Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak som včera na jeden hlt prebehol celé tvoje vlákno (musím sa učiť na skúšky čiže by som robil čokoľvek aby som sa učiť nemusel :D) a musím ti zložiť nevýslovnú poklonu. Toto už nie je len o peniazoch a o čase, tie má kadekto ale ty máš pre to hlavne CIT a vieš čo robíš. Takých je v dnešnej dobe málo. Auto presne vyhovuje mojim požiadavkam, nič preplácané a gýčové, žiadne lacné serepetičky kúpené na Aukre, všetko zamerané na funkčnosť nie na \"super kúl imidž\". Super. A ten pohľad pod kapotu by nenechal chladným ani človeka čo v živote motor nevidel. :super Len nech sa darí!

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: BrankoKK

to je ocny klam, pod povrchom to nie je az take ciste - vid kezmarok

ale poprad je naozaj pekny - urcite tam zajdi do SLOVENSKEJ RESTAURACIE na halusky a AQUACITY je povinnost, ked prides na vylet do PP.

[upravil dne 10/5/10 BrankoKK]

nechápu. co je očný klam?? a halušky nejím sorry.

to ako hovoris, ze je vsetko nadherne, to je ocny klam. ty si host, priniesol si im peniaze, takze sa ti kazdy podlizuje a jasne ze sa ti zda, ze je vsetko super. keby si pochadzal z tatier ako ja, zistil by si, co za tym vsetkym je...

ale inac su tatry sam podvod, vsetko je rozpredane, mozno si pocul o tej vichrici a poziari, ktory zruinoval tatry a nikoho to neserie. minuly rok v lete bol problem s lykozrutmi, takisto to nikoho nezaujimalo, hlavna vec, ze ceny sluzieb su uz pomaly ako v zahranici

kedysi sa organizovali rozne akcie, dneska uz o tom nic nepocut...

pracujem v taliansku a kazdu zimu k nam chodi nespocetne mnozstvo cechov na lyzovacku, naozaj radsej prejdu 1000 km do talianska nez do tatier

musim ist za pracou do zahranicia a tatry mam pod nosom, to je fakt bieda, uz to naozaj nie je ako kedysi, tatry sa dostali do zlych ruk

pritom sa staci pozriet na polsku stranu, ako to tam zije, staci prist do ZAKOPANEHO a poznas rozdiel, ze polski politici rozumne investovali prachy do rozvoja tatier a nerozkradli ako u nas...

sorac velky, trochu som sa vyzuril, samozrejme ti nechcem kazit dovolenku ale nedalo mi to inak

Odesláno

Původně zaslal: tom406

to je ocny klam, pod povrchom to nie je az take ciste - vid kezmarok

ale poprad je naozaj pekny - urcite tam zajdi do SLOVENSKEJ RESTAURACIE na halusky a AQUACITY je povinnost, ked prides na vylet do PP.

[upravil dne 10/5/10 BrankoKK]

nechápu. co je očný klam?? a halušky nejím sorry.

to ako hovoris, ze je vsetko nadherne, to je ocny klam. ty si host, priniesol si im peniaze, takze sa ti kazdy podlizuje a jasne ze sa ti zda, ze je vsetko super. keby si pochadzal z tatier ako ja, zistil by si, co za tym vsetkym je...

ale inac su tatry sam podvod, vsetko je rozpredane, mozno si pocul o tej vichrici a poziari, ktory zruinoval tatry a nikoho to neserie. minuly rok v lete bol problem s lykozrutmi, takisto to nikoho nezaujimalo, hlavna vec, ze ceny sluzieb su uz pomaly ako v zahranici

kedysi sa organizovali rozne akcie, dneska uz o tom nic nepocut...

pracujem v taliansku a kazdu zimu k nam chodi nespocetne mnozstvo cechov na lyzovacku, naozaj radsej prejdu 1000 km do talianska nez do tatier

musim ist za pracou do zahranicia a tatry mam pod nosom, to je fakt bieda, uz to naozaj nie je ako kedysi, tatry sa dostali do zlych ruk

pritom sa staci pozriet na polsku stranu, ako to tam zije, staci prist do ZAKOPANEHO a poznas rozdiel, ze polski politici rozumne investovali prachy do rozvoja tatier a nerozkradli ako u nas...

sorac velky, trochu som sa vyzuril, samozrejme ti nechcem kazit dovolenku ale nedalo mi to inak

hele asi je to na jiné téma než tady v autech ale vím co máš na mysli-jezdím pravidelně se takto rozmazlovat tak že nejsem nováček na **** hotelu ale je jasné že vše je o penězích a proto to i ti lidé dělají a jsou takto naučeni aby se tak chovali. Jenže o to mi právě jde že já mám ty peníze a za ně chci abych dostal to nej a popravdě ačkoli to zní možná nějak zle ale vybírám si ze zásady ty nejlepší hotely v tatrách s nejlepším pokojem a výhledem a nejel bych do hotelu který má cenovku 1000kč/noc. Teda jel bych ale konkrétně tato dovolená je opravdu zvláštní v tom že jednou za rok jedu opravdu vyhodit prachy za to nej. dám 6000kč za noc + služby a 10eur rozdávám na dýšku a je mi fajn. Jinak mám rád i dovolenou pod stanem nebo kdekoli kde je fajn.

nakonec musím zdůraznit že konkrétně v tomto hotelu jsou opravdu perfektní zaměstnanci kteří dřív než dostanou peníze se starají neskutečně. Slováci mají narozdíl od nás vychování a proto jezdím velmi rád k Vám.

