Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

To stopro, protože todle je nejhnusnější Mustang všech dob.

možná ale kdybys u něj stál nebo ho nastartoval tak si cvrnkneš do kalhot:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

To stopro, protože todle je nejhnusnější Mustang všech dob.

Noooo-nejhnusnější bych asi nepoužil-řekněme spíš nejmíň hezkej....................:papa

Odesláno

Ne prostě...já jsem teď strávil pár hodinek projížděním tohodle topicu, a čím jsem se probojovával dal, tak mi padala brada níž a níž. Fakt respekt Tome. Pro mě jako spíš uživatele auta, než znalce, je Tvoje práce absolutně nepředstavitelná. Smekám..

Odesláno

není hnusnej... Mustangy byli vždycky nejkrásnější auta :D pouze po tom co tahle éra upadla zhruba od toho 73. - 99. roku ty auta na designu dost ztratili.. Ale i tak bude vždycky mustang ikona. Není krásnějšího auta...

Tom406: Jen tiše závidím :D to muselo být životní svezení :super

Asi tak 2 roky zpátky American day Lučtěnice:

post-0-14109606974883_thumb.jpg

Odesláno

dnes velký pracovní 12ti hodinový den v garáži. čistě náhodou se poštěstilo a sehnal jsem za výbornou cenu kožené zadní sedadla sedadla a zadní výplně dveří z modelu 2000. Jsou ve velmi pěkném stavu.Tak že se dnes montovalo,instaloval se zesilovač už načisto,rozpěra díky které jsem musel přesně vyříznout díry v tapickách dveří, dále opískování a nátěr držáků zadních brzdičů a zakotvení závodních pásů do zadní rozpěry k tomu určené.A jako vždy pár fotek:papa

post-0-14109606978277_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

Teďka by mě zajímalo co si udělal s těma sedačkama co sis nechal čalounit?

nic. mám je doma-nedařilo se očalounit ty výplně dveří a včera mi volal jeden pán co prodával sedačky za super cenu a byl kousek ode mě. kdysi jsem ty sedačky sháněl a měl jsem spoustu poptávek a tak jsem to vzal a je to origo.

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

tom406 mozes tu hodit foto filtra co je pri motore ako si to vyriesil?? by ma to dost zaujimalo,ako si to tam porobil.diki

ještě chybí redukce k filtru a silikonové hadice ale asi takto

post-0-14109606982191_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...