Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

...ale to houpání jak na vodě,že v každé zatáčce jsem myslel,že to převrhnu a to mlžení oken,to jsem opravdu nerozdejchal.Asi jsem s tím neuměl jezdit.Na houpání se asi dalo zvyknout,ale ty ofuky ty mě iritovaly,nemohl jsem to vyladit,aby se mi to nemlžilo,respektivě dětem....

[upravil dne 21.4.2010 John_Ice]

To je divny, ja s houpanim nebo jizdnimi vlastnostmi 806 nemel nikdy problem (a to bezne jezdim v Audi A6 Quattro), spis podvozek je tvrdy a hlavne zadni naprava nema rada hrbolate silnice, kde boucha a odskakuje. Naopak bezne predjizdim osobaky a ostatni drobnou havet ;-) i v zatackovitych usecich.. Nemel jsi nejaky spatny kus? Mne treba vloni po dovolene zacly piskat gumy v zatackach a nakonec se ukazalo, ze predni ramena jsou KO.

Stejne tak mlzeni oken, to byl naprosto vzacny jev...:myslim

Odesláno

psal jsem že na houpání se mohlo zvyknout...hold je to o něco vyšší než kombík....to mlžení to bylo v poho,když byla zaplá klima,ale jinak bez klimi prostě nic moc...prostě jsem to neuměl...jestli špatnej kus to nevím,fotr ji kupoval,když měla nalítano 50 000 já s ní jezdil od 90 000km,nic tam nebouchá nic tam nevrže,jako auto je to určitě super,ale prostě jsem si na to nezvykl,tak jsem mu ji opět vrátil.

Odesláno
Původně zaslal: raa

Původně zaslal: P607Olda

Co takhle 5008?

Taky jsem o ni uvazoval, ale nakonec zvitezila 807. Soupaci dvere jsou soupaci dvere :super

Varovani pro uzivatele 806:

- bude vam chybet zadni plato, na ktere lze odkladat veci (roleta v 807 toho moc neunese)

- budou vam chybet rozmerne kapsy v zadnich podbezich, kam slo naskladat spoustu haraburdi

- 807 je ve vsech ohledech o kus vetsi, tak tak se vejde do garaze

- pres A-sloupky je hure videt

:D

Hele, má ta 807ka víc místa vevnitř? Mi přijde, že je tm jen delší čumák a vnitřek je stejnej

Odesláno
Původně zaslal: raa

Původně zaslal: John_Ice

...ale to houpání jak na vodě,že v každé zatáčce jsem myslel,že to převrhnu a to mlžení oken,to jsem opravdu nerozdejchal.Asi jsem s tím neuměl jezdit.Na houpání se asi dalo zvyknout,ale ty ofuky ty mě iritovaly,nemohl jsem to vyladit,aby se mi to nemlžilo,respektivě dětem....

[upravil dne 21.4.2010 John_Ice]

To je divny, ja s houpanim nebo jizdnimi vlastnostmi 806 nemel nikdy problem (a to bezne jezdim v Audi A6 Quattro), spis podvozek je tvrdy a hlavne zadni naprava nema rada hrbolate silnice, kde boucha a odskakuje. Naopak bezne predjizdim osobaky a ostatni drobnou havet ;-) i v zatackovitych usecich.. Nemel jsi nejaky spatny kus? Mne treba vloni po dovolene zacly piskat gumy v zatackach a nakonec se ukazalo, ze predni ramena jsou KO.

Stejne tak mlzeni oken, to byl naprosto vzacny jev...:myslim

To mlžení oken - asi špinavej kabinovej filtr.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Che

Já sem se rozhod 807ku přeskočit, páč se mi nelíbí ta středová přístrojovka - uvidíme, jak bude vypadat 808ka

Ze zvědavosti jsem taky pátral, co bude po 807ce (i když ji mám necelý rok a absolutní spokojenost) a nic jsem nenašel. Koncern se teď vrhl na X008ky, to nejsou ale nástupci 806-7ky (5008 je mini MPV, takový nafouklý kombík), ani Fiat nic po Odyseovi zatím nenaznačuje, tak kdo ví, jestli vůbec něco v 8-kové řadě bude, teď navíc sjednotili 407+607 do 508ky...

BTW, ty budíky uprostřed v 807ce se mi ze začátku taky nezdály, ale jednak jsou praktické (jsou hodně vepředu a v pohledu dopředu na cestu) a taky to je otázka zvyku. Když jsem si v roce 2001 vybíral nástupce 405ky, díval jsem se i na japonce, tenkrát byl jeden sedan s přístrojovkou uprostřed, vůbec se mi nelíbil (včetně venkovního designu ala nepodařený delfín), takže nakonec zvítězila 406ka (a jak jsem za ni rád, designově a motoricky super auto, 407ka je designový paskvil, http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=189), ale ty přístroje uprostřed v 807ce mi vůbec nevadí.

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...