Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: tom406

je to taky asi kapanek sirsi.. :D

myslíš:D:D:D:D:D:D

ted si mne vydesil, o bodykitu si nic nerikal.. :D :D

to si mi zase dal brouka do hlavy. že by:myslim:myslim:D:D

Odesláno

je to taky asi kapanek sirsi.. :D

myslíš:D:D:D:D:D:D

ted si mne vydesil, o bodykitu si nic nerikal.. :D :D

to si mi zase dal brouka do hlavy. že by:myslim:myslim:D:D

a dela se neco takovyho jako seriove, neco jako 306 Maxi??

Odesláno

tome asi budeme u nás tohle coupe stavět na vytrvalostní závody , filip vyzkoumal , že dvojka v turbu jede v divizi 3 a tam by proti mému motoru nebyla konkurence , potřebuji coupe 2.0 co nejlevněji , od našeho kamaráda spoustu karbonu , od tebe podvozek a zbytek nakoupím v křenek motorsport a myslím , že to bude zajímavá kára

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

tome asi budeme u nás tohle coupe stavět na vytrvalostní závody , filip vyzkoumal , že dvojka v turbu jede v divizi 3 a tam by proti mému motoru nebyla konkurence , potřebuji coupe 2.0 co nejlevněji , od našeho kamaráda spoustu karbonu , od tebe podvozek a zbytek nakoupím v křenek motorsport a myslím , že to bude zajímavá kára

No to zní zajímavě-mám nové kontakty na díly pro motorsport.tak určitě věnuji nějakou spolupráci

Odesláno

Ahoj Tome v pátek jsem narazil ta toto pro mě moc zajímavé vlákno a musím ti opět složit poklonu za tvou trpělivou a hlavně odbornou práci. Chtěl bych mít, alespoň z poloviny tolik znalostí jako ty.:super

Kluci já jsem měl to štěstí, že jsem znal i Tomášovu 309Gti a můžu jen potvrdit, že to dělá opravdu do detailu.

Doufám, že se zase někdy setkáme.

Na tvém kupé se mi líbí, že z venku je celkém nenápadné - na nic si nehraje, ale uvnitř se skrývá asi pořádné KLADIVO.:bacha

Tak ať se ti daří jako doposud, ať se mužeme i my co máme auto pro všední dny a stavbu - jako já a nemáme takové know how,

kochat.:super

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Ahoj Tome v pátek jsem narazil ta toto pro mě moc zajímavé vlákno a musím ti opět složit poklonu za tvou trpělivou a hlavně odbornou práci. Chtěl bych mít, alespoň z poloviny tolik znalostí jako ty.:super

Kluci já jsem měl to štěstí, že jsem znal i Tomášovu 309Gti a můžu jen potvrdit, že to dělá opravdu do detailu.

Doufám, že se zase někdy setkáme.

Na tvém kupé se mi líbí, že z venku je celkém nenápadné - na nic si nehraje, ale uvnitř se skrývá asi pořádné KLADIVO.:bacha

Tak ať se ti daří jako doposud, ať se mužeme i my co máme auto pro všední dny a stavbu - jako já a nemáme takové know how,

kochat.:super

Ahoj Kubo no to jsem překvapen kdo mi to tady píše:).Jinak děkuji za takovou pochvalu. poslal jsem ti SZ

Odesláno

Tak ne že bych o svátcích vynechal garáž:D ale tímto bych Vám všem tady chtěl popřát hezké svátky prožité v klídku s rodinou a poděkovat za příspěvky či hodnocení v mých tématech.

Tak užívejte vánoce:papa:papa:papa

post-0-14109603773352_thumb.jpg

Odesláno

Taky se přidávám k přání jak Tobě tak Tvojí rodině!Mnoho úspěchů a šťastných chvil a hlavně ať ti práce na autě jde hezky od ruky....a ještě teda hodně najezděných a příjemných km bez nehod a pokut:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Taky se přidávám k přání jak Tobě tak Tvojí rodině!Mnoho úspěchů a šťastných chvil a hlavně ať ti práce na autě jde hezky od ruky....a ještě teda hodně najezděných a příjemných km bez nehod a pokut:D:papa

děkuji přátelé:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...