Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

vypadá to dobře :o nechceš si ještě pořídit tatrovku a zkusit o jak moc se dá snížit jeji váha?:papa:papa

no jasně- vyhodíš sklápěčku ne:D:D

Odesláno

Za mě - máš pravdu,ale musím uznat že to byl jeden z mála vyvedených setů pro Coupé;) Ale v jednoduchosti je síla....(ohraná písnička:D)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Za mě - máš pravdu,ale musím uznat že to byl jeden z mála vyvedených setů pro Coupé;) Ale v jednoduchosti je síla....(ohraná písnička:D)

ano nakonec i já jsem to zjistil. a je to i tím že nekupuju hned co vidím ale pořádně se zamyslím a zvážím to. Jsou jiné věci které to auto zviditelní a není potřeba vůbec měnit tvar kastle

Odesláno

tesim se moc a doufam že v brně budes v nasem ZOO stanku Peugeot Clubu..tebe bych tipoval na Lva závodního:)))):super

Odesláno
Původně zaslal: tom406

A ráno jedu do Přáslavic pro další hotové karbonové díly do interiéru.tak zítra bude foto:roker

to sis nechal udělat od havel-composites ?

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

nebolo by lepsi TOTAL myslim ze to pasuje viac k Peugeotom....

to nevím ale Valvoline je ofiko značka všech náplní v mém coupé- nedávám si nálepky jejiž díly a produkty nejsou v podstatné míře součástí auta

Odesláno

jee tak to je pecka presne take niečo my na tvojej kapote chybalo je sice dost velka nalepka ale super daj foto aj komplet kary znowa a ked tam budu te zamky :roker:roker to bude palba :mrk:mrk

Odesláno

tome ty máš to auto uplne užasene, klobuk dole........psla si že na sezonu chystáš ešte neake prekvapko....sa nemožem dočkať že ake prekvapko, ved na tom aute už je hadam všetko vymene serioava je akurat kostra inak všetko meneje....a je to uuuuuplne super....ticho v kute zavidim :super:super:super:super

Odesláno

tome tak bych řek že u havla ted budou dělat jen samá nacení na jiné peugeoty:D

Překvapení? tak to je jasný uhlíkovej skelet:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...