak to nasere.. Nenasere, přijde to líto. Příště tomu traktoru šlápne na krk a bude to přesně obráceně. Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 ...žiš to je starý, takovejch blbostiček mám plnej disk Přijď, dones si tak 10 CD-ček, já ti to vypálím jsou tam i lepší kousky Citovat
AKCZ Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 LOL .. trochu me trvalo nez mi doslo o co tam jde (holt nekdy si sedim trochu na vedeni) ale pekna fotka To bych chtel zazit v realu :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.