Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Klabrdon

Tome, před tebou fakt smekám.....pokaždý když otevřu sekci tuning tak čekám co novýho si zase vymyslel:)

Respekt tobě:super

díky:):)pininfarina by mi asi dal:D:D

Odesláno

vyzera to super , len nejako mi nepasuje ta radicka...

ako hlavica je super len ta tic, chcelo by to nieco cierne a par cm. kratsie podla mna ....

Odesláno
Původně zaslal: klm16

ako hlavica je super len ta tic, chcelo by to nieco cierne a par cm. kratsie podla mna ....

krátká páka je tuzing!! nemá to nic společného s řazením -nehledě na to že máš ruku nízko a daleko od volantu- já řídím s oběma rukama na volantu! ne jednu nahoře obruče a jednu na páce-tak jezdí jen maséři:D:D

možná to vypadá líp ale auta co ji mají jakoby krátkou mají jen vyšší tunel. Já vždy hodně testuju a propočítávám aby to bylo hodně funkční ne aby to jen vypadalo na oko a ještě -psal jsem že je to zatím jen tak a pracuju na dodělání,tolik k tématu:papa:papa

[upravil dne 13.12.2008 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: klm16

krátká páka je tuzing!! nemá to nic společného s řazením -nehledě na to že máš ruku nízko a daleko od volantu- já řídím s oběma rukama na volantu! ne jednu nahoře obruče a jednu na páce-tak jezdí jen maséři:D:D

možná to vypadá líp ale auta co ji mají jakoby krátkou mají jen vyšší tunel. Já vždy hodně testuju a propočítávám aby to bylo hodně funkční ne aby to jen vypadalo na oko a ještě -psal jsem že je to zatím jen tak a pracuju na dodělání,tolik k tématu:papa:papa

[upravil dne 13.12.2008 tom406]

:super ja prodluzoval sajtr ale z duvodu zvyseni komfortu pri jezdeni.
Odesláno

Při neděli jsem zase zamakal.:) Budíky dostali své pevné místo a skoro jsem dokončil i panel okolo řadičky.Na závěr jsem vyrobil z hliníkového plechu 3mm ráměček- jako vždy tady malá fotogalerie:papa:papa

post-0-1410960367816_thumb.jpg

Odesláno

no zase kus nádherný práce...... je vidět že když se to dělá s láskou a péčí tak je to gooood,wery wery good

jo a k tomu Pininfarinovy...... jen jestli si u něj nebyl na brigádě ?? Kápni božskou ....... :D

[upravil dne 14/12/08 Burisek]

Odesláno

Tak ten panel je moc povedej i s umístěním budíků... Jen nějak nechápu, jak ředíš zpátečku, když nemáš koulí ten prstýnek... Nebo ji řadíš jakoby místo šestýho kvaltu?

Odesláno

Pěkné, pěkné...

Jak je na ty budíky vidět? Nebylo by bejvalo lepší dát je kousek vejš, do toho ohybu? A případně trochu naklonit k řidiči?

Jak máš pořešenou tu koženku kolem řadičky? To se hejbe celý, nebo to drží na místě a je to tak pružný, že to fofr klacku uhne?

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Pěkné, pěkné...

Jak je na ty budíky vidět? Nebylo by bejvalo lepší dát je kousek vejš, do toho ohybu? A případně trochu naklonit k řidiči?

Jak máš pořešenou tu koženku kolem řadičky? To se hejbe celý, nebo to drží na místě a je to tak pružný, že to fofr klacku uhne?

no ta manžeta je zatím přesně jak píšeš-chodí i s řadičkou.A ty budíky jdou vidět komplet celé a krásně. nad tím jsemtaky přemyšlel než jsem je umístil.:)budíky jsou 66,7mm tak nevidět na ně ani není možné:papa

A k předchozí otázce: zpátečka je jako šestka tím pádem není hříbek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...