Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Třeba svíčky NGK IRIDIUM v USA vyjdou i s poštou asi 1500kč za sadu na V6 a v ČR 800kč jedna svíčka!!!!!!

No nevím zběžně jsem kouknul na DENSO ty prodáváme maloobchodně za 1700kč a u NGK bude cena podobná.... Takže se slevou se hravě dostaneš na rozumnou cenu ..... :roker

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Původně zaslal: tom406

Třeba svíčky NGK IRIDIUM v USA vyjdou i s poštou asi 1500kč za sadu na V6 a v ČR 800kč jedna svíčka!!!!!!

No nevím zběžně jsem kouknul na DENSO ty prodáváme maloobchodně za 1700kč a u NGK bude cena podobná.... Takže se slevou se hravě dostaneš na rozumnou cenu ..... :roker

co to sem pleteš? to je staré :bacha

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

Tome oni desticky nebudou brzdit na cele plose kotouce? ze tam je jeste misto koukam nebo bude jeste nejaka uprava?

podle čeho soudíš? jako že ke středu je dost kotouče? Tak to je dáno konstrukcí kotouče. třecí plocha je větší než deska. Nahoře sice deska přečnívá kotouč asi 3mm ale to se jen srazí hrana. je to tím že třmen je pro kotouče 309mm a já tam narval 330mm.

[upravil dne 2.3.2010 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Kontrolni otazka - jak to ted brzdi? ;)

neblbni v tom hnusu a prachu nejezdím:D. Až tak za dva měsíce- ale spíš jde o to že dělám ještě zadí brzdy a mám vnitřek a kapotu ve výrobě karbonu tak že ještě nejsem v kupě. Brzdit to bude zaručeně pekelně. Na zadek chystám taky obrovské brzdy doladěné ručním regulátorem tlaku

Odesláno

promin tome, auto mas paradni, dobra prace vsechno,ale bude tohle auto funkcni? nemyslim tim ze by kvuli dilum... ale jak koukam, tak s nim skoro nejezdis, neni zase skoda, ze to porad stoji v garazi, bych z toho nemel ani poteseni uz!

Odesláno
Původně zaslal: oni

promin tome, auto mas paradni, dobra prace vsechno,ale bude tohle auto funkcni? nemyslim tim ze by kvuli dilum... ale jak koukam, tak s nim skoro nejezdis, neni zase skoda, ze to porad stoji v garazi, bych z toho nemel ani poteseni uz!

mám tři auta a ted ještě není sezóna a auto není hotové. Až bude tak jezí co mi čas dovolí. A abych s tím jezdil po nákupech tak to teda nee. Prostě vytáhnu a jedu jen tak a věř že svezení jednou za týden je víc než co se najezdím s těmi ostatními denně.

Kdybych měl jen toto tak jistě budu jezdit častěji ale tři auta nemůžu střídat několikrát za den

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...