Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

pekna prace jako vzdy :potlesk

i ta kapota se mi moc libi, nechce se ti udelat jeste jedna ? :aut

no formu mám- klidně ti to zařídím- cena 14000kč za komplet kapotu

Odesláno

právě jsem se vrátil z testovací jízdy coupé406. Ještě ted se mi chvějí ruce:D paráda-brzdy velmi výkonné a přitom se super dávkují. Zatím to stále sedá a pedál se zlepšuje. Ale ten zvuk motoru a jekot z filtru až to tahá za uši jak ten filtr hvízdá. Jsem spokojen.

tady malé video co točila manželka z okna:D

http://www.youtube.com/watch?v=Ty4mZKZc5UA

http://www.youtube.com/watch?v=JNNQiS3IOgQ

Odesláno
:potlesk:potlesk:potlesk:potleskto už je pecka fest krasne z tymi zamkami je to už kompletne velmi sa my to pačiť :super :super a ten hand made potiahnuty karbonom tiež moc dobre
Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Od těch videí jsem si sliboval víc :D ale jinak dobrý ;)

:Dno to točila žena foťákem aniž bych to věděl. Jel jsem narychlo k včeru to projet. Jak bude nějak hezky udělám toho více i z vnitřku:)

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Stifler

Od těch videí jsem si sliboval víc :D ale jinak dobrý ;)

:Dno to točila žena foťákem aniž bych to věděl. Jel jsem narychlo k včeru to projet. Jak bude nějak hezky udělám toho více i z vnitřku:)

To ti budu moooooc vděčnej a věřim, že nejen já ;) už teď se těšim :super

Odesláno
Původně zaslal: Chip

tome zda se mi to nebo otrepy toho co jsi vyrezal jsou svetle? to neni celokarbon?

to se ti nezdá úplně spodní vrstva je sklo protože drží výztuhy.

Váhově je to téměř nastejno jen levnější ale když řežeš karbon tak je taky světlý- není černý

[upravil dne 8.4.2010 tom406]

Odesláno

tome zda se mi to nebo otrepy toho co jsi vyrezal jsou svetle? to neni celokarbon?

Váhově je to téměř nastejno jen levnější ale když řežeš karbon tak je taky světlý- není černý

Vzhledem k relativne nizke cene za kapotu jsem si myslel, ze uhlikova vrstva je pouze ta posledni. Jinak rezes-li skutecny uhlik (treba desku) tak je rez cernej jak bota (nemyslim vsak ty cinske hruzy). Hlavni je, aby se ti v lete na slunicku nezkroutila, coz byva prave nekdy problem. Jinak krasna prace Tome.

Odesláno
Původně zaslal: CNA

Vzhledem k relativne nizke cene za kapotu jsem si myslel, ze uhlikova vrstva je pouze ta posledni. Jinak rezes-li skutecny uhlik (treba desku) tak je rez cernej jak bota (nemyslim vsak ty cinske hruzy). Hlavni je, aby se ti v lete na slunicku nezkroutila, coz byva prave nekdy problem. Jinak krasna prace Tome.

nízké ceně? dyť to stálo 24000kč. ten řez je bílý protože řežeš i vrstvu laku a toho lepidla na tkanině tak proto to je bílé okolo.

Odesláno

Původně zaslal: Choze406

pekna prace jako vzdy :potlesk

i ta kapota se mi moc libi, nechce se ti udelat jeste jedna ? :aut

no formu mám- klidně ti to zařídím- cena 14000kč za komplet kapotu

A to neni moc... :myslim skoda ze nemam nejakou tiskarnu na penizy... :(

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Problem je v tom ze musite mit formu, kterou Tom zaplatil ... Takze pri \"velko\" vyrobe, se to promitne do nakladu mene, nezt kdyz delas 2-3 kapoty.

přesně- 14000kč je pěkná cena. já dal jen za formu 10000kč s DPH

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...