Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Teda je to brutus. To jsem zvědavej, jak bude vypadat úplně finální verze tohodle supersportu. Pokud vůbec dojde na fázi, kdy už nebude co zlepšit. :D:super

Odesláno

Opravdu nádhera.Tomuhle říkám tuning!Opravdu nemám jedinou připomínku k autu ani úpravám....jen se tě zeptám,ten motor je 3.0 V6 24V - cca 207PS v originálu,že?Kolik asi budeš mít PS po všech úpravách co tam máš a ještě budeš mít?Díky

Odesláno
Původně zaslal: tom406

PS ? to opravdu netuším kolik je tam teď ale chystám se na brzdu,Jinak děkuji za chválu.A 309 GTi jsem měl taky a do šroubku rozebranou a složenou:)

http://www.406.nolimit.cz/ma-vlastni-prace

Opravdu pěkná práce,koukal jsem že jsi tam dával MI16,já půjdu podobnou,ale silnější cestou.Chci tam nacpat V6 z 605:myslim,už je to naplánovaný,pokecal jsem s klukama z německa co stavěli Peugeoty 205 V6 a neni to až tak moc složitý jak se zdá,ale každopádně auto už nebude na denní ježdění.Ale opravdu je vidět že máš smysl pro detail a hodně o tom víš,to je jedině dobře:potlesk
Odesláno

Koukám,že je vás tu s coupé docela dost.Jedno hezčí než druhý.Ten chladič oleje,také nad něčím přemýšlím.V létě mám teplotu oleje někdy dost vysokou a pokud jedu městem/samej semafor/začíná být problém uchladit i vodu.Jóó,abych nezapoměl,Tome prosímtě udělej si něco s tím motorovým prostorem.To je hrozný,to čisto tam.:oAž z toho bolej voči a člověk si tady připadá méněcenej.:D

Guest Lidri!!!
Odesláno

nádhera,nádhera, nádhera je to všechno decentní až na ten motor to je brutální voňavka, nedá se tomu nic vytknout, vynikající práce odborníka:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...