Demo Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 pokud chces motoru delat dobre tak v rozmezi 10-15 tkm Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: Demo Jestli chces napachat minumum skod, tak bych tam nelil zadny cistic motoru. Jednou jsme to nalili do 2.0 OHC ve Scorpiu a motor sel behem mesice do hajzlu - pravda mel najeto cca 450 tkm ten motor dostal takovej šok že odešel:D Citovat
Kdo Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: Demo Jestli chces napachat minumum skod, tak bych tam nelil zadny cistic motoru. Jednou jsme to nalili do 2.0 OHC ve Scorpiu a motor sel behem mesice do hajzlu - pravda mel najeto cca 450 tkm A jakou máš jistotu, že to je vina čističe? Myslíš, že v motoru, který PRAVIDELNĚ odkaluješ je vyšší riziko něčeho fatálního, než v motoru, který je tak zanesený, že je olej opět černý a hlavně plný srágol už po pár km a hned začne znovu zanášet filtr? Původně zaslal: Demo Nebo pokud si chces vycisit svedomi a motor , tak ho vyplachni nejakym levnym olejem. A co \"nějaký levný\" olej vypláchne??? Pokud to není olej určený k proplachování - tedy proplachovací - na který se ale nesmí jezdit, nebo přípravek k nalití před vypuštěním starého, jediný efekt bude, že navíc utratí za další várku oleje. Citovat
Martin.nz Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Na to proplachování se vykašli, jestli se bojíš toho oleje tak ho vypusť a nalej novej. Zas až tak strašnej asi nebude, i když moderní dieselmotory jsou na kvalitu oleje háklivý. Nakonec může být stáčenej někde v rafinérii ze stejnýho tanku jako ten total, například u nás ve městě je továrna na výrobu autobaterií a tam to dělaj tím spůsobem, že na jeden typ baterie lepí jenom jiný samolepy podle požadavku zákazníka. Citovat
bure Odesláno 26. únor 2008 Autor Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: Martin.nz Na to proplachování se vykašli, jestli se bojíš toho oleje tak ho vypusť a nalej novej. Zas až tak strašnej asi nebude, i když moderní dieselmotory jsou na kvalitu oleje háklivý. Nakonec může být stáčenej někde v rafinérii ze stejnýho tanku jako ten total, například u nás ve městě je továrna na výrobu autobaterií a tam to dělaj tím spůsobem, že na jeden typ baterie lepí jenom jiný samolepy podle požadavku zákazníka. mno podle toho co jsem se dozvedel, tak nekde u hamburgu zije jisty \"dobrodruh\", který sbíra vyjete oleje defacto z celeho nemecka, ma tam jakousi \"převařovací\" fabriku, kde ten vyjetej olej prevari, udajne doplni aditivama a po barelech to vozi do vychodni evropy ... do tech 5ti litrovych bandasek se to staci a znackou \"starline\" polepuje az tady v praze ... hnus fialovej velebnosti ! Citovat
bure Odesláno 26. únor 2008 Autor Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: bure_406 .. a navic u totalu mam garanci, ze je to opravdu olej plne syntetickej, pac spoustu oleju muze sice mit sice parametry 5w40, presto je to olej mineralni, kdezto ten total je zarucena syntetika ! Tak když máš jistotu tak proč sis tam nechal nalit takový svinstvo? :bojim .... protoze jsem nevedel ze mi to tam leje, kdyz jsem si autak vyzvedl dostal jsem ukol tam po par kilometerch dolejt zbytek, ktery bude chybet az olej natece do filtru a proste se rozleze po celem motoru ... a taxem zacal patrat az expost a zjistil hrozne veci ...., ale total uz je na ceste ! Citovat