A nebudeš věřit ale asi 3dny jsem byl na celém hotelu jen já s manželkou a jeden pár tak že 4 lidi!!! a hotel a zaměstnanci se starali jako diví i když to pro ně nebyl kšeft. Nic víc za tím nehledám ani nepátrám jak to je či není. Prostě cílená dovolená na max. útratu za perfektní služby a opět mají slováci u mě za jedna s *:super

http://tom406.rajce.idnes.cz/grand_hotel_bellevue/

[upravil dne 12.5.2010 tom406]

Odesláno

Tome nehledáš pomocníka do práce?Ježdění mě baví ale potřebuju vydělat větší prachy a ty asi víš jak nato:) Myslím to važně;)

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Tome nehledáš pomocníka do práce?Ježdění mě baví ale potřebuju vydělat větší prachy a ty asi víš jak nato:) Myslím to važně;)

Nechtěj kamaráde, nechtěj!!! Nemyslim tim nic na Toma, ale na tu narocnou praci!

• O 3 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

takže sem si zavzpomínal,CELÉ TO PROČETL,trvalo mi to dva dny:-D. a opět inspiroval v mém dalším směru uprav..hodne se mi líbí tome tvůj nápad s relokačním kitem a olejovym chladičem:) to se mi moc líbí....!!!! a středový panel...libůstka..celkove to pojetí motoru je fajnové a dravé!!!!!!vlastne celé auto je dobre..ty brzdy sou ůchvatné..opravdu máš dobré nápady a jsem rád že někdo takový je inspirací nejen pro mne, ale i pro ostatní!!!!! A propo,dostaváš zprávy jak je na tom coupé nebo ne????? jinak jeste jednou díky za tvůj minulý projekt!!!:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
takže sem si zavzpomínal,CELÉ TO PROČETL,trvalo mi to dva dny:-D. a opět inspiroval v mém dalším směru uprav..hodne se mi líbí tome tvůj nápad s relokačním kitem a olejovym chladičem:) to se mi moc líbí....!!!! a středový panel...libůstka..celkove to pojetí motoru je fajnové a dravé!!!!!!vlastne celé auto je dobre..ty brzdy sou ůchvatné..opravdu máš dobré nápady a jsem rád že někdo takový je inspirací nejen pro mne, ale i pro ostatní!!!!! A propo,dostaváš zprávy jak je na tom coupé nebo ne????? jinak jeste jednou díky za tvůj minulý projekt!!!:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

čau. hele moc díky za další pochvalu-jsem opravdu rád že sis vzpoměl a oživil téma.:papa

O coupé zprávy nemám a jak jsem už vylíčil majitele tak asi těžko budu mít. bych se vsadil podle toho co říkal u koupi vozu že to bude jezdit i v zimě. Jen netuším co tam dal za kola jelikož tam vlezou min. 18\" . Upřímně mě to ani nedráždí i když to spolykalo spoustu času. Teď mi impreza za pár měsíců nahradila tolik zážitků co coupé ani za celé roky. Ale to neznamená ,že coupé je horší auto-to ne je naprosto výborné a peugeoty obecně mám moc rád jen subaru je nezničitelný dravec a adrenalinový šokovač:D

Jen se vždy zasměju jak si vzpomenu na nového majitele mého coupé když mi při předváděčce říká \"ta šestka nejde zařadit?\" a cpal tam zpátečku:D a v kopci zase \" to turbo pěkně zabralo\":D:D

Odesláno

Na to sa da povedat len toto :aut

subaru-engine-of-the-year.jpg

...na tomto aute som mal tu cest sa odviezt iba raz a odvtedy mam pred nim obrovsky respekt hraniciaci so strachom, hold som este mlady na to :)

...ale mas ho krasne :papa

Odesláno

já jsem řídíl Lancera EVO VII.. a Reza bude neco podobneho myslim:-D to je strasny maso.......takovy respekt sem nemelani z ferari:-D oproti evu to bylo o ničem:-D:D:D:D:D

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

včera a predvčerom som nemal moc veľa vecí na práci, tak som si prešiel celé vlákno a trocha zaspomínal... Tome hoci som tvoje coupé nikdy nevidel, som rád, lebo by som asi odpadol;) je mi za tým autom smutno:( máš vôbec o ňom nejaké infošky alebo správy?

ja sa svoje coupé tiež snažím trocha vymazliť, takže z tvojho projektu aj sem-tam niečo odpozerám:mrk

a ešte jedna vec: nie aby si sa hneval, to je iba môj názor: coupé bolo podľa mňa väčšie delo než impreza a kým budem dýchať, nepochopím, prečo si ho po tom všetkom predal:myslim hoci si mi to už vysvetľoval, ale rozum to stále nechce pochopiť:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...