Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj Tomi, mne ked teraz davali nove zimne gumy tak huustili na 2,4 (195/65/15)

tiez som sa o to zaujimal, nemali sice vela casu na vysvetlovanie , ale vraj to tak ma byt, letne som mal na 2,1 a 2,2.

C~us ;)

Odesláno

Stejně jako roness 2,5 - 2,6 v zimě. Zimní gumy (v zimě) by se podle některých pneu servisů a výrobce Barum měli foukat o 30kPa (0,3 bar) více než je normálně doporučeno. Letní gumy mám: předek 2,2, zadní 2,5 bar (P405 1,9D Break).

Odesláno

docela dobrá je aplikační tabulka pneumatik včetně huštění na stránkách Barumu. Jsou tam jak schválené rozměry, tak alternativní rozměry a to na všechny typy a modely peugeotů.

Odesláno
Napsán autorem robert

sorry, né na všechny modely, od cca.1996, ale dá se to z toho vyvodit.

Neměl bys přímo nějakej odkat na ty stránky...a? to nemusim hledat...díky :D

Odesláno

P405 break, 88´ vpredu 2.2, vzadu 2.2 s prazdnym autem, plne nalozene vpredu 2.2, vzadu 2.5.

Tolik navod k pouziti peginy.

Co jsem slysel v servisu, tak na zimu by se fakt melo trochu tlaku pridat, ale o kolik, to netusim.. :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jelikož se v tomto tématu angažoval Georg, tak mám pro něj naléhavou výzvu, jakož i pro všechny, kdo na něj znají funkční kontakt! !! georg, vra? peníze, které dlužíš!! (Vřele doporučuji neuvažovat o tomto individuu jako vhodném pro revizáka - to byste si dali. Už měsíc ho uháním o 15 tisíc - a tu ejhle! najednou nefunguje ani na mailu ani na telefonech! Jitka birk@volny.cz:mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...