Driver Odesláno 27. únor 2008 Odesláno 27. únor 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: Martin.nz Na to proplachování se vykašli, jestli se bojíš toho oleje tak ho vypusť a nalej novej. Zas až tak strašnej asi nebude, i když moderní dieselmotory jsou na kvalitu oleje háklivý. Nakonec může být stáčenej někde v rafinérii ze stejnýho tanku jako ten total, například u nás ve městě je továrna na výrobu autobaterií a tam to dělaj tím spůsobem, že na jeden typ baterie lepí jenom jiný samolepy podle požadavku zákazníka. mno podle toho co jsem se dozvedel, tak nekde u hamburgu zije jisty \"dobrodruh\", který sbíra vyjete oleje defacto z celeho nemecka, ma tam jakousi \"převařovací\" fabriku, kde ten vyjetej olej prevari, udajne doplni aditivama a po barelech to vozi do vychodni evropy ... do tech 5ti litrovych bandasek se to staci a znackou \"starline\" polepuje az tady v praze ... hnus fialovej velebnosti ! A kde jsi se tuhle \"zaručenou\" zprávu dozvěděl, to by mě zajímalo... Citovat
marisw Odesláno 27. únor 2008 Odesláno 27. únor 2008 Původně zaslal: bure_406 Zdravim, cca pred mesicem jsem nechal vymenit olej a mechanik mi tam dal prave ten starline a podle toho co zde a nejen zde ctu nevim jestli ho radsi nemam hned vylejt a dat piskotkovi TOTAL 9000 5W-40 nebo v poklidu na ten starline najezdit max. 10 000 a totala nalejt az pak .. co doporucujete ? (s tim starlinem jsem najezdil zatim cca 1700km) Tak takyto olej aj ked je to 5W-40 by som nenalial ani do stareho pioniera....nieto este do HDi Citovat
bure Odesláno 27. únor 2008 Autor Odesláno 27. únor 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: Martin.nz Na to proplachování se vykašli, jestli se bojíš toho oleje tak ho vypusť a nalej novej. Zas až tak strašnej asi nebude, i když moderní dieselmotory jsou na kvalitu oleje háklivý. Nakonec může být stáčenej někde v rafinérii ze stejnýho tanku jako ten total, například u nás ve městě je továrna na výrobu autobaterií a tam to dělaj tím spůsobem, že na jeden typ baterie lepí jenom jiný samolepy podle požadavku zákazníka. mno podle toho co jsem se dozvedel, tak nekde u hamburgu zije jisty \"dobrodruh\", který sbíra vyjete oleje defacto z celeho nemecka, ma tam jakousi \"převařovací\" fabriku, kde ten vyjetej olej prevari, udajne doplni aditivama a po barelech to vozi do vychodni evropy ... do tech 5ti litrovych bandasek se to staci a znackou \"starline\" polepuje az tady v praze ... hnus fialovej velebnosti ! A kde jsi se tuhle \"zaručenou\" zprávu dozvěděl, to by mě zajímalo... az budu doma poslu link, na nejakym velkym proflaknutym foru o motorovych olejich jsem tuto informaci pochytil .... Citovat
bure Odesláno 27. únor 2008 Autor Odesláno 27. únor 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: Martin.nz Na to proplachování se vykašli, jestli se bojíš toho oleje tak ho vypusť a nalej novej. Zas až tak strašnej asi nebude, i když moderní dieselmotory jsou na kvalitu oleje háklivý. Nakonec může být stáčenej někde v rafinérii ze stejnýho tanku jako ten total, například u nás ve městě je továrna na výrobu autobaterií a tam to dělaj tím spůsobem, že na jeden typ baterie lepí jenom jiný samolepy podle požadavku zákazníka. mno podle toho co jsem se dozvedel, tak nekde u hamburgu zije jisty \"dobrodruh\", který sbíra vyjete oleje defacto z celeho nemecka, ma tam jakousi \"převařovací\" fabriku, kde ten vyjetej olej prevari, udajne doplni aditivama a po barelech to vozi do vychodni evropy ... do tech 5ti litrovych bandasek se to staci a znackou \"starline\" polepuje az tady v praze ... hnus fialovej velebnosti ! A kde jsi se tuhle \"zaručenou\" zprávu dozvěděl, to by mě zajímalo... az budu doma poslu link, na nejakym velkym proflaknutym foru o motorovych olejich jsem tuto informaci pochytil .... tady jsem pochytil tu informaci: http://oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=98 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.