Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tome,ten filtr vypadá fakt dobře,uděláš potom video jakej to má zvuk??

Koukni se prosím do mojeho vlákna,potřeboval bych pár rad.....

Díky moc!!! :super:super:super

Odesláno

To poslední foto je super. :) Takhle by se mi to taky líbilo.

Jinak ti sem nikdo nic nepíše, protože jsou všichni o©hromeni úžasem z předchozích akcí proto teď nemůžou psát. :aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

To poslední foto je super. :) Takhle by se mi to taky líbilo.

Jinak ti sem nikdo nic nepíše, protože jsou všichni o©hromeni úžasem z předchozích akcí proto teď nemůžou psát. :aut

já vím dělám si srandu. ono fakt není co víc už psát a chválit dookola taky pořád nejde:D. No zítra dokončím druhou stranu brzd a pak už jen sehnat černé výplně předních dveří-kdyby někdo z vás věděl kde se válejí tak okamžitě prosím o info!!:papa

Odesláno

zdarec...krásnýýý ... ale jen poopravím Opískované = znamená pískem či struskou tohle je brokama nebo drtí želaznou takže otryskanééé :D sakra kdybych taky měl tolik času tohle dělat ikdyž mám možnost tak čas nenííí :roll

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Tohle auto je maximální bomba :o .Všechny ty díly,práce a času s tím strávené,opravdu smekám a gratuluji :potlesk:super .Jo a taky přeju mnoho a mnoho km bez potíží.

děkuji ti:papa

Odesláno

tom: ty nemas co dakovat, podakovat by sme ti mali my vsetci, pretoze si nam vsetkym ukazal, ako sa ma k poctivej uprave auta pristupovat a tvoje auto je skvost, nechal by som ho v stave, v akom sa teraz nachadza:mrk, na to video z jazdy som strasne zvedavy...kazdopadne mi pada sanka (celist:D) pod stol a skladam poklonu tvojmu autu (a samozrejme aj tebe:super)...

Odesláno

Tohle auto jedině pořád chválit :super. Tohle kupé je fakt nejhezčí auto na foru. Muselo to vše dát hodně práce, abys udělal to co máš ted. Nemám náhodou sečtený měsíce, které si věnoval úpravě kupé ? jen tak pro zajímavost by mě to zajímalo, jak to asi dlouho trvalo.

Odesláno

Take se pridam ke chvaleni, mas to moc pekny a paradne udelany. Vim co to muselo dat za praci. Ja se uz snad brzo budu poustet do predelavani druheho Coupe, take s motorizaci 3.0 v6:P, uz se nemuzu dockat ;o). Jinak by me zajimalo co vsechno mas delanyho s motorem tome? Koukal sem ze v narazniku mas nejakej chladic....co je chladic serva? Nebo co to je?

Odesláno

děkuji všem za pochvalu. ten chladič v nárazníku je pro chlazení oleje v motoru spolu s externím filtrem který je u hlavy válců místo původního na bloku. jinak úpravy jsem dělal zcela sám a trvalo mi to ve volném čase asi 9 měsíců:papa

Odesláno

Opravdu paráda,jen se těším na video v akci:D Tak hlavně opatrně,jak se říká - lepší být v šest doma než o půl šesté v márnici:D

Odesláno

no to snad neni možný...takový auto...toto je chvála a nej auto z klubu snad?? máš to fakt moc pěkný a vyladený....nevim co dodat. jen co se na to podívám tak se rozplívám a nemam slov fakt bomba tome :mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...