Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Mít 3.0 V6, tak proč ne? :-D Ale v tom HDi aby se čert vyznal...:-) Co já vím, co s tím motorem dá dělat a co mu pomůže? :mrk

to netuším. tyto motory fakt neznám

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Mít 3.0 V6, tak proč ne? :-D Ale v tom HDi aby se čert vyznal...:-) Co já vím, co s tím motorem dá dělat a co mu pomůže? :mrk

nachipovat, větší turbo, větší vstřiky

Odesláno

dnes jsem si dal za úkol najít bezpečtnostní pásy do nových sedaček.No azůstaly dva kandidáti jeden TAKATA a SIMPSON.

TAKATA je ale dost cenově vysoko cca 8500kč za jeden pás.Tak vítězem budou asi závodní pásy SIMPSON RACING

post-0-14109602847777_thumb.jpg

Odesláno

Tak s tímhle už zase slovní spojení \"připoutat se\" získává trochu jinej význam :) To asi moc nepůjde, za jízdy jednou rukou...

Kam se to kotví :myslim Na to sou úchyty přímo na sedačce?

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak s tímhle už zase slovní spojení \"připoutat se\" získává trochu jinej význam :) To asi moc nepůjde, za jízdy jednou rukou...

Kam se to kotví :myslim Na to sou úchyty přímo na sedačce?

je to pevný bezp.pás široký 7,6cm a kotvení je do stran ,dozadu a pod nohy. kotvení do stran bude pod stávající šrouby a do zadu se musí vyrobit vzpěra která drží pásy v úrovni ramenou. Tohle je správné kotvení http://www.sparcousa.com/harness_bars.asp ale tím by se omezil přístup do coupé do zadu tak že bude jiná varianta.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Hmm, tak přes tohle by dozadu už opravdu nikdo nevlezl. Tak sem zvědavej, jak to vymyslíš ;)

No tak zruším zadní sedačky a zase ušetřím nějaké to kilo:D:D:D

Odesláno

No, chtěl sem to navrhnout, ale zas na druhou stranu u Coupé jsou zadní sedadla vcelku dobře využitelný, takže by jich byla škoda. Zase bys nemusel řešit problém se sháněním zadních sedadel v černý barvě :) A pak už jen vestavět rám a je hotovo :)

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

mrkni na ASKmotorsport.cz maj tam slušnej výběr z pásu

no pěkné ale ty ceny-hrůza. Usa je pořád za polovinu i s poštou a má to homologaci taky.Ale určitě dík za odkaz:papa

Odesláno

hmm, pěkná práce.

Já osobně si myslim, že bys ty sedačky měl dát pryč a dát tam rám. Vypadá to fakt dobře a navíc když už v tom máš takový úpravy, tak tohle by nebylo od věci!!!

Zapřemejšlej nad tim, já jsem jezdil s rámem a pocit jsem měl opravdu bezpečněj, když s tim zkoušíš co auto umí a tak, tak se rám určitě hodí!!!

Odesláno
Původně zaslal: kveton

hmm, pěkná práce.

Já osobně si myslim, že bys ty sedačky měl dát pryč a dát tam rám. Vypadá to fakt dobře a navíc když už v tom máš takový úpravy, tak tohle by nebylo od věci!!!

Zapřemejšlej nad tim, já jsem jezdil s rámem a pocit jsem měl opravdu bezpečněj, když s tim zkoušíš co auto umí a tak, tak se rám určitě hodí!!!

opravdu děkuji za rady:D ale ještě tak dva podobné názory a jdu do toho.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: kveton

hmm, pěkná práce.

opravdu děkuji za rady:D ale ještě tak dva podobné názory a jdu do toho.:papa:papa

Tak já ještě jeden přidám: JDI DO TOHO RÁMU!!! Necpeš přece prachy do auta proto, aby z toho byl stále 5ti místnej rodinnej povoz, ale aby z toho bylo auto se srdcem závoďáka a k tomu patří samozřejmě i úpravy typu vyházet sedačky a cokoliv těžkýho a udělat z toho raketu se všim všudy, což si myslim, že je i tvá cesta. Tak směle do toho. ;):super:potlesk

Odesláno

Tak dnes jsem vyrval z auta poslední zbytky tak se koukněte. byl tam modrý koberec a já mám připravený černý. Ale pořád zvažuju ty zadní sedačky už jen proto že se dozadu musí udělat rám pro uchycení závodních pásů.

Jinak kdyby to někoho zajímalo tak tady pár váhových dat:

přední sedadla v látce 22kg 1ks

zadní sedadla v látce 26kg komplet

koberec komplet 17,5kg

koberečky 4kg sada

tapec přední dveře 3,8kg jeden

tapec zadní boční 3kg jeden

alu kolo coupé 16\" + guma 22kg jedno kolo!!

koncový tlumič výfuku 17kg

brzd. kotouč přední 305mm 8,5kg jeden!!

post-0-14109602859698_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...