Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No docela ti věřím, že to je další radost. ;) Zvlášť když to byla zase určitě výhodná koupě. :aut

Kdy se vrhneš na montáž sedaček? Nebo už tam jsou? Už si nějak vyřešil ten rám?

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

No docela ti věřím, že to je další radost. ;) Zvlášť když to byla zase určitě výhodná koupě. :aut

Kdy se vrhneš na montáž sedaček? Nebo už tam jsou? Už si nějak vyřešil ten rám?

výhodná zase nebyla ale chtěl jsem pásy co mají homologaci-né že by to mělo význam pro běžné ježdění ale kde je homologace tam je alespoň záruka kvality.Jinak sedačky ještě nejsou doma. Obchod ebay funguje tak že prodejce má 30dní na dodání zboží :nevim ale už by měly být někde na trase. Až budou doma společně s pásama tak vymýšlím hned ukotvení.Rám ale nebude. Myslím tím rám-:papa bezpečnostní klec

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: tom406

:D:D:D no kapku se to ubírá jiným směrem než jsem původně plánoval.Ale manželka a tomu nebudete věřit sponzoruje spoustu věcí do auta včetně např. sedaček.Fakt max. podpora.Mi nosí i jídlo do garáže abych vydržel:D:D

a kde ze se takova manzelka sezene?? :aut:D

to jo a nebo ze bych tu svou poslal k tomoj na prevychovu....

Odesláno
Původně zaslal: oni

:D:D:D no kapku se to ubírá jiným směrem než jsem původně plánoval.Ale manželka a tomu nebudete věřit sponzoruje spoustu věcí do auta včetně např. sedaček.Fakt max. podpora.Mi nosí i jídlo do garáže abych vydržel:D:D

raději ne. ještě by se jí nechtělo domů třeba:D:D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: oni

raději ne. ještě by se jí nechtělo domů třeba:D:D:D:D

tak aspon bych vedel na cem jsem a pak mozna aby ona neprevychovla tu tvoji!

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

To asi není na denní ježdění že? Protože ty pásy budou pěknej opruz.

A pokud ne, pojede to auto někdy na nějakej závod?

Ani ne jel jsem párkrát s kamošem co měl podobný pásy a je to dobrý. Líp tě to drží v sedačce. jen to poutání je trošku ttěžčí ale to je o zvyku.

Odesláno

Je hodne amaterskych rally, kde neni potreba ram. Ale v tride s Imprezama a Misakama to nebude asi moc konkurenceschopny :( Pokud bys neco jel, rad bych se prijel podival. A urcite nejen ja, myslim ze bys mel nejvetsi fanclub :)

Odesláno

Závody asi nee ale snad nějaký ten sprint až se poladí motor.Jinak ty pásy-rozdíl oproti normálním je takový jako sedět v sedačce obyč a přesednout do skořepiny. Prostě kombinace sportovní sedačky a těchto závodních pásů je paráda.Jinak když se jedeš projet třeba po okruhu ta si zkus utáhnout svůj pás na tělo a zasekni ho.To znamená že pojedeš už ze zaseklým pásem.Ten pocit při sportovním ježdění je uplně jiný. Bezpečnější:papa

Odesláno

Tak a je to tady. dnes ráno mi přišly sedačky. Jsou stavitelné s odklonem. Pošta opravdu zadara až z Itálie. Asi dnes objednam druhou sadu:)Posez je opravdu výborný.

post-0-141096029544_thumb.jpg

Odesláno

Jde zklopit? Ritmo Abarth měl takovou chybičku, že origo sedačky nešly zklopit kvůli stropu a nikdo dozadu nevlezl.

Ale stejnak... prdět na spolujezdce :super

Ano sklopit jdou a do stropu je asi 10cm tak ,že pohoda:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...