Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

akorád se mi nelíbý to pootevření.... vim že to má svůj účel..... a k tvýmu autu se to hodí, al emoc se mi to nelíbí.... jinak prefektní jako vždy...:super:super

jak pootevření? však to je jen narychlo položené a neusazené!! kapota sedne normálně

Odesláno

akorád se mi nelíbý to pootevření.... vim že to má svůj účel..... a k tvýmu autu se to hodí, al emoc se mi to nelíbí.... jinak prefektní jako vždy...:super:super

to snad takhle nebude ne???

Odesláno

aha, tak sem ze sebe zase udělal blbce..... myslel sem že už je napevno, a jak si psal o úpravě držáků tak sem myslel že to máš pootevřený schválně u toho čelního okna pro odvod tepla :-D už sem to na pár výkonějších autech viděl :mad::mad:

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Mezera meti kapotou a blatníkem je přesně spočítaná odborníky, po výpočtech přida cca 11kW

hoď tam smajlíka nebo si budou myslet že to myslíš vážně:D:D:D

je to opravdu jen narychlo nasazené -pod kapotou mám ještě věci tak upevňovat se to bude o víkendu

Odesláno

aha, tak sem ze sebe zase udělal blbce..... myslel sem že už je napevno, a jak si psal o úpravě držáků tak sem myslel že to máš pootevřený schválně u toho čelního okna pro odvod tepla :-D už sem to na pár výkonějších autech viděl :mad::mad:

držáky jsem upravoval ale ty jsou na brzdy

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

pozeram teda že si žiadne nasavanie odsavanie neriešil ani prip. logo vyrobcu peckova je a važil si ??

vážili ji v té firmě- i s držáky 8kg -origo má 22kg

Odesláno

no -14 to je fajn tešim na foto karbonu vo vnutri to bude pecka ja idem teraz tlmit tak bude asi +25 valim iba do plusu :( možem sa opytať čim si tlmil ty ??? som to minule listoval tam de si to robil ale typ asfaltu som nak nevidel ???

Odesláno

No vypada ta kapota opravdu paradně doufam že se někde potkame, üž se mi bliže den kdy budu moct jezdit. Jinak jsme se potkali v Brně jel jsi zamnou tam někde do prčit na opačnou stranu vystaviště:D.

Odesláno

O tu kapotu bych se už bál......pokaždé když někam přijedeš, tak to budeš mít ohamtané, protože každý si musí šáhnout jestli je to opravdu karbon apod. Navíc lidská závist nezná mezí.

Jinak samozřejmě krásná práce :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

O tu kapotu bych se už bál......pokaždé když někam přijedeš, tak to budeš mít ohamtané, protože každý si musí šáhnout jestli je to opravdu karbon apod. Navíc lidská závist nezná mezí.

No to je sice pravda ale né každý pozná, že je to original karbon

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Původně zaslal: Bohouš

No to je sice pravda ale né každý pozná, že je to original karbon

díky kluci- snad se uvidíme-dnes jsem poslal další věci na výrobu z karbonu tak plasty pomalu nahrazuje uhlík:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...