aka Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 net: juuu, to je fakt, minule nam to tu uplne zabili....i kdyz ja mam pocit, ze sme rikaly, ze eltos uz stacilo, ne? Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Netopýrka moc pěkný model, Michale... jak je vidět, zřejmě nastal čas oživit naši myšlenku uspořádat jeden pražský minisraz jako maškarní :D Tak fajn, já budu had a víte proč? Protože had, i když jde, tak při tom leží A tati, prdí taky hadi? Citovat
Netopýrka Odesláno 3. březen 2008 Autor Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Netopýrka moc pěkný model, Michale... jak je vidět, zřejmě nastal čas oživit naši myšlenku uspořádat jeden pražský minisraz jako maškarní :D Tak fajn, já budu had a víte proč? Protože had, i když jde, tak při tom leží A tati, prdí taky hadi? :D:D:D:D zeptej se na srazu.... Citovat
aka Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 hihi, na chalupe, kde se tocil tento film sem zlamala svou prvni a posledni lyzi to je takova mala historicka vsuvka Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: aka hihi, na chalupe, kde se tocil tento film sem zlamala svou prvni a posledni lyzi to je takova mala historicka vsuvka No ale nevypadáě moc jako Postránecký... Citovat
Pata Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Netopýrka moc pěkný model, Michale... jak je vidět, zřejmě nastal čas oživit naši myšlenku uspořádat jeden pražský minisraz jako maškarní :D Tak fajn, já budu had a víte proč? Protože had, i když jde, tak při tom leží A tati, prdí taky hadi? :D:D:D:D zeptej se na srazu.... ja myslim, ze se nemusi ani ptat... staci, kdyz se nekomu \"postesti....\" :D:D Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: aka jo a jako co teda vypadam? No tak to spíš teda Postránecká no:D Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Ještě jedna \"maškarní\" [upravil dne 3/3/2008 Medvěd] Citovat
adraj Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 úplnej anděl:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk jenom ty křídla nejsou vidět [upravil dne 3/3/08 adraj] [upravil dne 3/3/08 adraj] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Strouhu jo, nekecej a přiznej se koho jsi to tam zakopal:D:D:D:D:D:cool: Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Strouhu jo, nekecej a přiznej se koho jsi to tam zakopal:D:D:D:D:D:cool: A sakra, jdu pakovat na Seichely... Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 A moje krásnější a hodnější (a vzteklejší) polovička [upravil dne 3/3/2008 Medvěd] Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Strouhu jo, nekecej a přiznej se koho jsi to tam zakopal:D:D:D:D:D:cool: A sakra, jdu pakovat na Seichely... A ne že mě někdo, Hurvajz, práskne:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Strouhu jo, nekecej a přiznej se koho jsi to tam zakopal:D:D:D:D:D:cool: A sakra, jdu pakovat na Seichely... A ne že mě někdo, Hurvajz, práskne:D:D Tak jako když šoupneš pár kapříků tak mlčim jako hrob:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Ještě jedna \"maškarní\" [upravil dne 3/3/2008 Medvěd] Jak nějakej pošahanej doktor Frankenstein:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Tak tohle je taky jako maškarní:D kopal sem strouhu od baráku za lijáku a 8°C:D:D Tak trochu šílenec:D [upravil dne 3/3/08 jarajarda] Strouhu jo, nekecej a přiznej se koho jsi to tam zakopal:D:D:D:D:D:cool: A sakra, jdu pakovat na Seichely... A ne že mě někdo, Hurvajz, práskne:D:D Tak jako když šoupneš pár kapříků tak mlčim jako hrob:D:D:D Hmmm, koukám že budu muset vykopat další strouhu:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.